TENNIS CAMPS

Tennis is een geweldige sport om al op jonge leeftijd onder de knie te krijgen en dé ideale aanvulling op het voetbalseizoen. Samen met onze zusterclub Royal Antwerp Tennis Club organiseren we de Royal Antwerp Tennis Camps. Kinderen zullen nog jarenlang plezier hebben van de aangeleerde vaardigheden!

Nieuw en toch vertrouwd

Tijdens de Royal Antwerp Tennis Camps kunnen kinderen van 4 tot en met 17 jaar (onderverdeeld in groepen) kennis maken met tennis. Onder leiding van ex-toptennisster Els Callens zullen de kinderen leren smashen, hun techniek bijschaven, wedstrijdjes spelen, en een hele week plezier hebben met een tennisbal! Dat belooft voor het tornooitje dat ze aan het einde van de week zullen spelen! Rood-witte tennistenues worden aangemoedigd, want de Tennis Camps gaan door bij onze zusterclub, de Royal Antwerp Tennis Club!

De Royal Antwerp Tennis Camps kosten € 215 per kind*, waarvoor je dit allemaal terugkrijgt:

– Een T-shirt
– Twee extra gadgets
– Elke dag soep en een warm middagmaal
– Drinken en snacks tijdens de pauze
– Begeleiding door Els Callens en haar toffe tennisleerkrachten
– Een diploma
– Opvang van 8.00u tot 18.00u
– Heel wat nieuwe vriendjes en ongelooflijk veel plezier!

*Is broer of zus al ingeschreven in een Football, Dance of Tennis Camp in dezelfde week? Vanaf de tweede deelnemer van hetzelfde gezin in dezelfde kampperiode, betaal je slechts €195 i.p.v. €215!

Schrijf je snel in via deze link!

Inschrijven

Voorstelling Tennis Camps

Els Callens vertelt over de eerste editie van de Tennis Camps in de zomer van 2017!

Inschrijven

Meer informatie over de Tennis Camps

Contact opnemen