Deelnemende bedrijven Antwerp Jobbeurs 2021

Deze lijst wordt steeds geüpdatet

Port Of Antwerp

Port of Antwerp heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van onze bruisende haven van Antwerpen. Dag en nacht, het hele jaar door, werken 1.650 medewerkers aan een klantgerichte dienstverlening, een optimale infrastructuur en innovatieve projecten om ‘onze haven’ nog efficiënter, bereikbaarder, beter … te maken. Zij zetten zich samen in om onze rol als wereldhaven te verstevigen, en werken aan een duurzame toekomst.

Zin om ook deel uit te maken van Port of Antwerp? Neem dan snel een kijkje op onze jobsite.

Openstaande vacatures: technisch assistent (magazijn en afvalbeheer), communication & team expert, werkleider maritiem havengebied, werkleider havengebied 1e en 2e de lijnsonderhoud, werkleider havengebied 3e en 4e de lijnsonderhoud, manager port projects/consultant, matroos, teamleader (magazijnen), concessions advisor, Stage Storyteller, Stage event expert, Stage Host, BIM Expert...

De Lijn

Werken bij De Lijn is meer dan een gewone job. Samen maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit is voor iedereen belangrijk.

Zin om deel uit te maken van het team? De lijn zoekt straffe medewerkers. Bekijk hier de jobsite.

MPET

MSC PSA European Terminal (MPET) is een joint venture tussen PSA en Terminal Investment Limited (TIL). Met een jaarlijkse behandelingscapaciteit van 9 miljoen TEU, een kadelengte van 3,7 km en een oppervlakte van 242 ha is MPET de grootste containerterminal van Europa.

We streven naar een productieve, maar vooral veilige werkomgeving voor onze 2.500 medewerkers. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Bekijk ze hier.

Federale Verzekering

Als Federale Verzekering onderscheiden we ons door onze originele en zelfstandige structuur van het type “onderlinge verzekeringsmaatschappij”. Door deze vorm laten wij onze klanten delen in de winst, de restorno’s. Al meer dan 100 jaar kiezen we voor de menselijke aanpak, en dat voel je, ook als werknemer. Zo beheren al onze collega’s hun dossiers van A tot Z. Op die manier krijgt iedereen de kans om een brede vakkennis op te doen. En zoals we dicht bij onze klanten staan, werken we ook nauw samen met elkaar.

Openstaande vacatures: Schadebeheerders, Bouw en Brand Beheerders groepsverzekeringen Project Managers Data Architect Business Intelligence Developer Backoffice Beheerder Incasso Agenten... Bekijk hier onze vacaturepagina.

Belgian Scrap Terminal

Voor Belgian Scrap Terminal is afval geen eindpunt. Het is de start van een oneindige kringloop. We zijn een gedreven team van duurzame “urban miners” die gebruikte ferro- en non ferro materialen uit de maatschappij halen. We recycleren ze vervolgens d.m.v. slimme, innovatieve technieken tot volwaardige, hoog kwalitatieve grondstoffen en brengen ze terug in de economie. Volgens die circulaire gedachte zorgen we vandaag, voor een leefbare wereld van morgen.

Meer informatie over Belgian Scrap Terminal vind je hier.

Openstaande vacatures: Elektromechanieker, Mekanieker, Kraanman, Chauffeur CE, Schaaroperator, Lijnsorteerder, Boekhouder, Sales Support Administrator...

Zuidnatie

Welkom bij Zuidnatie, marktleider in de Antwerpse goederenbehandeling en breakbulk specialist. Ons logistiek familiebedrijf in de Haven van Antwerpen heeft meer dan 150 jaar ervaring in goederenbehandeling en opslag. Werken bij Zuidnatie doe je met een passie voor de logistieke en maritieme sector. Je collega’s beschouw je als familie, je werkomgeving is een tweede “thuis”. Naast jou staat ook de klant centraal. Samen begeleiden we projecten van A tot Z, bouwen we vertrouwensrelaties op met onze klanten en spelen we kort op de bal om de beste service te garanderen in veranderende situaties.

Openstaande vacatures: Logistieke en operationele profielen, Administratieve Profielen, Technische Profielen, Terminal Operations Manager, Logistiek Dossierbeheerder, Loketbediende, Customer Service Representative, HSSEQ Officer, Facturatiemedewerker, Bediende boekhouding, Kraan Electrien, Containerhersteller, Chauffeur CE, Magazijnmedewerker... Bekijk hier alle vacatures.

