Toegankelijkheid Bosuilstadion

Parking Hondenwei zal niet beschikbaar zijn bij slecht weer. Dit omwille van de slechte staat van de weide en het risico om vast te rijden. Om de grote toestroom van mensen te kunnen opvangen, hebben we een samenwerking met Gosselin Group. Zij bieden elke wedstrijddag parking aan op een kleine 10 minuten wandelafstand van de Bosuil.  Of Parking Hondenwei al dan niet open is zal steeds voor elke thuiswedstrijd gecommuniceerd worden.

‘Parking Gosselin’ is gratis en op wandelafstand van de Bosuil. Deze parking heeft voor de volgende thuiswedstrijd meer dan 1.000 parkingplaatsen ter beschikking. Bekijk het plan voor de precieze locatie en rijweg. In de omgeving zal er signalisatie zijn die u leidt van Parking Gosselin naar de Bosuil.

OPENBAAR VERVOER

De Bosuil is makkelijk bereikbaar via Tram 5 of bus 19. Gelieve van deze mogelijkheid maximaal gebruik te maken! Meer info op de website van De Lijn!

Bekijk hier de dienstregeling Tram 5 Linkeroever – Wijnegem.

Bekijk hier de dienstregeling Tram 5 Wijnegem – Linkeroever.

Bekijk hier de dienstregeling Bus 19: Deurne-Zuid – Sportpaleis.

Bekijk hier de dienstregeling Bus 19: Sportpaleis – Deurne-Zuid.

 

FIETS

Tussen parking 6 en parking 7 is een ruime fietsenstalling geïnstalleerd door de stad Antwerpen.
In overleg met de club is besproken dat dit een enorme oplossing zou zijn voor de vele supporters die met de fiets naar de wedstrijd komen.

De fietsenstalling biedt plaats aan 1.200 fietsers.