Ontdek meer over onze gasten en schrijf in voor 'De Drie Wijzen'

Business 14 september, 2022

De Drie Wijzen, een uniek en nieuw evenement op de Bosuil! Een aangename combinatie van netwerken, dineren en boeiende praatgasten. Schrijf u nu in en ontdek meer over de eerste editie!

Eerder al maakten we de drie gasten bekend die op woensdag 28 september om 19u zullen spreken tijdens de eerste editie van De Drie Wijzen. Nu kunnen we u ook vertellen waarover zij het zullen hebben.

Antwerps havenschepen Annick De Ridder vertelt over haar persoonlijke passie voor Rood-Wit, legt uit waarom Port of Antwerp-Bruges zich als partner aan onze club verbindt en schetst het heden en de toekomst van Port of Antwerp-Bruges.

Met onze T1 Mark van Bommel duiken we achter de schermen van het voetballers- en trainersbestaan, en legend Rudi Smidts neemt ons mee terug in de tijd naar zijn gloriejaren bij R. Antwerp F.C. Het Mirakel van Vitosha, de bekerwinst in 1992 en “Wembeley 93” komen uiteraard aan bod.

Kortom, boeiende verhalen, gebracht door boeiende sprekers!

U betaalt voor dit uniek evenement op de heilige grond 185 euro per persoon (excl. BTW). Inschrijven kan u vanaf nu doen via volgende link: https://form.jotform.com/Royal...

Inschrijven kan voor meerdere personen. Vanaf een gezelschap van 6 personen, bent u zeker van een eigen tafel tijdens het diner.