Noord Natie Terminals

Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal, gelegen in de Haven van Antwerpen, is een tankopslagbedrijf, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare producten zoals basisoliën, glycolen en chemicaliën. Wij zijn een continu groeiende en zeer professionele logistieke dienstverlener met persoonlijke aandacht voor de medewerker, de klant en de leverancier. We vinden het belangrijk om te blijven investeren in een sociaal beleid en in de ontwikkeling van onze medewerkers, hetgeen bijdraagt tot persoonlijke groei en goede informele, professionele relaties.

Openstaande vacatures: Customer Service Representative, Operator, Safety Officer, ICT Officer... Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Flying Service

Sinds 2004 stellen we met Flying Service professioneel opgeleid horecapersoneel tewerk tijdens de bekendste events en in de leukste zalen en keukens van België. Authentieke brasserie of sterrenzaak, bedrijfsevent of internationaal topfestival: verspreid over heel het land bouwden we doorheen de jaren een stevige reputatie op.

Onze focus? Het bieden van constante topkwaliteit, elke dag opnieuw. Vind hier jouw droomjob!

Openstaande vacatures: Keuken- en zaalpersoneel, Chefkok

NMBS

NMBS biedt heel wat verschillende jobs. Je vindt ze in treinen, stations, kantoren, werkplaatsen en op werven. Samen bezorgen we de klant een fijne en veilige reis. NMBS wil deel uitmaken van het leven van alle reizigers. Met stations waar je kan winkelen en flexibel werken. Met treinen waarmee je geliefden ontmoet en nieuwe bestemmingen ontdekt. En terwijl je reist, bouw je mee aan een groenere toekomst. Daar wil je toch aan meewerken, niet? Ontdek alle jobmogelijkheden via nmbs.be/jobs

Openstaande vacatures: Mechanieker (regio Antwerpen), Elektrotechnieker (regio Antwerpen), HR Finance Procurement...

Euromat Air

Euromat staat sinds 1973 klaar voor vele klantenuit de oppervlaktebehandeling en renovatie in industrie en bouwsector. We staan garant voor kwaliteit en service.

Om Euromat verder te blijven uitbouwen hebben we de juiste mensen nodig. Want het is onze diepste overtuiging dat mensen, dat jij, het verschil maakt.

Openstaande vacatures: Verhuur Consulent, Techniekers, Chauffeurs... Bekijk alle vacatures hier of solliciteer spontaan!

Go4Jobs

Go4Jobs is een jong Vlaams uitzend- en selectiebureau, opgericht door en voor (lokale) ondernemers. Wij doen aan topsport! Continue aandacht en advies-op-maat voor bedrijven én kandidaten, een zeer hoge operationele beschikbaarheid en dito bereikbaarheid, een oerdegelijke service, een professionele opvolging... Met de beste mensen gaan we voor de beste resultaten.

Met een verrassend persoonlijke aanpak bieden we jou een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent.

Openstaande vacatures: Operatoren, Logistieke Medewerkers, Supervisors, Monteurs, Technisch administratief medewerkers... Bekijk hier alle vacatures.

Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed werd in 2005 opgericht door huidig bestuurder Johan Heylen met een eerste kantoor in Herentals.

In 2014 volgde de associatie met Cedric Vanhencxthoven, die er mee voor zorgde dat wij in 16 jaar gegroeid zijn naar open kantoren in provincie Antwerpen en het Waasland met meer dan 100 medewerkers.

Bekijk alle openstaande vacatures hier.

Katoen Natie

De Business Unit Specialty Chemicals is een jonge, dynamische en ondernemende business unit binnen de Katoen Natie Groep. De ‘specialty chemicals’ markt wordt vooral gekenmerkt door moeilijk te behandelen, dure en speciale chemicaliën waar het leveren van een hoge kwaliteit zeer belangrijk is. Daarenboven probeert de Business Unit Specialty Chemicals zich meer en meer te richten naar hoogtechnologische logistieke diensten voor die fijnchemicaliën, zoals het vermalen, het flaken, het mengen, het zeven,….. wat enkel mogelijk is dankzij de sterke engineering know-how binnen de Groep Katoen Natie.

Bekijk hier alle vacatures van Katoen Natie Specialty Chemicals
Bekijk hier alle vacatures van Katoen Natie Process Engineering

Openstaande vacatures: Management Trainees, Customer Services bedienden...

Medlog

Medlog maakt deel uit van de MSC Group, wereldwijd actief als containerrederij, logistieke speler, terminaluitbater, cruisespecialist,...

