Antwerp jobbeurs 2023 - standhouders

Het is weer zover! Op woensdag 26 april 2023 kunnen werkzoekenden én studenten op de Bosuil kennismaken met jouw bedrijf tijdens de derde editie van de Antwerp Jobbeurs. Interesse om nieuwe talenten in contact te laten komen met jouw onderneming?

Samen met partner Port of Antwerp-Bruges voorzien we een leuke setting voor zo'n 80 bedrijven, en jij kan er nog bij zijn! Samen zetten we ondermeer de dynamische en veelzijdige werkomgeving van de Antwerpse haven in de kijker.

De Antwerp Jobbeurs wordt georganiseerd in het Bosuilstadion met steun van de schepen bevoegd voor haven, stadsontwikkeling & ruimtelijke ordening Annick De Ridder.

"Met de Antwerp Jobbeurs verbinden en activeren RAFC en Port of Antwerp-Bruges elkaars netwerk. Op die manier bieden we een draagvlak voor iedere werkzoekende binnen de Antwerpse community, en dat voor zowel studenten als werkzoekenden met een technische achtergrond."

Wat kunnen we jou bieden?

Eerst en vooral bieden we jou als Royal Antwerp Football Club de nodige employer branding van uw bedrijf met aan de basis RAFC als sterk merk. Daarnaast kan je volgende zaken verwachten:

  • Stand van 2m x 2m incl. gepersonaliseerde achtergronddoek
  • Aanwezigheid van meubilair
  • Elektriciteit en verlichting op uw stand
  • Locker voor uw persoonlijke bezittingen
  • Ontbijt & lunch
  • Netwerkreceptie na de Antwerp jobbeurs
  • Antwerp Jobbeurs van 9u - 16u
  • Uw logo met bedrijfsvoorstelling op de Antwerp Jobbeurs landingspagina, incl. een link naar uw bedrijfswebsite/openstaande vacatures
  • Visibiliteit in aanloop naar en tijdens de Antwerp Jobbeurs

Kies uw stand op onze Antwerp Jobbeurs: uitverkocht

Standaard beursstand Standaard beursstand met centrale ligging
2m x 2m 2m x 2m

Wilt u er dit jaar als standhouder bij zijn? Reserveer zelf hier uw beursstand.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op via events@rafc.be

Antwerp Jobbeurs Academy

Is werken in de Haven nog aantrekkelijk? Welke jobs kunnen er worden uitgeoefend in de Haven? Bestaat de Witte Raaf voor mijn bedrijf en waar kan ik deze vinden? Zijn er nog andere vormen van rekrutering & selectie? Het zijn slechts een aantal topics die naar voor zullen komen in de eerste editie van Antwerp Jobbeurs Academy.

Via Antwerp Jobbeurs Academy faciliteren Royal Antwerp FC & haar partners Port of Antwerp-Bruges, Alfaport/Voka, Talentenfabriek, VDAB & Braindbrigde Technics enerzijds een vorm van kennis- en informatiedeling en anderzijds een vorm van verbondenheid tussen partners en standhouders.

De content en nieuwsbrief van de Antwerp Jobbeurs Academy is uitsluitend beschikbaar voor de deelnemende standhouders van de derde editie van de Antwerp Jobbeurs.

Wilt u als standhouder aanwezig zijn op de Antwerp Jobbeurs? Reserveer zelf hier uw beursstand.

Standhouders

Bekijk hier de deelnemende bedrijven die zich al inschreven voor de Antwerp Jobbeurs 2023.
* Deze lijst wordt steeds geüpdatet en is nog in opmaak