#Reserves

Even voorstellen: Belofte Robert Roosen

April 21, 2017

Vanaf vandaag mag coach Wim De Decker een ‘nieuwe’ speler op het oefenveld verwelkomen. Belofte Robert Roosen is gedurende de volgende dagen inderdaad een (sportieve) stagiair bij de A-kern van Royal Antwerp FC. Hoewel onmiskenbaar Nederlander, is hij al geruime tijd bezig aan zijn jeugdopleiding in Deurne-Noord. Daarvoor passeerde hij het afgelopen jaren veelvuldig de landsgrens. Druk doende met een studie economie aan Tilburg University, kwam hij de afgelopen maanden tot vier keer per week trainen o.l.v. Ken Bastin en Jo Van Dijck en de rood-witte kleuren van onze club verdedigen tijdens de nieuwgevormde competitie der nationale reserven.

Hoewel centraal in defensie zijn geliefkoosde positie is, depanneerde de linksvoetige verdediger de voorbije weken en maanden ook op linksachter. Het scherpte zijn uitvoeringssnelheid en loopvermogen aan. Zijn verre inworp was naast zijn tomeloze inzet, winnersmentaliteit en fijnbesnaarde duelkracht een bijkomend wapen in strijd voor die begeerde derde plaats in de eindafrekening van het seizoen 2016-2017. Duelkracht die hij overigens zelden tot nooit bekoopt met een publieke waarschuwing.

We heten deze jonge speler (°11-09-1998) met de professionele ingesteldheid hartelijk welkom op de oefenvelden van het Bosuilstadion.

Robert Roosen (links)

SHARE THE NEWS

Recent articles

#News

JPL-28: Belangrijke verplaatsing naar Limburg

3 hours ago

#News

Laat je niet buitenspel zetten door darmkanker!

6 hours ago

#News

BEL-PO2-MD5: Onze beloften pakken 12 op 15 in hun Play-Off 2

2 days ago

#News

JPL-27: De betere kansen, maar geen doelpunten

3 days ago
<