Free Your Seat

Het seizoen ’19-’20 vatten we aan met een uitverkochte Bosuil. Om tegemoet te komen aan de grote vraag aan tickets lanceren we als club “Free Your Seat“.

Met “Free Your Seat” geeft RAFC u als abonnementhouder de kans om uw zitje vrij te geven voor die wedstrijden waarop u niet aanwezig kan zijn en dit in ruil voor een gedeeltelijke terugbetaling.
Dit is uitsluitend beschikbaar voor Tribune 1 (vak 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117), Tribune 2 en Tribune 3. Niet voor abonnementhouders van businessvakken.

RAFC herinnert u eraan dat abonnementen persoonsgebonden zijn en niet mogen worden doorgegeven. Inbreuken hierop zijn strafbaar overeenkomstig de bepalingen van de wet van 21 december 1998 betreffende de veiligheid bij voetbalwedstrijden (de “voetbalwet”).

Praktisch

Het vrijgeven van uw abonnementszitje(s) kan uitsluitend online via: antwerp.tickethour.be. Via de Ticket Corner aan het stadion kan geen gevolg gegeven worden aan vragen om zitjes vrij te geven.

Wenst u uw zitje(s) beschikbaar te stellen, dan logt u in op onze website via uw persoonlijk profiel. Klik bovenaan op ‘Free Your Seat’, doorloop de stappen en aanvaard onze algemene voorwaarden. Op die manier aanvaardt u onherroepelijk dat u uw abonnement ter beschikking stelt voor de door u opgegeven wedstrijd(en). Tijdens die wedstrijd(en) zal u met uw abonnement dus geen toegang krijgen tot het stadion voor de ter beschikking gestelde zitjes.

Wanneer u alle stappen correct hebt doorlopen en u een bevestigingsmail heeft ontvangen, zal RAFC het desbetreffende zitje (of zitjes) via de website te koop aanbieden.

Geen herroepingsrecht

Eenmaal een zitje is vrijgegeven, wordt het beschikbaar voor verkoop door RAFC en kan het niet opnieuw opgeëist worden. RAFC zal derhalve niet ingaan op eventuele vragen om vrijgegeven zitjes opnieuw toe te kennen en terug uit de verkoop te halen.

Het staat u als abonnementhouder uiteraard vrij alsnog uw eigen zitje terug aan te kopen op de website, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Tegemoetkoming

Per vrijgegeven zitje dat effectief door RAFC wordt verkocht, heeft de abonnee recht op een tegemoetkoming van 50% van de losse ticketprijs die door RAFC wordt gehanteerd. De andere 50% gaat naar onze communitywerking. Zo krijgen de sociale projecten van de club (zoals de Streetboys, het RAAFC Amputee team, de G-werking, …) dankzij onze supporters nog een extra duw in de rug.

Indien u meerdere malen uw abonnementszitje vrijgeeft voor verkoop door RAFC, aanvaardt u uitdrukkelijk dat uw recht tot terugbetaling per seizoen beperkt is tot maximum 50% van de abonnementsprijs die door u betaald werd voor dat seizoen. Betaling zal gebeuren op het rekeningnummer vermeld op uw online profiel.

Indien door toepassing van voorgaande bepalingen het plafond werd bereikt, dan aanvaardt u uitdrukkelijk dat u geen recht meer heeft op aanvullende betalingen of vergoedingen van welke aard ook, zelfs bij effectieve verkoop van uw zitje.

Terugbetaling gebeurt in juni 2020 (uiterlijk op 30 juni). RAFC reikt hiervoor geen facturen/kredietnota’s uit.

ticketprijzen:

NIET-G5 VOLWASSENEN KINDEREN (TOT 16 JAAR)
TRIBUNE 1 (111-112) € 30 /
TRIBUNE 1 (116-117) € 30 € 5
TRIBUNE 1 (113-114-115) € 45 /
TRIBUNE 2 € 20 € 5
TRIBUNE 3 € 20 € 5

 

G5 VOLWASSENEN KINDEREN (TOT 16 JAAR)
TRIBUNE 1 (111-112) € 35 /
TRIBUNE 1 (116-117) € 35 € 10
TRIBUNE 1 (113-114-115) € 50 /
TRIBUNE 2 € 25 € 10
TRIBUNE 3 € 25 € 10