2019 wordt een topsportjaar voor Antwerpen. Het EK Hockey komt opnieuw naar Wilrijk. Vlaanderens Mooiste start aan het Steen. De Lotto Arena biedt toptennis tijdens de European Open en Royal Antwerp FC zet zijn weg naar de top onverminderd verder. Onze club wil een voortrekkersrol spelen om Antwerpen nog meer op de kaart te zetten als sporthoofdstad van het land.

Niet alleen op het veld, maar ook ernaast. Want sport en business gaan hand in hand. Daarom zal onze tweede business event helemaal in het teken staan van Sport en Business. We zetten onze filosofie uiteen en bekijken samen met u enkele interessante vraagstukken: wat zijn de nieuwe trends in sportsponsoring en marketing? Hoe kunnen bedrijven daar op een slimmere manier mee omgaan? Maar ook: hoe gaat het eraan toe in andere sporten?

Daarvoor hebben we een aantal interessante sprekers uitgenodigd die u samen met onze eigen mensen helemaal zullen bijpraten in het aangename kader van de Bosuil.

Redenen genoeg dus om op 26 maart naar onze tweede business event te komen. Het programma ziet er als volgt uit:

RAFC Sportief: Evaluatie competitie en vooruitblik Play-offs

Sven Jaecques is General Secretary & Sports. Hij leidt het management team dat instaat voor de dagelijkse werking en zet samen met Luciano D’Onofrio mee de sportieve lijnen uit. Hij was als sportief adviseur één van de drijvende krachten achter de promotie van Antwerp. Sven Jaecques kent de voetbalwereld op zijn duim. Eerder was hij ook al aan de slag als Hoofd Opleiding en Technisch Directeur bij Cercle Brugge en als raadgever bij Eendracht Aalst.

Wim De Decker is de assistent-coach bij Antwerp. Hij speelde zelf bij topclubs als Racing Genk en AA Gent vooraleer hij zijn spelerscarrière beëindigde bij RAFC. Toen Antwerp in tweede klasse speelde, leidde Wim De Decker als hoofdcoach onze club terug naar eerste klasse.

RAFC Business: Vooruitgang en groei RAFC 

Dimitri Huygen Dimitri Huygen is sinds begin mei Business & Communications Manager bij voetbalclub Royal Antwerp FC.  Met passie en enthousiasme bouwt hij, samen met zijn team, aan de verdere professionalisering van RAFC met als doel om naar de top van het Belgisch voetbal te groeien.

Het huwelijk tussen voetbal en sponsors

Marko Heijl is de Sponsoring & PR Manager bij Soudal. Hij is lector Sportmarketingcommunicatie aan de VUB en geeft regelmatig lezingen over sportmarketinggerelateerde onderwerpen. Daarnaast is hij hoofdredacteur van de Vlaamse versie van het tijdschrift Sport & Strategie.

De prijs voor het business event bedraagt 95 euro exlucief BTW.