Een waaier van formules

Voetbalpassie op maat van elke fan

Kies je formule en beleef de passie

God en Klein Pierke, ze zijn allemaal even welkom op de Bosuil. Daarom werkten we verschillende abonnementsformules uit. De populaire Season Cards geven je recht op een seizoen voetbalbeleving op de Bosuil, dus die moet je hebben!

Let wel, als je geen Season Card neemt, heb je wel een Consumption Card nodig om drank, eten  in het stadion te kopen. Je kan op wedstrijddag niet met cash betalen.

Consumption card

voor bezoekers
1€
 • Betalen drank & food
 • Betalen catering
 • Betalen merchandising
 • Loyalty systeem
 • Te koop tijdens wedstrijden

Season card

echte fans
vanaf €215,-kids vanaf €70,-
 • Betalen drank & food
 • Betalen catering
 • Betalen merchandising
 • Loyalty systeem
 • Toegang tot stadion
 • Korting bij onze partners

Business Cards

Geïnteresseerd in onze Business Cards op Tribune 1? Klik dan hier als je al een Business Card had in 2017-2018, of hier als je nieuw bent als abonnee!

Season Card Prijzen

Tribune 1
Vak 116, 117 Vak 111, 112 Vak 121, 126 Vak 113, 114, 115
Volwassenen € 500,00 € 500,00 € 650,00 € 750,00
Kinderen t.e.m. 15 jaar (leeftijd op 31/12/2018) € 125,00
Rolstoelgebruikers* € 100,00
Personen met een beperking (>66%)  € 100,00 € 100, 00

* Rolstoelgebruikers mogen op tribune 1 gratis een begeleider meenemen, indien de noodzaak daarvan kan aangetoond worden met een doktersattest. 

Maes Tribune (T2)
Vak M-N
Volwassenen € 275,00
Senior +65 (leeftijd op 31/12/2018) € 215,00
Jeugd 16 t.e.m. 21 jaar (leeftijd op 31/12/2018) € 215,00
Kids RAFC t.e.m. 15 jaar  (leeftijd op 31/12/2018) € 70,00
Personen met beperking (66%)* € 100,00
Verleng online vanaf 11/06

* Personen met een beperking mogen op tribune 2 gratis een begeleider meenemen, indien de noodzaak daarvan kan aangetoond worden met een doktersattest.

Vic Meestribune (T3)
Vak Z 1-4
Volwassenen € 275,00
Senior +65 (leeftijd op 31/12/2018) € 215,00
Jeugd 16 t.e.m. 21 jaar (leeftijd op 31/12/2018) € 215,00
Kids RAFC t.e.m. 15 jaar (leeftijd op 31/12/2018) € 70,00
Personen met beperking (66%)* € 100,00
Verleng online vanaf 11/06

* Personen met een beperking mogen op tribune 3 gratis een begeleider meenemen, indien de noodzaak daarvan kan aangetoond worden met een doktersattest.

Let op: de familie-abonnementen worden niet meer verkocht. Het familieabonnement van 2017 – 2018 zal in 4 afzonderlijke accounts (gekoppeld aan het e-mailadres) klaarstaan om verlengd te worden aan de basistarieven.

Klaar om te beginnen?

Lees de handleiding voor het verlengen van je abonnement via deze link.

Hieronder vind je nog eens alle praktische informatie tussen de ‘Veelgestelde vragen’.

Eerder geïnteresseerd in de business-vakken op Tribune 1? Lees dan hier (als huidige abonnee) of hier (als nieuwe abonnee) meer!

Veelgestelde vragen over de abonnementen

Dat kan vanaf 11 juni 2018 via deze link. Uw voorrangsperiode geldt tot en met 24 juni 2018.

De verkoop van abonnementen zal volledig online gebeuren. Alleen fans met een speciale regeling (ex-familieabonnementen en begeleiders van personen met een beperking) moeten langskomen in de Ticket Corner. Deze personen werden reeds verwittigd.

Problemen met het online verlengen van je abonnement? Lees dan deze handleiding. Nog steeds problemen? Mail dan naar info@rafc.be. Gelieve volgende gegevens mee te sturen in de mail:

1) een foto van uw huidige abonnement,

2) een screenshot van waar het fout loopt en

3) uw volledige naam en het e-mailadres waarmee u inlogt.

