In deze communicatie willen we jou als trouwe supporter graag informeren over de verlenging van jouw abonnement voor het volgende seizoen 2022/2023.

Vanaf maandag 23 mei - 12u ’s middags kan je jouw abonnement online verlengen via one.rafc.be. Dat kan tot en met maandag 6 juni - 23u59. Daarna sluiten we de verlengingsperiode definitief af.

RAFC vraagt uitdrukkelijk om jouw abonnement online te verlengen, rechtstreeks in je ONE-account. Het stappenplan vind je hier in detail terug.

Als je moeilijkheden ondervindt om jouw abonnement online te verlengen, kan je vanaf maandag 30 mei tot en met maandag 6 juni alsnog naar onze Ticket Corner komen. Na 6 juni is het niet meer mogelijk je abonnement te verlengen.

De precieze openingsuren van de Ticket Corner worden binnenkort gecommuniceerd.

Royal Antwerp FC erkent de steun die onze loyale fans steeds geleverd hebben en is daarom blij te kunnen aankondigen dat de basistarieven voor abonnementen ongewijzigd zullen blijven. Dat is enkel en alleen mogelijk dankzij de inspanningen van onze trouwe abonnees en de onvoorwaardelijke steun van de familie Gheysens.

  • Alle competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League
  • Alle play-off-wedstrijden na afloop van het reguliere Jupiler Pro League-seizoen
  • ONE+ membership boordevol extra voordelen
  • RAFC memberbox met tal van leuke goodies en gadgets

Het vieren van onze overwinning in de Beker van België en alle andere successen van de afgelopen seizoenen op een “fandag” heeft door de coronacrisis lang(er) op zich laten wachten. Achter de schermen wordt er bekeken wanneer en hoe we deze feestelijkheden kunnen laten plaatsvinden. Van zodra er meer nieuws is, hoor jij het als abonnee als eerste!

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor diegenen die hun abonnement willen verlengen én willen verhuizen naar T4. Dit zal gebeuren volgens het first come, first served principe.

KOM MEER TE WETEN OVER VERHUIZEN NAAR T4

Jouw abonnement zal klaarliggen in de Ticket Corner vanaf vrijdag 1 juli. De afhaling dient persoonlijk te gebeuren op vertoon van jouw identiteitskaart. Ouders van kinderen (-12j) kunnen op vertoon van het kids-ID het abonnement van hun kinderen afhalen.

Er zullen geen nieuwe abonnementen worden verkocht voor het seizoen 2022/2023.

Deze regeling wordt jaarlijks herbekeken in functie van de capaciteit. Indien er op termijn een verkoop van nieuwe abonnementen zal plaatsvinden wordt dit tijdig gecommuniceerd.

Via onze FAQ vind je ongetwijfeld een antwoord op al je vragen!
​​​​​​​Daarnaast kan je ook steeds je vraag indienen via dit aanvraagformulier.

Wij kijken er naar uit om, samen met jullie, weer heel wat fantastische sportieve successen te mogen beleven op de Bosuil in het aankomende seizoen 2022/2023!