Antwerp G-Fans

Als Antwerpfan met een beperking supporteren in optimale omstandigheden

Antwerp G-Fans

Antwerp G-fans is een erkende supportersvereniging die zich sinds 2012 inzet voor de begeleiding van personen met een beperking tijdens thuiswedstrijden van RAFC. Ook willen wij een bijdrage leveren voor een betere toegankelijkheid van het Bosuilstadion.

Onze unieke supporterswerking is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Royal Antwerp FC, de Katholieke Vereniging Gehandicapten (KVG) en heel wat gedreven vrijwilligers.

Wat doen we?

Wij organiseren het bezoek aan alle thuiswedstrijden voor onze deelnemers en begeleiders.

Door de nieuwe competitieformule kunnen we op onze webpagina geen volledige jaarkalender meer publiceren. We doen dit voortaan via onze Facebookpagina  Bovendien krijgt iedereen die in onze mailing list zit een persoonlijke uitnodiging. Stuur een mailtje naar antwerpgfans@rafc.be als je graag in deze lijst wil opgenomen worden.

Impressie G-Fans

Guido Belcanto nodigt alle supporters met een beperking uit om zich aan te sluiten bij de Antwerp G-Fans. Zo kunnen we samen voor meer voetbalgeluk op de Bosuil zorgen!

Vraag & Antwoord

Geïnteresseerden kunnen zich in de week van de wedstrijd aanmelden tot maandagmiddag 12u. via antwerpgfans@rafc.be. Telefonisch kan ook via 0496 496 117.

Belangrijk: als u rolstoelgebruiker bent, vermeld dit zeker in je mail. Dan dien je immers een ander ticket te bekomen.

Laat het ook zeker weten als je graag eens vlaggendrager wil zijn!

Voor een ticket betaal je € 5. Wie graag iets drinkt tijdens de rust betaalt daarvoor € 2 extra. Begeleiders mogen gratis mee. Het aantal toegelaten begeleiders hangt af van het aantal deelnemers en de ernst van hun handicap. Betaling kan enkel contant op de dag van de wedstrijd.

Uiteraard is dat mogelijk. Laat het wel weten bij je inschrijving, zodat we geen extra toegangskaart moeten bestellen. Voor wie graag veel wedstrijden wil bijwonen kan het interessanter zijn een abonnement te kopen. Alle informatie hierover vind je op deze website.

Drie kwartier voor de aanvang van de wedstrijd ontmoeten we onze deelnemers op een vaste afspreekplaats aan de ingang aan de Jan Welterslaan (Tribune I). We brengen iedereen tot op zijn/haar plaats in de tribune. Rolstoelgebruikers kunnen gebruik maken van een verhoogd platform vooraan de tribune. De anderen zitten net daarboven. Daarnaast helpen we met de drankjes, toiletbezoek, indien nodig ook medische zorgen. Na de match brengen we iedereen terug tot aan de uitgang.

De club heeft ervoor gezorgd dat aangepast vervoer voor personen met een handicap vlak bij de toegangspoort van Tribune I kan parkeren. Volg hierbij de instructies van de stewards. Bij de poort wachten onze vrijwilligers u op.

De rolstoeltoegankelijke tribune is niet volledig overdekt. Breng dus aangepaste kledij mee als het regent.

Noteer ook dat er geen (rug)zakken worden toegelaten in het stadion.

Wil jij graag deel uitmaken van ons bestuur?

Antwerp is een club met ambitie. Wij zijn dat ook. Helpende handen zijn steeds welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd team dat zich belangeloos inzet voor een positief project. Stuur een mail naar antwerpgfans@rafc.be met je persoonlijke gegevens en je motivatie. Je krijgt van ons dan een uitnodiging voor een kennismaking.

Hopelijk tot binnenkort bij de Liefdevolle Kleuren!

Het Antwerp G-fans team