 

Weet je het wachtwoord voor je account niet meer, klik dan hier en stel een nieuw wachtwoord in.

Indien er nog abonnementen over zijn, zullen deze vanaf 2 juli 2018 aangeboden worden.

Als je wil wisselen van plaats kan je dit NIET online doen. Je moet dan tussen 14 juni 2018 en 1 juli 2018 naar de Ticket Corner komen om een nieuwe plaats te kiezen. De openingsuren vind je hier.

Let wel op: vrije plaatsen op tribune 2 en tribune 3 zijn er niet. Enkel indien er mensen zijn die hun abonnement niet verlengen, zullen er vrije plaatsen beschikbaar komen. Dit weten we pas op 25 juni 2018. Dus daarvoor heeft het geen zin om dit na te vragen.

Wie een plaats op tribune 2 of tribune 3 heeft, kan wel NAAR tribune 1 verplaatsen omdat daar nog enkele plaatsen vrij zijn.

Eén abonnement = één account. Online kan je dus alleen je eigen plaats bevestigen.

Stamnummer 1 wil zo transparant mogelijk zijn naar haar supporters toe. Daarom laten we de abonnementen gelden voor de vijftien competitiewedstrijden én de vijf wedstrijden van Play-Off 2 (indien we die spelen). Als we Play-Off 1 spelen wordt later een toeslag aangerekend, waarvan de prijzen bekendgemaakt worden bij afloop van het reguliere seizoen.

Als je meerdere accounts hebt, kan dit problemen geven bij het verlengen van je abonnement. Volg deze stappen om meerdere accounts te koppelen:

 • Stuur een foto van uw abonnement van het seizoen 2018-2019 naar ticketing@rafc.be.
 • Vermeld daarbij uw volledige naam en het e-mailadres dat u wil gebruiken voor uw online activiteiten van RAFC (abonnement verlengen, consumptiewaarde opladen, ticket kopen, etc.)
 • We helpen u verder via mail zodat u vanaf dan uw abonnement zelf online zal kunnen verlengen.
 • Wanneer we uw account in orde hebben gemaakt, vragen we u uw gegevens zelf online te checken en te updaten. De abonnementen worden immers opgestuurd naar het adres dat vermeld staat in uw account! Uw account vindt u via deze link onder ‘Account’.

De abonnementen worden bij je thuis bezorgd in de loop van juli 2018. Er wordt een administratiekost van €8 per abonnement aangerekend.

OPGELET: kom aub NIET naar de Fanshop / Ticket corner om je abonnement op te halen! Dit is niet mogelijk.

Dat spreekt voor zich! Een volledig up-to-date account is van groot belang voor de correcte afhandeling van uw abonnement. Deze adresgegevens worden immers ook gebruikt bij het verzenden van je abonnement. Check dus zeker je account wanneer je je abonnement aan het verlengen bent!

Denk je recht te hebben op een speciale voordeelformule? Lees hier meer!

 • Kinderabonnementen: t.e.m. 15 jaar. Je hebt er recht op als je op 31/12/2018 maximaal 15 jaar oud bent.
 • Jeugdabonnementen: 16 t.e.m. 21 jaar. Je hebt er recht op als je op 31/12/2018 minstens 16 jaar en maximaal 21 jaar oud bent.
 • Seniorenabonnementen: vanaf 65 jaar. Je hebt er recht op als je op 31/12/2018 minstens 65 jaar oud bent.
 • Familie-abonnementen: Deze worden niet meer aangeboden.
 • Personen met een beperking: dit voordeeltarief geldt wanneer je een attest van >66% invaliditeit kan voorleggen. Deze personen kunnen vanaf nu ook niet online hun abonnement bevestigen. Je mag nog steeds een gratis begeleider meenemen, maar alleen met doktersattest dat bewijst dat een begeleider noodzakelijk is. De begeleider dient naar de Fan Shop te komen. Er wordt maximaal één begeleider per persoon met een beperking toegelaten, zonder uitzondering.

OPGELET: Indien er misbruik gemaakt wordt van de voordeelformules, wordt het abonnement onherroepelijk ingetrokken.

Er zal een losse ticketverkoop zijn maar de aantallen hiervan zullen beperkt zijn.