Een variëteit van transport- en logistieke diensten worden ter beschikking gesteld aan ons wereldwijd klantbestand. Er wordt continu geïnvesteerd in assets om onze bestaande service naar onze klanten te verbeteren alsook om innovatieve oplossingen op de markt te brengen.

Meer informatie over Medlog vind je hier.

Openstaande vacatures: Administrator, Customer Service Agent, Commercial Representive, Transport Planner

PSA

PSA International is dan ook één van de grootste havengroepen ter wereld, gespecialiseerd in containerbehandeling. Meer dan 80% van alle containers die onze haven aandoen, passeert op één van onze terminals. Daarnaast wordt op de PSA Breakbulk Terminal stukgoed behandeld.

Het is nooit stil in de Antwerpse haven. De containers blijven komen en gaan. Aan werk geen gebrek. Aan straffe medewerkers wel! Bij PSA Antwerp en MPET kan je jezelf overstijgen, groter dan je ooit durfde dromen, als je zin hebt in avontuur, buitenlucht, innovatieve technologie en superkracht. Bekijk de openstaande vacatures hier.

Engine Deck Repair

EDR Antwerp Shipyard is de grootste scheepswerf in België, gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van schepen, werken aan scheepsonderdelen (zoals hulp- en hoofdmotoren, roer, boegschroef, scheepskranen,…), stralen en spuiten van de scheepsromp, vervangen of herstellen van staal constructies op schepen. Al deze uitdagende activiteiten worden verricht op onze scheepswerf te Antwerpen en op locatie aan boord van schepen over heel de wereld. Neem een kijkje op onze website.

Openstaande vacatures: Plasma Operator, Rigger, Magazijnier, Diesel Mekanieker, Onderhoudstechnieker, Project Manager, Assistant Inkoper, Estimator, HR Officer...

Medrepair

Medrepair is een bedrijf dat behoort tot de Medlog/MSC-groep. Wij staan dagelijks met een kleine 500 collega's in voor de herstelling en het onderhoud van containers, maar we doen ook veel meer dan dat. We hebben zowel op linker- als rechteroever een Depot, van waaruit wij dagdagelijks het beste van onszelf geven.

Kom zeker eens een kijkje nemen aan onze stand!

Openstaande vacatures: Kapstok Chauffeurs, Koeltechniekers...

Talentenfabriek

Talentenfabriek is een job- en opleidingspunt voor de Antwerpse industrie. Wij informeren en oriënteren werkzoekenden over het ruime opleidingsaanbod richting jobs in de industrie. Talentenfabriek wil met gerichte acties de instroom in industriegerichte opleidingen en jobs verhogen. We besteden hierbij speciale aandacht aan knelpuntberoepen en kansengroepen.

Neem een kijkje op onze website: www.talentenfabriek.be

Stegmann

Stegmann is een vooruitstrevend rekruteringskantoor met een Antwerpse uitvalsbasis op ‘Het Eilandje’.

Onze ervaren HR Consultants verbinden toptalent met een enorm netwerk aan opdrachtgevers in de Antwerpse haven. Zowel young potentials als ervaren professionals kloppen bij ons aan voor op-maat carrière-advies.

Neem zeker eens een kijkje tussen al onze vacatures op onze website.

CEPA

Cepa, de Centrale der Werkgevers aan de Haven van Antwerpen, vertegenwoordigt zo’n 125 havenbedrijven in het Antwerpse havengebied en behartigt hun belangen in het sociaal overleg. We geven samen werk aan ruim 9.500 havenarbeiders die ervoor zorgen dat de schepen efficiënt geladen en gelost worden. Cepa organiseert de havenarbeid van A tot Z: van personeelsbeheer, opleiding en uitrusting tot veiligheid en medische hulpverlening.

Interesse om havenarbeider te worden? Klik dan hier voor alle info.

Openstaande vacatures: Veiligheidsadviseur, Medewerker veiligheid en preventie... Bekijk de jobsite hier.

Stork Technicals Services Belgium

Stork België, onderdeel van Fluor, is een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten. Vanuit onze vestigingen in Antwerpen, Gent, Tessenderlo, Genk en Andenne helpen we onze klanten uit de olie & gas, chemie, energie en farmaceutische sector bij het bouwen, onderhouden en verbeteren van hun industriële installaties.

In België staan dagelijks 550 medewerkers voor u klaar, waarbij veiligheid, vakmanschap, integriteit, samenwerking en klantgerichtheid centraal staan.

Openstaande vacatures: Industrieel Elektriciens, Electro Monteurs, Werkvoorbereider, Werfleiders, Project manager, Brigadier, Construction Manager, Electrical Engineer, Lassers, Pijpfitters, Machinefitters, Onderhoudsmecaniciens...

