gastsprekers

walking diner met netwerkmoment

Royal Antwerp F.C. organiseert jaarlijks twee Business Events. Tijdens de eerste editie gaven Ghelamco, CBRE en GSJ advocaten een toelichting over de evoluties binnen hun vakdomein.

Dit Business Event was uitstekende gelegenheid om inzicht te krijgen in de verdere uitbouw van de Bosuil en om andere partners van de club te ontmoeten.

Dhr. Gheysens | Eigenaar Ghelamco & Royal Antwerp FC
Inleiding door Paul Gheysens

Paul Gheysens, de oprichter en CEO van bouwpromotor Ghelamco en tevens sterke man achter Royal Antwerp F.C., zal de avond inleiden.

Het Antwerpse commercieel Vastgoed in een notendop

Van Noord naar Zuid, van Linker- tot Rechteroever, om nog maar te zwijgen van de periferie: hoe gaat het met het commercieel vastgoed in Antwerpen? Wat zijn de toekomstige trends? Ondersteund door krachtige CBRE-rapporten en studies, zullen onze vastgoedexperts een overzicht geven van de situatie in verschillende activaklassen, waaronder industrie en logistiek, kantoren, retail en investeringen.

Bouwen aan het Antwerpen van morgen

De Antwerpse vastgoedmarkt is fors aan het groeien. Overal, zowel binnen als buiten de stad, zijn er altijd nieuwe bouwwerven te zien. Maar waarvoor eigenlijk? Graag leggen wij u uit wat de verschillende grote projecten van ’t Stad zijn.

Xavier Van Reeth (senior director), Alexander Kortleve (senior director) en Eline Dhaenens (senior accountmanager) zullen namens CBRE deze toelichting geven.

Toekomst internationaal vastgoed en projecten Ghelamco

Ghelamco Group is uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op de Europese vastgoedmarkt, zowel in het residentieel vastgoed als in commercieel vastgoed, kantoorprojecten en logistiek vastgoed. Het garandeert kwaliteitsvolle interne controles doorheen de verschillende fases van ontwikkeling van een nieuwbouwproject: aankoop van grond, planning, werfcoördinatie alsook de verkoop of leasing van hun projecten.  De Ghelamco Group combineert strategische toplocaties met esthetisch inspirerend design binnen de gevraagde oplevertermijnen. Het succes van de Ghelamco Group op de Belgische, Franse, Poolse, Oekraïense en Russische markt zijn het resultaat van een enthousiaste en professionele ploeg die gedreven wordt door de visie van het management.

Michael Gheysens (Managing Director) en Sam Vossen (Commercieel manager) zullen namens Ghelamco Group deze toelichting geven.

Bosuilstadion breidt uit naar capaciteit van 23 000

Royal Antwerp F.C., stamnummer 1,  is een authentieke traditieclub. De oudste club van België is ontstaan in 1880. In 2017 werd Royal Antwerp Football Club overgenomen door Paul Gheysens en zette het terug de stap richting eerste klasse. Royal Antwerp F.C. is modern en innovatief in groei, dat bewijst het met de uitbreiding van het Bosuilstadion. In 2019 zullen  3 nieuwe volwaardige tribunes gebouwd worden die verbonden worden tot één gesloten “kuip”. Met de vernieuwde Bosuil willen we vooral het “ganse gezin” naar het voetbal halen zodat het nog meer een familiegebeuren wordt. Hiervoor wordt speciaal tribune 4 ingericht tot familietribune.

Dimitri Huygen (Business & Communications Manager), zal namens Royal Antwerp Football Club deze toelichting geven.

Verhandelbare ontwikkelingsrechten in Vlaanderen

De skyline van New York gaat op en neer, terwijl die van de steden in Vlaanderen tot voor kort erg rechtlijnig was. De reden hiervoor ligt o.a. in de ‘transferable development rights’ (TDR) dewelke in New York gehanteerd worden vanaf de jaren 70. Het systeem van verhandelbare ontwikkelingsrechten sijpelt door naar Europa maar is Vlaanderen klaar voor haar American Dream?