Antwerp Streetboys

Samen voetballen voor een betere toekomst

Antwerp Streetboys

De Antwerp Streetboys is de Antwerpse ploeg van (ex-)dak- en thuislozen, al dan niet met een verslavingsproblematiek. In het kader van de Belgian Homeless Cup nemen de Antwerp Streetboys het op tegen 22 andere teams, verspreid over heel België.

Individuen, verenigingen of bedrijven die een steentje willen bijdragen of eens willen komen supporteren, nodigen we uit om contact op te nemen met de commumnity-werking.

Elke eerste thuiswedstrijd van de maand komen de Antwerp Streetboys voor RAFC supporteren.


Hoe kan ik toetreden tot de Antwerp Streetboys?

Toetreden kan op verschillende manieren. Je kan een mailtje sturen naar community@rafc.be of projectverantwoordelijke Pia Plasmans contacteren (0473/30 00 26 of pia.plasmans@stad.antwerpen.be).

Impressie Streetboys

De Streetboys bestaan 10 jaar, en dat mag gevierd worden!

Impressie Streetboys

De Streetboys bestaan 10 jaar, en dat mag gevierd worden!

Streetboys @ work

Om te laten zien dat de Streetboys heel wat in hun mars hebben, worden ze geregeld ingezet voor onderhoudsopdrachten op de Bosuil. In het programma ‘Streetboys@Work’ werken ze samen met andere vrijwilligers en techniekers van Antwerp aan een betere Bosuil, én een betere toekomst voor zichzelf

Vraag & Antwoord

Toetreden kan op verschillende manieren. Je kan een mailtje sturen naar community@rafc.be of naar de projectverantwoordelijke Pia Plasmans, 0473/30 00 26, pia.plasmans@stad.antwerpen.be

Helpende handen zijn steeds welkom! Vooral op evenementen of verplaatsingen voor de Homeless Cup kunnen de Streetboys alle hulp gebruiken. Stuur zeker een mailtje naar community@rafc.be of pia.plasmans@stad.antwerpen.be bij interesse!