Michielsens NV

Michielsens is dé referentie in België voor verticaal transport met mobiele telescoop- en torenkranen. Dankzij jarenlange ervaring in de sector kunnen we onze klanten vandaag de beste oplossingen bieden voor al hun hijsprojecten. Als werkgever zetten we dan weer onze mensen op de eerste plaats. Je bouwt bij Michielsens letterlijk aan de toekomst én groeit mee met het bedrijf.

Openstaande vacatures: Kraanmachinisten ,C & CE Chauffeurs ,CE Dispatcher, Sales Manager... Bekijk onze jobsite.

Alfaport / Voka

Alfaport Voka is het platform van en voor ondernemingen en beroepsverenigingen uit de Antwerpse haven binnen Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen–Waasland.

Alfaport Voka streeft naar een toegankelijke, faciliterende, kostcompetitieve en duurzame Antwerpse haven met het oog op een duurzame verankering van tewerkstelling en toegevoegde waarde in de haven.

Bekijk onze website.

Tabaknatie

Tabaknatie, een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, heeft zich door de jaren heen weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Kom meer te weten op onze website of bezoek meteen onze vacaturepagina!

Openstaande vacatures: Project Administrator, Procurement Officer, HR Advisor, Business Development

Trescal

TRESCAL is uitgegroeid tot een internationale leider in de kalibratiewereld. We bieden alle industrieën de nodige kalibratiediensten voor hun meetinstrumenten en dit in een ongeëvenaard aantal domeinen. Ons serviceaanbod omvat kalibratie in de domeinen elektrisch, druk, temperatuur, C0², relatieve vochtigheid, dimensioneel en mechanisch. In België en Nederland werken meer dan 300 medewerkers verspreid over onze 5 laboratoria, en ter plaatse bij onze klanten.

Openstaande vacatures: Techniekers, Logistiek medewerkers, Sales profielen, IT profielen, System Ingenieurs, Technische Klantenservice, Dossier Beheerder... Bekijk de openstaande vacatures hier.

Smulders

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met een jarenlange reputatie in de engineering, productie, levering en montage van zware, technisch complexe staalconstructies. Smulders telt meer dan 1.000 werknemers verspreid over vestigingen in België (Arendonk, Balen, Hoboken), Polen en het Verenigd Koninkrijk. Het merendeel van onze projecten zijn bestemd voor windparken op zee. De voorbije 20 jaar produceerden we al meer dan 2.200 fundaties voor de windturbines en leverden we al zo’n 30 offshore hoogspanningsstations op. Kom meer te weten over Smulders en onze projecten op onze website.

Openstaande vacatures: Lassers, Samenstellers, Monteurs, Riggers, Stralers, Schilders, Supervisor, Onderhoudstechniekers... bekijk alle vacatures hier.

Vinci Energies

In een wereld die constant in beweging is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie. Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

Openstaande vacatures: Elektriciteit en Elektromechanica, Industrial Electricien, Techniekers, Industrial Foreman, Project Engineer, E&I Engineer, Project Manager Contract Manager, Pijpfitter, HVAC Monteur

Smart Packaging Solutions

Als toonaangevende producent van massief kartonnen verpakkingen, maken wij het mogelijk dat verse en diepgevroren producten onder de best mogelijke omstandigheden worden opgeslagen en vervoerd. Wij leveren duurzame, betrouwbare en innovatieve maatwerkverpakkingen, die garant staan voor kwaliteitsbehoud en voedselveiligheid. Smart Packaging Solutions is steeds op zoek naar enthousiaste mensen. Bij Smart werken betekent werken voor een stabiel bedrijf, met veel afwisseling, toffe collega's en een heel menselijke benadering. Iets voor jou?

Openstaande vacatures: Offset drukker, Operatoren techniekers...

Stad Antwerpen

Antwerpen, dat zijn meer dan 530.000 bewoners, bezoekers, bedrijven en studenten met een hart voor de stad. En met de ambitie om die stad te laten groeien en bloeien. Daarom zijn ze op zoek naar talent met dezelfde ambitie en motivatie, om mee te werken aan de grootste en mooiste stad van Vlaanderen. Samen maken we de stad nóg straffer!

Openstaande vacatures: Elektriciens, Parkeerwachters, Stadtoezichters, Maatschappelijk werkers, Boekhouders, Ingenieurs, Chauffeurs C, Ploegleiders, Kinderbegeleiders, Werf-en bouwtoezichters... Bekijk alle vacatures hier.

