Roeselare vs Antwerp 20:00, Zat 11 Mar
1 - 2

#match

Roeselare vs Antwerp

Februari 26, 2017

Profiel KSV Roeselare

De Chinese zakenvrouw Liu Hawken zou wel eens een beslissend aandeel kunnen hebben in de titelstrijd van de Proximus League. Met haar centen, de visie van CEO Johan Plancke en de intensieve coaching-stijl van succescoach Arnauld Mercier zijn de drie troeven aangestipt om de hoogconjunctuur van de West-Vlamingen te duiden. Toen de Great Old op de tweede speeldag van KSV Roeselare won had niemand deze opponent als titelpretendent naar voren geschoven. Met een 1-0 nederlaag na een doelpunt van Stallone Limbombe kwamen de bespelers van het Schierveldestadion heel goed weg. Maar door de centen uit China kon KSVR zich in extremis nog versterken met ex-Antwerpspelers Baptiste Schmisser en targetman Mathieu Cornet. Ook Ibou Sawaneh en middenvelder Thibaut Van Acker werden aan een reeds sterke spelerskern toegevoegd.

Na een 2 op 12 uit de eerste 4 wedstrijden volgde een ongeslagen serie van 16 matchen. In die reeks werden ook de andere titelpretendenten K. Lierse S.K. (0-2) en R.A.F.C. (2-1) met vrank en vrij, offensief voetbal de levieten gelezen. De eerste periodetitel werd binnengehaald na een 2-1 overwinning tegen onze Reds. Maar aan de zegetocht kwam in de tweede periode een bruusk einde. Na 1-0 verlies op de Bosuil wisten de West-Vlamingen dat ze zich louter moesten concentreren op de twee promotieduels. Arnauld Mercier heeft van de laatste wedstrijden gebruik gemaakt om verschillende spelpatronen in zijn team te slijpen, met wisselend succes. Tijdens de laatste competitiewedstrijd ging men met groot elan een welverdiend punt op het Lisp wegkapen. En de heenwedstrijd van de finale op de Bosuil toonde dat KSVR zeker nog een woordje zal meepraten om alzo een verblijf in de elitereeks van het Belgisch voetbal te verzekeren.

De Waalse succescoach Arnauld Mercier heeft misschien wel het sterkste collectief van de Proximus League onder zijn hoede. Samen met Pascal Cygan (ex-verdediger van Arsenal) en T2 Colpaert legt hij bij zijn spelers een visie neer die gestoeld is op samenhang, discipline en solidariteit. Doelman Biebauw is een betrouwbaar sluitstuk en François Kompany is de openbaring in de centrale verdedigingsgordel. Linksachter Kis is dan weer een gevreesd wapen bij spelhervattingen. Middenvelders Van Eenoo en Van Acker waren certitudes bij hoger aangeschreven clubs en Lecomte is de man voor de creatieve impulsen. Kehli is het woelwater in de voorste gelederen en Ibou Sawaneh is zijn spitsbroeder. Met Brouwers, veteraan Seoudi en Saviour beschikt onze opponent in de finale over voldoende wisselmogelijkheden in het aanvallende compartiment. En dan hebben we het nog niet gehad over de ex-Antwerpspelers die zich in geen tijd in de harten van de Roeselaarse fans hebben gespeeld. Inderdaad, met Mathieu Cornet en Baptiste Schmisser kwam goed volk over van de Bosuil en in een vroeger stadium werd ook al Lépicier binnengehengeld. In de wintermercato kwam bovendien nog eens de Waalse topspits Florent Stevance de rangen versterken! En wat te zeggen over de opgebloeide spits Jakolis, die de laatste weken vaak op een basisplaats mag rekenen.

Om maar te zeggen dat onze volgende opponent zeker tot de tanden gewapend is om de finalewedstrijd op Schiervelde in schoonheid af te sluiten. En indien nodig is er nog altijd de Chinese zakenvrouw om een financiële boost te geven en zwart-wit volgend seizoen op het goede promotiespoor te tillen. Wel is het zo dat KSVR zelden uitpakt met grote scores en dat zal de Antwerpse voetbalburger moed geven.

Stemmen voor de wedstrijd

Bekijk het persmoment voor de wedstrijd op onze Facebookpagina (onze excuses voor de geluidsstoring in de eerste minuten)!

