Het is bijzonder jammer dat we alle heerlijke momenten van dit seizoen (onze 3e Beker van België, overwinteren in Europa, de Gouden Schoen voor Lior, twee derbywinsten en een historische overwinning op en tegen leider Club Brugge,…) niet allemaal samen hebben kunnen ervaren. Omwille van de enorme impact van de pandemie op ieders leven hebben wij – voetbalclub én supporters - geen ‘gewoon’ voetbaljaar kunnen beleven. De verlenging van de abonnementen voor volgend seizoen vindt dus in een heel andere context plaats als voorheen.

Met Royal Antwerp FC bouwen we verder aan een groeitraject. Naast de structurele investeringen van de familie Gheysens, is de steun – de ‘die hard support’ én de financiële bijdrage - van onze supporters een bijzonder belangrijk onderdeel van ons groeiverhaal. Als supporter en abonneehouder ben jij een fundamentele bouwsteen voor de verdere uitbouw van onze club.

Ook volgend seizoen hebben we jou samen met alle andere abonnees nodig om verder te blijven groeien op sportief (van A-team tot de jeugdwerking), organisatorisch en infrastructureel vlak. We zijn er van overtuigd dat ook jij dit mooie groeiverhaal wil blijven steunen om op alle vlakken succesvol te zijn.

We hebben als club de afgelopen maanden gezocht naar de best mogelijke oplossing om binnen de context van de coronacrisis een correcte formule uit te werken voor de abonnementen voor volgend seizoen, 2021-2022.

De basistarieven blijven ongewijzigd ten opzichte van het seizoen 2020-2021. Omdat we begrijpen dat het bijzonder jammer is dat jij als supporter wedstrijden van afgelopen seizoen hebt moeten missen (door de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus) bieden we je voor volgend seizoen een grote eenmalige korting aan van 50% bij het verlengen van je abonnement.

Ofwel ga je voor een terugstorting van 50% van de waarde van het abonnement op je cashless card voor 'food & drinks'!

Ofwel kies je voor een korting van 25% op de abonnementsprijs gecombineerd met een terugstorting van 25% van de waarde van het abonnement op een nieuwe cashless card voor 'food & drinks'.

Uiteraard mag en kan je de club van je hart ook steunen door in deze moeilijke tijden af te zien van deze korting, wat er ook moge gebeuren!

In jouw abonnement voor het seizoen 2021-2022 zitten alle competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League, inclusief de play-offs, en een stevig pakket aan extra voordelen:

- Toegang tot het ONE+ account is gratis in het seizoen ’21 – ’22.


- Gratis FANDAG voor abonnees om samen de winst van de Beker van België te vieren en alle andere successen van het afgelopen seizoen (zodra dit soort evenementen van overheidswege wordt toegelaten).

DIGITAAL
Vanaf maandag 19 april 12u ’s middags kan je jouw abonnement online verlengen via one.rafc.be. Dat kan tot en met maandag 10 mei 23u59. Daarna sluiten we de verlengingsperiode definitief af.

RAFC vraagt uitdrukkelijk om jouw abonnement online te verlengen, thuis aan je pc. Dat is makkelijk én veilig tijdens deze coronacrisis.

TICKET CORNER
Abonnees voor wie online verlengen moeilijk of niet mogelijk is, kunnen alsnog naar onze Ticket Corner komen. Dit kan van maandag 3 mei tot en met maandag 10 mei. Na 10 mei is het niet meer mogelijk je abonnement te verlengen.

Let op: omwille van de door de club getroffen COVID-19 maatregelen, om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, kunnen de wachtrijen langer zijn dan gebruikelijk. Via Facebook-live kunnen jullie te allen tijde de huidige wachtrij raadplegen.

Onze maatregelen op een rijtje:

  • Indien je symptomen van het coronavirus vertoont of in quarantaine zit, gelieve jouw bezoek uit te stellen
  • RAFC vraagt te betalen via Bancontact en niet met cash geld
  • Gelieve 1.5m afstand te houden van andere fans
  • Draag te allen tijde een mondmasker en ontsmet je handen


Ontdek hier de openingsuren van de Ticket Corner: https://royalantwerpfc.be/ticketing/ticketcorner

Zit je ondertussen toch met vragen over je ONE+ account of over je abonnement? Via "onze FAQ" vind je ongetwijfeld een antwoord op al je vragen! Daarnaast kan je ook steeds je vraag indienen via deze link.