MyRAFC

Ben je al geregistreerd bij MyRAFC? Log dan hier in.
Ben je nog niet geregistreerd? Dan kan je via deze link aanmelden.

RAFC draagt comfort en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Maak nu jouw eigen MyRAFC Account aan en help ons om u over de ganse lijn een betere service te bieden. Hieronder sommen we voor u op wat MyRAFC voor jou kan betekenen!

Wat kan je vandaag reeds...

Momenteel is de MyRAFC account nog niet gekoppeld aan jouw account bij Tickethour. Indien je bij ons een abonnement hebt en je geld op je kaart wilt zetten, kan je via deze link inloggen bij Tickethour om op die manier je gegevens en je saldo te raadplegen. We geven hieronder mee welke drie toepassingen momenteel reeds aan jouw MyRAFC account gelinkt zijn.

Webshop

Een MyRAFC account is de kortste weg naar het aankopen van al onze producten online. We onthouden jouw voorkeuren en betaalgegevens, waardoor online shoppen bij ons nog handiger wordt!

Nieuwsbrief

Met een MyRAFC profiel ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief, die houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen de club.

De RAFC APP

De laatste nieuwtjes, wedstrijden live volgen, statistieken van spelers, exclusieve content, … Dankzij onze App kan je heel wat waardevolle info op een handige manier terugvinden. Meld je dus snel aan in onze applicatie met jouw MyRAFC account en je krijgt al deze belangrijke info te zien!

Wat kan je binnenkort?

In de toekomst zullen we jouw MyRAFC account koppelen aan het account bij Tickethour zodat al jouw tools op dezelfde plaats bereikbaar zijn, met hetzelfde account en hetzelfde wachtwoord. Aanmelden bij MyRAFC kan via deze link.

Heb je nog geen MyRAFC account? Maak er dan snel één aan via deze link. Hieronder een opsomming van de vier toepassingen die binnenkort met MyRAFC te gebruiken zijn.

Free My Seat

Het zal in de toekomst mogelijk zijn om jouw plaats in het stadion aan een vriend of collega uit te lenen wanneer je zelf niet kan komen. Hiervoor hebben jullie beide een MyRAFC account nodig.

Toegangscontrole

Het MyRAFC account zal gekoppeld worden aan jouw ticket of season card. Waardoor we gemakkelijk kunnen instellen tot welke zones in en rond het stadion jij toegang kan genieten.

Season Card

Nooit meer aanschuiven om een abonnement aan te kopen, via MyRAFC krijg jij voorrang en kan je online gemakkelijk en snel jouw plekje in het stadion kiezen.

Tickets

In de toekomst zal het opnieuw mogelijk zijn om losse tickets te kopen. Dankzij MyRAFC kan dit op een snelle & handige manier via één account.