Wim De Decker: “Het was een korte maar intensieve trainingsweek. Met een vrije dag en een inlooptraining begonnnen we er aan om dan vast te stellen dat iedereen er gretig en gefocust bijloopt. Het einde nadert met rasse schreden en dat is merkbaar in de spelersgroep. We hebben bovendien trainingen achter gesloten deuren gehouden om de rust en de sereniteit bij de spelers te garanderen. Ook trainden we op het hoofdveld. Dat lag er niet perfect bij omwille van de regen, maar de afmetingen kunnen de vergelijking weerstaan met het Schierveldeterrein. En we zullen aan de bak moeten want gisteren is op een niet-vergelijkbaar niveau gebleken dat zelfs een 4-0 voorsprong uit een heenmatch kan verloren gaan. Maar de voorbije week zijn we tot de conclusie gekomen dat we voor een 3-1 thuiswinst hadden getekend en nu moeten we het afmaken. Mijn spelers zullen op het veld komen met de intentie om te winnen alsof de heenwedstrijd op 0-0 zou geëindigd zijn. Natuurlijk verwacht ik na de commotie over William Owusu dat ze onze spits zullen provoceren en uit zijn ritme willen brengen. Daar moet hij koel mee kunnen omspringen. Ik verwacht wel enkele wissels bij de thuisploeg, maar ze zullen wel hinken op 2 gedachten. Het zoeken naar het openingsdoelpunt kan wel aan ons de ruimte geven om te voetballen en te scoren.”

Wim De Decker: “Op de Pro License-cursus zit ik samen met Arnauld Mercier lessen te volgen. Op de eerste afspraak was ik echter te laat wegens fileproblemen. Maar over tactische plannen in verband met de finalewedstrijd werd er uiteraard niet gesproken. Arnauld is een toffe gast in de omgang maar zal er alles aan doen om zijn ploeg de opgelopen schade te doen herstellen. Want KSVR zal op jacht gaan naar een vroege treffer en we moeten dan ook waakzaam zijn in de eerste 30’. Dan kunnen we een tussenbalans opmaken. Mijn selectie is bij de spelers nog niet bekend. Maar veel redenen tot wijzigingen zijn er niet. Het team van de laatste weken zal ook gekopieerd worden voor de finalewedstrijd. Uit de eerste wedstrijd bleek bij het herbekijken dat er veel goede momenten waren maar ook kleine details die nog verbeterd moeten worden. Want de belevenis als je zo een wedstrijd analyseert is toch anders. Dan zie je de looplijnen van de tegenstander beter dan live in het stadion. Verder wens ik het lot niet te tarten en zal er ook geen champagne meegenomen worden op de bus. We hebben immers nog een belangrijk treffen af te werken, en alle focus moet daarop geënt zijn.”

Frédéric Duplus: “Een klassieke trainingsweek vol ijver en grinta heb ik gezien. Het was buitengewoon. Nu is er de inzet van de finalewedstrijd en met de kwaliteitsvolle spelers in onze rangen moeten we de klus kunnen klaren. Er moet 90’ gewerkt en gebikkeld worden. Want de ploeg met de beste ingesteldheid zal zegevieren. En dan kan het feest in de stad losbarsten en ik verwacht dat het iets grootschaliger zal zijn dan op WS Brussel. Een topbelevenis op een topavond moet het worden voor ons. Dan kunnen we voor het eerst in 13 jaar echt geschiedenis schrijven en het goede gevoel doen herleven in Antwerpen op voetbalgebied.”

Wim De Decker: “De focus moet nu op de wedstrijd liggen. Alle randzaken moeten nu naar de achtergrond verdwijnen. Alhoewel het prettig is om te constateren dat we op de Bosuil een stormloop mogen verwachten. Aangezien ik al wat jaartjes hier functioneer is het toch weer verbazend om te zien hoe de club de fans weet te mobiliseren. Maar de spelers hebben de kans zelf afgedwongen. Dat twee van de drie gemaakte goals een owngoal van Roeselare en een benutte strafschop waren raakt mij niet. Wel de lovende kritieken van mijn collega-trainers op de cursus. Zij spraken over een propagandawedstrijd voor het voetbal. Hopelijk kunnen we de opwaartse lijn nog één wedstrijd aanhouden. Ook belangrijk is het aanstellen van een topreferee. Björn Vleminckx speelde 70’ mee met de beloften maar is nog niet in staat om 90’ te vervolmaken. Tevens zijn Steve Colpaert en Jordy Huysmans onbeschikbaar wegens ziekte. Jannes Vansteenkiste traint mee met de groep maar voor hem is het ook nog te vroeg. Dinsdagmorgen worden de spelers weer op de club verwacht ongeacht de uitslag van de wedstrijd.”

