Praktische informatie thuiswedstrijden

Toegang tot het Bosuilstadion
De deuren van het Bosuilstadion openen op wedstrijddag anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd. Kom tijdig naar het stadion om wachtrijen te voorkomen!

E-ticket
Alle informatie die voor jou persoonlijk van toepassing is (toegewezen tribune, ingang en zitplaats) vind je expliciet vermeld op jouw persoonlijke e-ticket dat je ontvangen hebt. Jouw e-ticket kan je steeds terugvinden in je ONE-account.

Druk jouw e-ticket thuis af! Zo vermijd je eventuele problemen, de mogelijke wachtrij aan de Ticket Corner en een extra kost van vijf euro indien het ticket ter plaatse geprint dient te worden.

RAFC Cashless Card
Betalen in het Bosuilstadion kan enkel én alleen met de RAFC Cashless Card. Betalen met cash geld is niet mogelijk. Een RAFC Cashless Card kan je aankopen in één van de oplaadpunten in het stadion.

Heb je al een Cashless Card? Laad deze op via jouw ONE-account in de RAFC-app om de wachtrijen te vermijden in het stadion.

RAFC Cashless Card opladen

Abonnement als RAFC Cashless Card
Als abonnee kan je het abonnement gebruiken als RAFC Cashless Card. Het opladen zelf gebeurt volgens hetzelfde principe.

Bereikbaarheid van het Bosuilstadion

Fiets:
Zoals altijd kan je met de fiets naar de Bosuil komen. Je kan deze achterlaten voor Tribune 1 op onze grote fietsenparking aan de Jan Welterslaan. Supporters die op Tribune 4 of Tribune 3 plaatsnemen, kunnen hun fietsen hier ook achterlaten.

Auto:
Omwille van de beperkte parkeercapaciteit voor het Bosuilstadion is parkeren enkel mogelijk voor seizoenskaarthouders mét parking.

Openbaar vervoer:
Op wedstrijddag kan je je gratis De Lijn-ticket bemachtigen via de RAFC-app.
De dichtstbijzijnde tramhalte is Deurne Antwerp Stadion.
De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Deurne Antwerp Stadion en Deurne Bisschoppenhoflaan.

Prijsaanpassing horeca
U heeft het ongetwijfeld gemerkt bij het afrekenen van uw boodschappen, aan uw energiefactuur, etc. De prijzen van zowat alle producten schieten jammer genoeg de hoogte in. Hierdoor zijn wij als organisatie verplicht om een stijging door te voeren van onze verkoopprijzen voor food & drinks vanaf 30/07/2022 en dat in alle afdelingen van het stadion. Wij hopen op uw begrip en doen er alles aan om verdere prijsstijgingen tot een minimum te beperken.

Openingsuren RAFC Fanshop op wedstrijddag
De RAFC fanshop is op wedstrijddagen vanaf 3 uur voor de aftrap en één uur na afloop van de wedstrijd open.
Tijdens de wedstrijd zelf is de RAFC fanshop gesloten.

Ticket Corner
Op wedstrijddagen is het niet mogelijk om RAFC abonnementen af te halen.