Jan De Nul

We enable the production of offshore energy and maintain the depth of waterways. We build new ports and create extra land.

We realise complex infrastructure works and erect any type of building. We tackle pollution in whatever form. For many generations already, the De Nul family invests in its people and in having its own equipment. We have a passion for business but also want to do things our way, which gives us a unique edge within the sector.

Vacancies: Civil Engineers, Industrial Engineers, Electromechanical Engineers, Bio Engineers, IT Construction Profiles...

Xior Student Housing

Bij Xior begrijpen we heel goed wat studenten zoeken. Een kwalitatieve en betrouwbare studentenkamer waar je in ideale omstandigheden kan studeren, wonen en leven. Kortom een plek waar elke student zich onmiddellijk thuis voelt.

Openstaande vacatures: Housekeeping, Receptionist, Residence... Bekijk alle openstaande vacatures hier.

Orpea Belgium

Werken in de woonzorgsector doe je met hart en ziel. Fantastisch, want je krijgt er vaak een warme glimlach voor terug. Bij Orpea schrijven meer dan 4.500 medewerkers mee aan hetzelfde verhaal. Van zorg- en verpleegkundigen tot de marketing manager: samen gaan we voor de allerbeste hulp, steun en service, zodat bewoners én medewerkers een geweldige tijd beleven! Raadpleeg onze jobsite en kijk waar jij jouw talenten kan inzetten.

Openstaande vacatures: Directeur Woonzorgcentra, Teamleader kitchen, Zaalmedewerkers, Verpleegkundigen, Zorgkundigen, Hoofdverpleegkundigen...

Brandweer Zone Antwerpen

Brandweer Zone Antwerpen zorgt voor de veiligheid van de bevolking en bezoekers van Antwerpen, Zwijndrecht en Wijnegem. Wij staan altijd paraat om meer dan 550.000 mensen in en rond Antwerpen te beschermen. Bij Brandweer Zone Antwerpen werken zowel administratieve als operationele medewerkers, mensen die stuk voor stuk door het vuur gaan voor elkaar – letterlijk en figuurlijk.

Openstaande vacatures: Omkaderend Administratief personeel (aankoop, jurist,..) , Operationeel personeel (brandweerman/ vrouw), Deskundige aankoop, Deskundige projectbeheer, Deskundigen Finance, Deskundigen debiteurenbeheer, Juridisch adviseur, Consulent Interventiemobiliteit... Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

MSC

MSC is een wereldwijd bedrijf actief in de scheepvaart- en logistieke sector. Met toegang tot een geïntegreerd wereldwijd netwerk aan intermodale oplossingen, is het bedrijf trots op het leveren van uitstekende service met lokale kennis. Het is een familiebedrijf waarbij passie, innovatie, mensen en gelijke kansen centraal staan. Voor het kantoor in Antwerpen is het team op zoek naar gepassioneerde mensen die zich herkennen in deze waarden en er samen voor willen gaan.

Openstaande vacatures: Aministrator Captain's room, Booking Care Agent Export, Commercial Agent Import, Commercial Trainee (ENG), Customer Care Agent Export, Customer Service Agent Import, Documentation Agent Export Algemeen, Export Operations Agent... Bekijk alle vacatures hier.

KTN

KTN Belgium NV is een zeer gespecialiseerde dienstverlener in geavanceerd Niet Destructief Onderzoek (NDO) en in-service inspecties. Niet-destructief onderzoek (NDO) behelst in de materiaalkunde een aantal onderzoekstechnieken, die bedoeld zijn om een indruk te geven van de kwaliteit van een object, zonder dit object te beschadigen. In-service inspecties is waken over de integriteit van de productie installaties door op geregelde en vastgelegde tijdstippen bepaalde inspectieonderzoeken uit te voeren om schademechanismen en defecten opspoorbaar te maken.

Openstaande vacatures: Ingenieurs, Lasingenieurs IWE, NDO Inspecteurs, Technisch administratief bediende, Preventieadviseur... Bekijk alle vacatures hier.

Netto Group

Securitas

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en bewaking en is actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking, technologische oplossingen, security-advies en trainingen.

Openstaande vacatures: Security Agent Antwerpen, Security Agent Shoppingcenter Antwerpen, Security Agent Haven Van Antwerpen, Brand- en veiligheidswacht, Teamleader Exxon Raffinaderij, Operations Manager Fire & Safety, Bewakingsagent Nucleaire Sector, Industriële bewakingsagent regio Mechelen...

Bekijk alle vacatures hier.