Belangrijke info over het grote schermen-evenement op de Bosuil

– Op de Bosuil zullen grote schermen komen, waarop onze fans de wedstrijd kunnen volgen. De laatste tickets voor dit uitzonderlijke evenement worden vanavond vanaf 18u verkocht aan onze abonnees. Lees hier meer.

– Je kan aan de drank- en eetvoorzieningen alleen betalen met de Member, Season of Business Card. Cash of met bonnetjes betalen kan NIET. Je kan een blanco Member Card kopen (€ 1) aan verschillende verkooppunten in het stadion. In de Fan Shop kan je een gepersonaliseerde Member Card krijgen (gratis). Gepersonaliseerde Cards kan je online opladen met consumptiewaarde, blanco Cards alleen in het stadion zelf.

– De tickets voor dit evenement werden NIET op het abonnement geladen. Iedereen die online een ticket voor dit evenement heeft gekocht, moet een e-ticket hebben ontvangen. Check zeker ook je spambox! In de bevestigingsmail vindt u normaliter een bijlage met het e-ticket. Deze kan u afdrukken of op de smartphone laten scannen. Eens gescand, kan dezelfde QR-code niet elders gebruikt worden.

– Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, kan u nog naar de Fan Shop komen om een fysiek ticket op te halen. De Fan Shop is open op vrijdag van 13u tot 19u en op zaterdag van 16u tot 19.50u.

– Voor onze fans met en beperking wordt alsnog het vertrouwde vak 1F opengesteld. Fans met een beperking die nog geen ticket hebben, kunnen contact opnemen met de organisatie van de G-Fans: antwerpgfans@rafc.be.

– Aan Tribune 2 zullen we zaterdag ook een merchandising-stand voorzien voor onze fans.

– Belangrijk om nu al te weten: de consumptiewaarde van de gepersonaliseerde Cards (dus alle Season, Business of Member Cards waar een personennaam of bedrijfsnaam op staat) blijft sowieso behouden voor volgend seizoen, in eender welk scenario. De blanco Member Cards (die in het stadion gekocht zijn en waar geen naam op staat) vervallen na afloop van het seizoen. U kan deze Member Cards personaliseren in de Fan Shop, zodat de waarde behouden blijft. De termijn van deze periode laten we later weten.

Wedstrijdselectie

Ruime selectie (22 namen): 1 Nicaise Kudimbana, 2 Dimitri Daeseleire, 3 Maxime Biset, 6 Isaac Koné, 8 Joren Dom, 9 Stallone Limbombe, 10 Fabien Camus, 11 Joeri Dequevy, 15 Johanna Omolo, 17 Mamoutou N’Diaye, 18 Björn Vleminckx, 19 William Owusu, 20 Geoffry Hairemans, 21 Michaël Lallemand, 23 Nico Binst, 25 Alexander Corryn, 27 Frédéric Duplus, 30 Antonijo Jezina, 38 Faris Haroun, 40 Stephen Buyl, 55 Tuur Dierckx, 89 Kevin Debaty.

Statistieken

Historiek

Totaal aantal wedstrijden: 28
Aantal thuiswedstrijden: 15
Aantal uitwedstrijden: 13
Overwinningen: 12
Nederlagen: 10
Gelijke spelen: 6
Gescoorde doelpunten: 38
Tegendoelpunten: 35

Laatste onderlinge duels

05/03/2017 R Antwerp FC – KSV Roeselare 3 – 1 W
18/02/2017 KSV Roeselare – R Antwerp FC 1 – 2 W
06/01/2017 R Antwerp FC – KSV Roeselare 1 – 0 W
06/11/2016 KSV Roeselare – R Antwerp FC 2 – 1 V
13/08/2016 R Antwerp FC – KSV Roeselare 1 – 0 W
13/03/2016 KSV Roeselare – R Antwerp FC 0 – 1 W
17/10/2015 R Antwerp FC – KSV Roeselare 2 – 0 W
21/03/2015 R Antwerp FC – KSV Roeselare 1 – 1 G
26/10/2014 KSV Roeselare – R Antwerp FC 0 – 0 G
05/04/2014 R Antwerp FC – KSV Roeselare 1 – 1 G