Natuurlijk. De Ticket Corner is open om onze fans voort te helpen. Maar om wachttijden te vermijden raden we iedereen aan om de online mogelijkheden te benutten. Voor de openingsuren: Klik hier

Veelgestelde vragen - algemeen

De Season Card is de nieuwe naam voor het abonnement. Deze Season Cards (en Business Cards) hebben ook alle voordelen van een Consumption Card.

Deze twee abonnementsformules gelden voor alle wedstrijden van de reguliere competitie van de Jupiler Pro League 2018-2019. Indien we Play-Off 2 spelen, krijgt u deze vijf wedstrijden er gratis bij!

Als houder van een Season Card of Business Card zal je wel steeds voorrang hebben bij het bestellen van de formules voor wedstrijden van Play-Off 1 en bekerwedstrijden, én bij het bestellen van de abonnementen van volgend seizoen!

Ja, als je snel handelt en een gepersonaliseerde Consumption Card hebt wel. Er zijn bepaalde infopunten in het stadion waar je na het verlies van een kaart, deze kan blokkeren en het saldo op een nieuwe kaart kan laten zetten. Dit systeem is vergelijkbaar met Card Stop. Als je het verlies snel meldt kan je het saldo meteen op een andere kaart laten zetten, en de oude kaart vanop afstand laten blokkeren. Let wel: zolang de kaart niet geblokkeerd is, kan het saldo worden gebruikt.

Je bent altijd veiliger als je je Consumption Card hebt laten personaliseren in de Fan Shop. Zo kunnen mensen die de Consumption Card vinden deze inleveren en wij de rechtmatige eigenaar contacteren.

Alle aankopen in het stadion kunnen alleen gedaan moeten worden met een Season Card, Business Card of Consumption Card. Je kan deze kaarten opladen met consumptiewaarde aan de oplaadpunten, die verspreid in het stadion geïnstalleerd zijn. Maar je kan dit ook thuis opladen, via deze link! Zo vermijd je dat je moet aanschuiven aan de oplaadpunten.

Opgelet: online opladen kan alleen als je Consumption Card gepersonaliseerd is, d.i. gekoppeld is aan je account. Dit kan je laten doen in de Ticket Corner.

De Season Cards kan je online bevestigen of bestellen (indien voorradig). Vrije verkoop is vanaf 2 juli 2018.

Nee. Als je een abonnement (= Season Card) neemt, zitten alle voordelen van de Consumption Card ook in je Season Card. In dit geval heb je dus geen Consumption Card nodig.

De toegang tot het stadion wordt geregeld met een draaipoortsysteem. Zodoende kan RAFC beter instaan voor de toegangscontrole, en betere checks verrichten. Het garandeert bovendien dat er geen mensen zonder ticket in het stadion kunnen komen. Als je geen Season Card hebt, dien je je ticket (of e-ticket op je smartphone) te scannen aan de draaipoort.

Als je een Season of Business Card voor 21 juli 2018 aankoopt, wordt deze opgestuurd. Let er daarom zeker op dat de adresgegevens in je account correct zijn!

Nee, de Consumption Cards worden niet opgestuurd  maar kunnen opgevraagd worden in het stadion.

Vanaf het moment dat je iets (drank, eten, …) wil kopen, moet je een persoonlijke kaart hebben. Dit kan een Consumption Card, Business Card of Season Card zijn.

Je hebt dus een Consumption Card nodig als:
– je geen abonnement hebt maar wel iets wil consumeren in het stadion.
– je af en toe uitgenodigd wordt in een business-formule en iets wil consumeren.

Als je geen Season Card of Business Card neemt, is de witte Member Card heel belangrijk. Het is niet alleen je officiële lidmaatschap van Royal Antwerp FC, het is bovendien de kaart waarmee je alle aankopen in het Bosuilstadion kan verrichten.

Nee. Voor het seizoen 2018-2019 blijft je Consumption Card van het seizoen 2017-2018 gelden. Je kan deze dus gewoon voort blijven gebruiken.

OPGELET: dit geldt alleen voor gepersonaliseerde Consumption Cards. Van Consumption Cards waar géén naam op staat, vervalt de consumptiewaarde aan het einde van het seizoen 2017-2018. Je moet dan een nieuwe, gepersonaliseerde Consumption Card ophalen om in het seizoen 2018-2019 te kunnen consumeren op de Bosuil.