Sligro-ISPC

Deel jij onze passie voor food? Dan is werken voor Sligro-ISPC iets voor jou! Als horecagroothandel willen wij onze klanten écht verder brengen met een breed gamma aan food, non-food en versproducten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zet je schouders dan mee onder het logistiek proces.

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Openstaande vacatures: Coördinator Logistiek, Chauffeur, Orderpicker... Bekijk alle vacatures hier.

Zevenbergen

Zevenbergen biedt diverse vormen van zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

In Zevenbergen werken we allemaal met hetzelfde doel voor ogen: het welzijn en de kwaliteit van leven van onze cliënten verhogen. Zowel in je werk als opvoeder-begeleider in de Maretak, als huishoudhulp in Zevenbergen, op de dienst onderhoud of op de administratie. In je werk als hulpkok of als schakel in onze technische equipe. In Zevenbergen werk je niet alleen.

Openstaande vacatures: Begeleider, Kok, Chauffeur, Logistiek medewerker, Huishoudhulp, Diensthoofd Nacht... Bekijk alle vacatures hier.

Xervon

Xervon heeft in de Benelux al meer dan 50 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Neem een kijkje op onze website.

Openstaande vacatures: Arbeiders in de Stellingbouw, Arbeiders in Straal- en schilderwerken, Arbeiders in Industriële Isolatie... Bekijk alle vacatures hier.

Link Engineering Group

Als technisch studie- en project staffing-bureau is LiNK Engineering Group gespecialiseerd in de begeleiding van industriële projecten. Voor een grote diversiteit in industriële sectoren ondersteunen wij de volledige levenscyclus vanaf de creatie van uw project tot het onderhoud en de verbetering van operationele activa.

Openstaande vacatures: E-plan Designer, Lead Mechanical Engineer, Mechanical Designer, Senior Construction Manager... Bekijk alle vacatures hier.

Randstad Group Belgium

Randstad is in België een belangrijke human resources dienstverlener: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, human resources projecten, payrolling en projectsourcing.

Word jij onze nieuwe collega? Bij randstad krijg je toegang tot een waaier aan mogelijkheden om je volledig te ontplooien

Bekijk alle vacatures hier.

Bonache

Ben je op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat? Waar je de kans krijgt om te groeien, te leren en jezelf verder te ontwikkelen? Maak kennis met ons team en wordt ook #happytobeBonache. Bij Bonache start je op met een vast contract onbepaalde duur. Je gaat aan de slag bij onze klanten on site voor een tijdelijke of langdurige opdracht. Project ten einde? Geen nood! Wij zorgen ervoor dat je aan de slag blijft. Hierbij houden we rekening met jouw kennis, expertise en gewenste regio. Overtuigd? Stap dan mee in ons avontuur! Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen én onze resultaten. Bekijk hier de vacatures.

Gouda Vuurvast Belgium

Gouda Vuurvast Belgium is gespecialiseerd in het leveren en installeren van vuurvaste materialen die hun toepassing vinden in industriële productieprocessen waar hoge temperaturen heersen.

Openstaande vacatures: Ovenbouwers, Constructielasser, Sales Engineer... Bekijk alle vacatures hier.

De Neef Chemical Processing

DNCP is een dynamisch, snel groeiend chemisch bedrijf waarbij duurzaamheid en circulaire economie geen onbekende begrippen zijn. Aan de hand van distillatie, specialiseert DNCP zich in het opzuiveren en regeneren van organische solventen en speciality chemicals. Ons doel is samen met onze partners een duurzame, oneindige kringloop van solventen te creëren. Hiervoor zijn we op zoek naar jou om ons team verder te versterken, en zo samen te bouwen aan een groenere toekomst!

Openstaande vacatures: Proces Operator, Logistiek operator, Onderhoudstechnicus, Laborante, Proces Ingenieur...

Portilog

Portilog is het opleidingscentrum voor de haven- en logistieke sector. Voor opleidingen over scheepvaart, expeditie, logistiek en douane ben je bij ons aan het juiste adres.

Met het traject Havenprofessional begin je als leek en bouw je je kennis stapsgewijs verder uit. Kom je niet uit de logistiek maar wil je er wel aan de slag? Met onze heroriënteringstrajecten in samenwerking met Randstad stomen we je er in no time voor klaar.

Kijk voor meer info op www.portilog.be

G4S

G4S, onderdeel van Allied Universal, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiliging en facilitaire diensten dat proactieve beveiligingsdiensten en geavanceerde slimme technologie biedt om op maat gemaakte Integrated Security oplossingen te leveren. Via het uitgebreide bedrijfsnetwerk van meer dan 800.000 werknemers, maken we gebruik van wereldwijde best practices in gemeenschappen over de hele wereld.