Head-to-Head Algemeen klassement

Pos. Club M M+ M- M= D+ D- D+/- Ptn
2 Roeselare 28 14 6 8 42 32 10 50
3 RAFC 28 13 5 10 40 26 14 49

Head-to-Head Tweede Periode

Pos. Club M M+ M- M= D+ D- D+/- Ptn
1 RAFC 14 8 1 5 21 11 10 29
4 Roeselare 14 5 5 4 18 17 1 20

Laatste wedstrijden KSV Roeselare

05/03/2017 R Antwerp FC – KSV Roeselare 3 – 1 V
26/02/2017 K Lierse SK – KSV Roeselare 1 – 1 G
18/02/2017 KSV Roeselare – R Antwerp FC 1 – 2 V
12/02/2017 AFC Tubeke – KSV Roeselare 3 – 1 V
05/02/2017 KSV Roeselare – OH Leuven 2 – 1 W
28/01/2017 Cercle Brugge – KSV Roeselare 2 – 2 G
22/01/2017 KSV Roeselare – Union SG 0 – 1 V
13/01/2017 Lommel United – KSV Roeselare 1 – 1 G
06/01/2017 R Antwerp FC – KSV Roeselare 1 – 0 V
17/12/2016 KSV Roeselare – Cercle Brugge 3 – 1 W

Laatste wedstrijden RAFC

05/03/2017 R Antwerp FC – KSV Roeselare 3 – 1 W
26/02/2017 R Antwerp FC – Lommel United 1 – 0 W
18/02/2017 KSV Roeselare – R Antwerp FC 1 – 2 W
11/02/2017 R Antwerp FC – K Lierse SK 0 – 2 V
04/02/2017 R Union SG – R Antwerp FC 1 – 1 G
29/01/2017 AFC Tubeke – R Antwerp FC 2 – 4 W
21/01/2017 R Antwerp FC – OH Leuven 2 – 0 W
15/01/2017 Cercle Brugge – R Antwerp FC 0 – 1 W
06/01/2017 R Antwerp FC – KSV Roeselare 1 – 0 W
16/12/2016 Lommel United – R Antwerp FC 2 – 4 W

Beschikbaarheden

– Er zijn geen schorsingen.

– Onbeschikbaar: Steve Colpaert (ziek) en Jordy Huysmans.

Scheidsrechters

Scheidsrechter: Erik Lambrechts
Assistenten: Jo De Weirdt & Mathias Hillaert
Vierde official: Bert Put

Support Antwerp ‘Wembley Style’

Zaterdag staan we voor een belangrijke wedstrijd op Schiervelde. We roepen onze fans op om deze wedstrijd te benaderen op dezelfde manier als onze Wembley-finale in 1993. Toen lieten we heel Europa kennis maken met onze geweldige achterban. Laten we dat opnieuw doen, nu we zo dicht bij de Belgische elite staan, en een voorbeeld stellen van wat het inhoudt om Antwerpfan te zijn! Het hele land kijkt immers toe!

We vragen daarom aan onze fans om zich sportief te gedragen, in eender welk scenario. Om alles vlot te laten verlopen, willen we na overleg met de veiligheidsdiensten en KSV Roeselare graag nog het volgende meegeven:

Bengaals vuur en ander pyrotechnisch materiaal is absoluut uit den boze. Het gebruik hiervan door onze supporters kan tot gevolg hebben dat de wedstrijd wordt stilgelegd en Antwerp de wedstrijd verliest.

Scheidsrechters die de wedstrijd willen bijwonen, zullen gecontroleerd worden d.m.v. hun identiteitskaart en bondskaart. Indien deze niet overeenkomen, wordt klacht ingediend bij de KBVB.

– Noch voor Roeselare, noch voor Antwerp wordt een veldbestorming toegelaten. We willen onze supporters oproepen om zich hier in geen geval aan te wagen. Bij een veldbestorming van onze fans zal de FASc aansprakelijk worden gesteld, die op hun beurt de schade zullen verhalen op de ASC’s die schuldig zijn aan de veldbestorming. Hetzelfde geldt bij eender welke schade die aan het uitvak van Schiervelde wordt berokkend.

Maar nu: volle focus op een perfecte voorbereiding van deze mooie wedstrijd. Laat ons er samen hoe dan ook een voetbalfeest van maken!

Schikkingen en richtlijnen

Als voorbereiding op de wedstrijd KSV Roeselare – RAFC van zaterdag 11/03/2017 te 20.00u werden volgende maatregelen genomen en richtlijnen gegeven:

– De combiregeling wordt opgelegd.

