Praktische informatie thuiswedstrijden

Toegang tot het Bosuilstadion
De deuren van het Bosuilstadion openen op wedstrijddag anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd. Kom tijdig naar het stadion om wachtrijen te voorkomen!

E-ticket
Alle informatie die voor jou persoonlijk van toepassing is (toegewezen tribune, ingang en zitplaats) vind je expliciet vermeld op jouw persoonlijke e-ticket dat je ontvangen hebt. Jouw e-ticket kan je steeds terugvinden in je ONE-account.

Jouw e-ticket is te allen tijde te downloaden via tickets.rafc.be. De nieuwe toegangsscanners, die afgelopen zomer geplaatst werden, lezen de tickets op smartphone beter in. Nieuw: vanaf nu is het mogelijk om jouw e-ticket toe te voegen aan jouw Apple Wallet (iPhone) of Google Wallet (Android). In dit FAQ-artikel wordt dit stap per stap uitgelegd.

Wil je jouw e-ticket toch afdrukken? Dan kan dat via tickets.rafc.be.

Free Your Seat-principe voor RAFC-abonnees

Kan jij als RAFC-abonnee er voor een bepaalde wedstrijd niet bij zijn? Dan kan je gebruikmaken van het Free Your Seat-principe om jouw RAFC-abonnement vrij te maken. Er zijn twee opties:

  Het vrijmaken van jouw abonnement voor verkoop kan tot twee dagen voor de wedstrijd. Het doorgeven van jouw abonnement kan tot één dag voor de wedstrijd.

  Betalen in het Bosuilstadion

  Supporters kunnen in de fanshop en aan elke eet -of dranktoog rechtstreeks met elektronische middelen (Bancontact, Visa, ApplePay, …) betalen. Cash zal uit veiligheidsoverwegingen niet als betaalmiddel kunnen worden gebruikt. RAFC is van de cashless cards afgestapt aan het begin van het seizoen 2023/2024.

   Bereikbaarheid van het Bosuilstadion

   Fiets:

   Zoals altijd kan je met de fiets naar de Bosuil komen. Je kan fietsenstallingen terugvinden aan Tribune 1 en Tribune 3. Supporters van Tribune 4 kunnen hun fiets ook achterlaten aan de fietsenstalling aan Tribune 1.

   Auto:
   Omwille van de beperkte parkeercapaciteit voor het Bosuilstadion is parkeren enkel mogelijk voor seizoenskaarthouders mét parking aan de Bosuilsite zelf. De club voorziet op wandelafstand extra parkingplaatsen op de Gosselinsite (inrit via Belcrownlaan).

   Openbaar vervoer:
   De dichtstbijzijnde tramhalte is Deurne Antwerp Stadion.
   De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Deurne Antwerp Stadion en Deurne Bisschoppenhoflaan.

   Openingsuren RAFC Fanshop op wedstrijddag
   De RAFC fanshop is op wedstrijddagen vanaf 3 uur voor de aftrap en één uur na afloop van de wedstrijd open. Tijdens de wedstrijd zelf is de RAFC fanshop gesloten.

   Ticket Corner
   Op wedstrijddagen is het niet mogelijk om RAFC abonnementen af te halen. Op wedstrijddagen worden er géén tickets verkocht, noch online als in de Ticket Corner.