Openstaande vacatures: Bewakingsagenten, Techniekers, Management en ondersteuning... Bekijk alle vacatures hier.

DP World

DP World Antwerp, met hoofdkwartier in Dubai, is een grote containerterminal aan het Deurganckdok. Wij laden en lossen containers van over heel de wereld en vormen zo een belangrijke schakel tussen rederijen en het transport via weg, water en spoor. Op onze terminal is het een komen en gaan van vrachtwagens, spoorverkeer, binnenschepen en zeereuzen. DP (Dubai Ports) World Antwerp Holding zet hierbij de modernste technologieën, geavanceerde kranen en een uitgebreid straddle carrier-park in.

Openstaande vacatures: Planners, Junior Accountant, HR Officer, Netwerk & Telecom Engineer, Administratief Medewerker Loket, Techniekers... Bekijk alle vacatures hier.

BDO

BDO België is een internationaal adviesbureau met een sterke reputatie in financiële dienstverlening (Audit, Corporate Finance, Accounting & Reporting, Tax & Legal) en andere gespecialiseerde adviesdiensten waaronder Strategy & Transformation, People, Flexibele Resources, Digital en Risk. We assisteren hierbij een breed scala aan klanten, van grote internationale bedrijven en familiale kmo's tot particulieren. Onze aanpak is eerlijk, hands-on en pragmatisch, resultaatgericht en met de juiste focus op de wensen en noden van elke klant. Bedrijven hebben één centraal aanspreekpunt en een BDO-kantoor is altijd dichtbij, waar je ook bent.

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Bakker Belgium

Bakker Belgium is strategisch partner van Delhaize. We leveren een groot deel van het verse groente- en fruitassortiment aan de distributiecentra van de Belgische supermarktketen. Onze gezamenlijke ambitie is om de consumptie van groenten en fruit te verhogen voor een gezondere toekomst.

Op dit moment werken we met de nieuwe teams aan de gefaseerde opstart van ons nieuwe bedrijf. De eerste leveringen vanuit onze locatie in Boom aan de Delhaize distributiecentra in Zellik en Londerzeel hebben reeds plaatsgevonden.

Openstaande vacatures: Planners, Aankopers, Teamleiders, Controllers, Techniekers, Chauffeurs, Technische operatoren... Bekijk alle vacatures hier.

Denys

Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers: diversificatie, innovatie & export

Innoveren doen we niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. De Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken.

Openstaande vacatures: Werfleider, Projectleider, Facility Manager, Logistiek, Finance, Ploegbaas, Onderhoudstechnieker... Bekijk alle vacatures hier.

Laboratoria Lambo NV

Lambo Laboratories is opgericht in 1865 en is een van de oudste en meest gerespecteerde familiebedrijven in België. Het bedrijf wordt geleid door de vijfde generatie van de familie (Michael and Uwe Leonard), in nauwe samenwerking met meer dan 80 werknemers. Over de jaren heen hebben wij een zeer grote expertise opgebouwd in het produceren van soft gelatine capsules van superieure kwaliteit voor de farmaceutische- en voedingsindustrie. Wij exporteren naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Openstaande vacatures: Operatoren productie, Inpalmedewerkers, Onderhouds- en storing techniekers, Technical Manager, Technical Supervisor... Bekijk alle vacatures hier.

A Concept Interim

Tijd voor de job van je dromen!

Als uitzendbureau werkt A-Concept Interim met een vast team van hoogopgeleide consultants & coaches, die allemaal expert zijn in jouw bedrijfsgebied.

Het voordeel? Je spreekt altijd met een professional die je behoeften en verwachtingen helemaal begrijpen en die snel jobs en projecten koppelen aan de juiste profielen. Sinds 2021 behoort A-Concept tot de TRIXXO-groep.

Bekijk alle vacatures hier.

Al-Wegen

De firma Al-Wegen biedt totaaloplossingen aan voor industriële weegtoestellen. Al-Wegen is een dynamische KMO met een sterke teamgeest. Onze diensten zijn allesomvattend ; installatie, onderhoud, foutanalyses, herstellingen en ijkingen.

Wij kijken er naar uit om ons team te kunnen versterken!

Openstaande vacatures: Service Technieker regio Antwerpen, Service Technieker Regio Oost Vlaanderen... Bekijk alle vacatures hier.