– Op de wedstrijddag zijn alle loketten gesloten.

– Het stadion is geopend vanaf 18.30u

– De richtlijnen van de stewards en politie dienen te worden opgevolgd.

– Vlaggen over reclame panelen is ten strengste verboden en dienen verwijderd te worden.

– Pyrotechnische middelen zijn ten strengste verboden.

– Rugzakken en grote handtassen zijn niet toegelaten. Zakken van het model half-A4 kunnen wel mee binnen

 

Er zijn 760 tickets beschikbaar voor de ASC’s.

PRIJZEN:
Volwassen: € 21 / Kids -16: € 6

 

CATERING:

– De catering blijft geopend tot 15′ voor einde wedstrijd.
– Er wordt met cash geld gewerkt.

 

Bijzondere bepalingen eigen aan het Schierveldestadion, Diksmuidsesteenweg 374, 8800 Roeselare:
– Het is toegelaten om eten en drank mee te nemen in de tribunes
– Het gooien van papiersnippers, confetti en dergelijke is niet toegelaten
– Het is verboden om het stadion te betreden in het bezit van toeters met drukgas of luchtdruk en megafoons
– De vlaggenstokken moeten bestaan uit plooibaar materiaal en mogen maximum 1,5 meter lang zijn.
– De veiligheidsverantwoordelijke van KSV Roeselare heeft het recht om eender welke richtlijn van dit RIO aan te passen en dit in functie van de omstandigheden

 

REISWEG:

Verplichte reisweg via Kortrijk naar Roeselare rijden volgens onderstaande reisroute E403 komende van Kortrijk, afrit 6 (Roeselare-Rumbeke) – Richting Roeselare – Volg de ringbaan (N36) tot aan de 7de lichten (na de afrit) met de Oostnieuwkerksesteenweg (hier staan er reeds borden met Parking bezoekers) – Sla rechtsaf en na 500 m sla je op het kruispunt met de Diksmuidsesteenweg linksaf, terug richting ringbaan (N36) – Na 200m sla je dan rechtsaf in de Infanteriestraat – Dan na 250 m linksaf de Schierveldestraat in en na 50m vindt u het stadion bij de parking bezoekers.

Bussen kunnen stoppen op de parking Kruishoutem(heen&terug) om een sanitaire stop te houden, stoppen op parkings met benzinestation is niet toegelaten.

Adres GPS bezoekers: Schierveldestraat 126, 8800 Roeselare

GPS Coördinaten bezoekers: N 50.95123° E 3.10655°

BELANGRIJK: Besluit van de Burgemeester van Roeselare

Besluit van de burgemeester van 9 maart 2017 houdende maatregelen naar aanleiding van de voetbalmatch tussen KSV Roeselare en RFC Antwerp

 

Gelet op de artikelen 133, 134 § 1 en 135 §2 van de Nieuwe Gemeentewet;

Gelet op de artikelen 42 en 64 van het Gemeentedecreet;

Overwegende dat, naar aanleiding van de voetbalwedstrijd van KSV Roeselare tegen Royal Antwerp FC dd. 11.03.17, die in het Schierveldestadion gelegen Diksmuidsesteenweg 374 in 8800 Roeselare wordt gespeeld, op het grondgebied van de stad Roeselare een aantal maatregelen moeten warden genomen, teneinde de veiligheid te kunnen waarborgen;

Deze wedstrijd dient immers als een risico-wedstrijd te warden omschreven, rekening houdend met het gedrag en de reputatie van de harde supporterskern van RFC Antwerp.

Daarenboven hebben zich recentelijk reeds incidenten voorgedaan bij eerdere wedstrijden; Gelet op de risico-analyse van de commissaris Muyllaert Bart;

 

BESLIST:

Art. 1.

Voor bovengenoemde wedstrijd is de buscombi-regeling van toepassing voor de bezoekende supporters van RFC Antwerp.

Art. 2.

De perimeter voor het Schierveldestadion, zoals bepaald in het artikel 2.9° van de Wet van 21 december 1998 op de veiligheid bij voetbalwedstrijden, aangepast door de Wet van 10 maart 2003 en op 10 april 2003 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad wordt uitgebreid tot het ganse grondgebied van de Stad Roeselare.

Art. 3

Het is verboden voor bezoekende supporters die over een ticket beschikken om zich vroeger dan anderhalf uur voor het aanvangsuur van de wedstrijd te begeven binnen de stad Roeselare. Zij moeten tevens binnen het uur na het affluiten van de wedstrijd de stad Roeselare verlaten.

