Team Kits 2018-2019

Home shirt

Voor het seizoen 2018 – 2019 trekt Antwerp als club voornamelijk de kaart van onze ‘Reds’. Een rode tenue, subtiel afgezoomd met witte accenten. In het shirt zelf is stijlvol maar toch duidelijk RAFC verwerkt, net zoals dit duidelijk als claim op beide mouwen en achteraan op de nek wordt meegegeven. In het shirt zelf is in de kraag opnieuw onze legendarische tribune 2 verwerkt als extra stimulans voor onze spelers. Met de supporters letterlijk en figuurlijk als continu steun in de rug krijgen onze spelers alles mee voor een topseizoen. Voor zowel de rode als witte tenue opteerden we opnieuw voor een luxueuze 3D badge. De home-kousen zijn volledig rood met in het verlengde van de RAFC-verwijzing in het shirt, exact dezelfde verwijzing in de kousen: RAFC in het wit op rood.

Away shirt

Eigenlijk is dit het gespiegelde home shirt: een wit shirt met subtiel afgezoomde rode accenten. Ook hier werd in het shirt in reliëf gekozen om RAFC te verwerken. Het verschil met het home-shirt is dat er als extra eyecatcher op de mouwen, achteraan op de rug in de nek en op de rood afgelijnde kousen werd gekozen voor onze legendarische bijnaam The Great Old. In de kraag van het shirt zelf werd opnieuw gekozen voor de skyline van de schoonste stad van het land.

3rd shirt

In tegenstelling tot vorige seizoenen werd hier geopteerd voor een volwaardige luxe derde tenue in de lijn van de home en away shirts. Een combinatie van Royal Blue met gouden afzooming. In tegenstelling tot het home en away shirt werd voor de derde tenue gekozen om ons oprichtingsjaar te verwerken op de mouwen en achteraan in de nek op de rugzijde. Voor de kousen werd gekozen om traditioneel gestreepte kousen te accentueren met ons oprichtingsjaar 1880. In de nek in het shirt werd dan weer gekozen voor The One & Only als verwijzing naar het unieke karakter van onze club, de oudste en eerste club van het land.

Keepers

Shirts kopen?!

De nieuwe wedstrijdshirts zijn te koop in onze Fan Shop en webshop.

Het is ook mogelijk om naam en nummer op de achterzijde van het shirt te laten bedrukken.
Je kan hiervoor een bestelling plaatsen in onze Fan Shop en het shirt enkele dagen later komen afhalen.

Prijzen:
Shirt volwassenen: 79,95 €
Short volwassenen: 29,95 €
Kousen kids: 15,00 €

Shirt kids: 49,95 €
Short kids: 29,95 €
Kousen kids: 15,00 €

Bedrukking naam: 10 euro
Bedrukking nummer: 10 euro
Bedrukking combi naam en nummer: 15 euro