Antwerp Streetboys

Samen voetballen voor een betere toekomst

Antwerp Streetboys

De Antwerp Streetboys is de Antwerpse ploeg van dak- en thuislozen, al dan niet met een verslavingsproblematiek. Zij trainen wekelijks op de Bosuil. In het kader van de Belgian Homeless Cup nemen de Antwerp Streetboys het op tegen 17 andere teams, verspreid over heel België. Naast de sportieve prijs en de prijs voor fair play kan ook het team met het beste sociale dossier in aanmerking komen voor een prijs. Bij beoordeling van het sociaal dossier let men op de individuele ontplooiing van de deelnemers en de kwaliteit en kwantiteit van de omkadering.

Individuen, verenigingen of bedrijven die een steentje willen bijdragen of eens willen komen supporteren, nodigen we uit om contact op te nemen met de commumnity-werking.

Elke eerste thuiswedstrijd van de maand komen de Antwerp Streetboys voor RAFC supporteren.

Impressie Streetboys

De Streetboys bestaan 10 jaar, en dat mag gevierd worden!

Impressie Streetboys

De Streetboys bestaan 10 jaar, en dat mag gevierd worden!

Streetboys @ work

Om te laten zien dat de Streetboys heel wat in hun mars hebben, worden ze geregeld ingezet voor onderhoudsopdrachten op de Bosuil. In het programma ‘Streetboys@Work’ werken ze samen met andere vrijwilligers en techniekers van Antwerp aan een betere Bosuil, én een betere toekomst voor zichzelf

Vraag & Antwoord

Toetreden kan op verschillende manieren. Je kan een mailtje sturen naar community@rafc.be of naar de projectverantwoordelijke Pia Plasmans, 0473/30 00 26, pia.plasmans@stad.antwerpen.be

Helpende handen zijn steeds welkom! Vooral op evenementen of verplaatsingen voor de Homeless Cup kunnen de Streetboys alle hulp gebruiken. Stuur zeker een mailtje naar community@rafc.be of pia.plasmans@stad.antwerpen.be bij interesse!