Art 4.

Alie alcoholische dranken moeten bij aankomst in de kofferruimte van de bus warden geladen. lndien dit niet gebeurt kunnen in voorkomend geval de alcoholhoudende dranken in beslag warden genomen overeenkomstig de modaliteiten van de Wet op het Politieambt van 05 augustus 1992. De busverantwoordelijke, met name de persoon die de bus heeft ingelegd, is verantwoordelijk voor de naleving van de voorschriften welke hiervoor werden opgesomd.

Art. 5.

Personen die zich door hun kledij en/of gedrag manifesteren als supporter van Royal Antwerp FC of als dusdanig kunnen geduid warden door de politiediensten en zich tussen zaterdag 11 maart 2017 om 08.00 uur en zondag 12 maart 2017 om 06.00 uur buiten de verplichte combiregeling op het grondgebied van de stad Roeselare begeven kunnen als een bedreiging voor de openbare rust warden beschouwd en het voorwerp uitmaken van politiemaatregelen zoals bedoeld in artikelen 28, 29 en 31 van de Wet op het politieambt.

Art 6.

Aan de personen aan wie gerechtelijk of administratief stadionverbod is opgelegd geldt tussen zaterdag 11 maart 2017 om 08.00 uur en zondag 12 maart 2017 om 06.00 uur een verbod om zich zonder gerechtvaardigdereden te bevinden in de stad Roeselare. Dit verbod geldt op het openbaar domein en op het privaat domein met openbaar karakter. Bij aantreffen kunnen zij als een bedreiging voor de openbare rust warden beschouwd en het voorwerp uitmaken van een bestuurlijke aanhouding zoals bedoeld in artikel 31 van de Wet op het Politieambt.

Art. 7.

Ongeacht alle andere mogelijke sancties warden de overtredingen van de bepalingen van dit Burgemeesterbesluit, bestraft met een gemeentelijke administratieve sanctie (maximum 250,00 euro).

SHARE THE NEWS

Matchday 30
MATCH Players
 • 1 Wouter Biebauw
 • 3 Kevin Kis
 • 5 Baptiste Schmisser
 • 27 Francois Kompany
 • 7 Davy Brouwers
 • 9 Raphaël Lecomte
 • 10 Samy Kehli
 • 12 Ebrahima 'Ibou' Sawaneh
 • 13 Carlo Damman
 • 14 Nermin Zolotic
 • 17 Grégory Grisez
 • 89 Kevin Debaty
 • 25 Alexander Corryn
 • 6 Isaac Koné
 • 23 Frédéric Duplus
 • 8 Joren Dom
 • 15 Johanna Omolo
 • 38 Faris Haroun
 • 11 Joeri Dequevy
 • 55 Tuur Dierckx
 • 19 William Owusu Acheampong
 • 20 Geoffry Hairemans
Substitute
 • 39 Jo Coppens
 • 2 Martijn Monteyne
 • 4 Marin Jakolis
 • 6 Thibaut Van Acker
 • 8 Mickael Seoudi
 • 24 Mathieu Cornet
 • 30 Lukas Van Eenoo
 • 12 Antonijo Jezina
 • 3 Maxime Biset
 • 9 Stallone Limbombe
 • 17 Mamoutou N'Diaye
 • 10 Fabien Camus
 • 18 Björn Vleminckx
 • 40 Stephen Buyl
JUPILER PRO LEAGUE
#StandingsPWDLGFGAGDPts
1Club BruggeClub Brugge15121233122137
2CharleroiRCSC1594226161031
3AnderlechtRSCA158432217528
4STVVSTVV157352123-224
5AntwerpAntwerp156542220223
6Racing GenkGenk155732117422
7Waasland BeverenWaasland156363125621
8StandardRSCL155551518-320
9AA GentAA Gent155462015519
10Zulte WaregemZulte156182627-119
11MouscronREM155462226-419
12Sporting LokerenLokeren154471724-716
13KV OostendeKVO154382022-215
14KV KortrijkKortrijk153571624-814
15KV MechelenMechelen152581726-911
16KAS EupenEupen152492340-1710

Recent match reports

#match

Antwerp vs Lierse SK

2 months ago

#match

Antwerp vs Cercle Brugge

4 months ago

#match

STVV vs Antwerp

4 months ago

#match

VW Hamme vs Antwerp

4 months ago
<