Antwerp Legends

Voor altijd in ons hart

Royal Antwerp Legends Club

De Great Old zou niet zo Great zijn zonder de inbreng van de honderden voetballers die grote sier maakten op de Bosuil, in de Broodstraat of zelfs op de Wilrijkse Pleinen. Onze ex-spelers hebben onze club gemaakt tot wat het nu is, en dat willen we elke match weer in de bloemetjes zetten. Daarom werd in 2015 de Royal Antwerp Legends Club opgericht, een vereniging waarvan alleen Antwerplegendes deel mogen uitmaken.

Diamond Legends

Een aantal Legends achten we nog nét iets legendarischer dan anderen. Zo verdienen de kampioenen van 1957, de bekerwinnaars van 1955 en 1992, en de Wembley-helden van 1993 extra erkenning, net als alle grootheden die meer dan 200 matchen speelden voor de Liefdevolle Kleuren. Daarom geven we hen het statuut ‘Diamond Legends’.

Events & Thema-wedstrijden

Onze Legends Club organiseert elk jaar één of meerdere events. Bovendien nodigen we bij elke thuismatch een groep Legends van dezelfde generatie uit. Elke generatie krijgt per seizoen één thema-evenement. Dit staat garant voor een hartelijk weerzien tussen spelers die samen wel en wee op Antwerp hebben gedeeld!

Steun van de grootsten

De Legends Club wordt gesteund door ambassadeur Rudi Smidts (591 matchen), terwijl ook Hans-Peter Lehnhoff (357 matchen) met veel plezier zijn peterschap verleent. De dagelijkse leiding is in handen van coördinator Sascha Van de Sande.

Werk voor de boeg!

Het bij elkaar brengen van alle levende legendes is geen gemakkelijke opdracht. Het verzamelen van recente contactgegevens op zich is al ontzettend moeilijk. Denkt u ons te kunnen helpen met de contactgegevens van een ex-speler van RAFC? Contacteer dan snel legends@rafc.be! Elk telefoonnummer, e-mailadres of postadres dat ons dichter bij onze Legends kan brengen, is welkom!

Contacteer ons!

Night Of The Legends 2016

Bekijk hier het verslag van de eerste editie van de Night Of The Legends!

Night Of The Legends 2017

Bekijk hier het verslag van de tweede editie van de Night Of The Legends, in teken van de Kampioenen van 1957!