NENS Power

Een betrouwbare generator huren? Enkel bij professionals! Bij NENS Power kan je een professionele en betrouwbare generator huren voor particulier, professioneel of industrieel gebruik. Stroomaggregaten zijn al sinds 1980 onze corebusiness. We hebben dan ook een zeer groot aanbod van kwalitatieve stroomgroepen van 4 tot 2.000 kVA.

Bekijk onze website.

DSV Air & Sea

DSV is een van de best presterende bedrijven in de transport- en logistieke sector. Met passie werken 75.000 medewerkers in meer dan 90 landen werken aan het leveren van geweldige klantervaringen en hoogwaardige diensten. Als je gedreven bent, talent hebt en graag verantwoordelijkheid draagt, krijg je van ons de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en je carrière vooruit te helpen. Kom eens luisteren of wij de job hebben die je zoekt!

Openstaande vacatures:
Expediteurs Seafright import & export, Inside sales, Procurement & Tender Specialist... Bekijk alle vacatures hier.

Bureau Veritas

Bureau Veritas werd opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd actieve dienstverlener op het gebied van onder meer kwaliteit, gezondheid & veiligheid, milieu, risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uitgangspunt in onze dienstverlening is controle op het voldoen aan wet- en regelgeving op basis van (inter) nationaal erkende normen.

Via een uitgebreid netwerk van ruim 1400 kantoren en laboratoria in meer dan 140 landen staan ruim 70.000 medewerkers dagelijks bedrijven en instellingen terzijde in een groot aantal uiteenlopende sectoren. Onze dienstverlening krijgt gestalte via metingen, inspecties, validatie, certificering, technisch advies en training.

Bekijk de jobsite hier.

Xtra Works

Bij Xtra Interim & Select willen we onze kandidaten helpen in de zoektocht naar een job die écht bij hen past. Dankzij onze persoonlijke aanpak leren we jou beter kennen en begeleiden we je met plezier naar werk waarin je jezelf kan zijn en waar je jouw capaciteiten ten volle kan benutten. Hebben we een match tussen jou en een bedrijf? Yes! We brengen voor jou de nodige administratie in orde en blijven je ondersteunen, ook wanneer je al aan het werk bent. Onze consultants hebben ruime ervaring in de sector en staan garant voor een kwalitatieve en persoonlijke opvolging.

Openstaande vacatures: Chauffeurs, Heftruck chauffeur, Logistiek planner, Expediteur Zeevracht import, Logistics Planner Import / Export, Dispatcher verhuis, Customer Service Import... Bekijk alle openstaande vacatures hier.

Demako

Demako is als machinebouwer gespecialiseerd in bewegingswerken voor grote en heel grote constructies. We profileren ons als one-stop-shop en focussen ons volledig in house op zowel engineering als realisatie. In de haven vindt je ons werk bij nagenoeg elke brug en elke sluis. Naast infrastructuurwerken realiseren we ook machines voor zowel de industrie als de offshore markt. Neem een kijkje op onze website.

Openstaande vacatures: ingenieurs, ontwerpers, tekenaars, werkvoorbereiders, machineoperatoren, monteurs...

Start People

Specialist voor kleine, middelgrote én grote bedrijven. Opgestart in 1963 is Start People een pionier op het vlak van HR-diensten: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, inhouse oplossingen, payrolling, testing, outsourcing,…Dankzij onze jarenlange expertise zijn we niet alleen specialist in General Temping en Office-oplossingen voor KMO’s, maar bieden we via onze Large Accounts concepten ook oplossingen op maat voor grote bedrijven.

Start People is de tweede grootste speler op de Belgische uitzendmarkt. Iedere dag zijn meer dan 10.000 mensen via ons aan het werk en staan meer dan 500 uitzendconsulenten voor u klaar. Dankzij onze focus op innovatieve en gebruiksvriendelijke onlinetoepassingen en softwaretools, hebben we meer tijd voor persoonlijke contacten met onze klanten en kandidaten.

VDAB

Politiezone Antwerpen

Politiezone Antwerpen is het grootste lokale politiekorps van België. Solliciteer je voor een job bij Politiezone Antwerpen, dan kies je voor doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid opleidingsaanbod, teamspirit en afwisseling in een organisatie met meer bijna 3000 personeelsleden. Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente collega’s met diverse achtergrond voor zowel operationele als burgerfuncties. We bieden je een betrekking aan bij een dynamische en groeiende overheidsorganisatie.

Bekijk onze openstaande vacatures hier.

SGS Belgium

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit. Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1850 medewerkers alleen al in België? Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.