Een waaier van formules

Voetbalpassie op maat van elke fan

Kies je formule en beleef de passie

God en Klein Pierke, ze zijn allemaal even welkom op de Bosuil. Daarom werkten we verschillende abonnementsformules uit. De populaire Season Cards geven je recht op een seizoen voetbalbeleving op de Bosuil, terwijl de Business Card nog extra voordelen biedt.

Let wel, als je geen Season of Business Card neemt, heb je wel een Member Card nodig om tickets, drank, eten en merchandising in het stadion te kopen!

Member card

voor bezoekers
GRATIS  
 • Betalen drank & food
 • Betalen catering
 • Betalen merchandising
 • Loyalty systeem
 • Eenmalig €10,- opwaarderen
 • -
 • -
 • -
 • -

Season card

echte fans
vanaf €160,-kids vanaf €50,-
 • Betalen drank & food
 • Betalen catering
 • Betalen merchandising
 • Loyalty systeem
 • Eenmalig €10,- opwaarderen
 • Toegang tot stadion
 • Korting bij onze partners
 • Korting op RAFC Merchandising

Season Card Prijzen

AVT Tribune (T1)
Vak A Vak D Vak E Vak F
Volwassenen €300,00 €350,00 €300,00
Senior +65 €300,00 €350,00 €300,00
Jeugd 16-21 jaar €300,00 €350,00 €300,00
Kids RAFC -16 jaar €50,00 €100,00 €50,00
Andersvalide (66%) €70,00
Familie (2 volw + 4 kids)
Bestel Season Card online
Maes Tribune (T2)
Vak M-N
Volwassenen €220,00
Senior +65 €160,00
Jeugd 16-21 jaar €160,00
Kids RAFC -16 jaar €50,00
Andersvalide (66%) €70,00
Familie (2 volw + 4 kids)
Bestel Season Card online
Vic Mees Tribune (T3)
Vak Z 1-4
Volwassenen €220,00
Senior +65 €160,00
Jeugd 16-21 jaar €160,00
Kids RAFC -16 jaar €50,00
Andersvalide (66%) €70,00
Familie (2 volw + 4 kids) €440,00
Bestel Season Card online

Veelgestelde vragen

De Season Card is de nieuwe naam voor het abonnement. Deze Season Cards (en Business Cards) hebben ook alle voordelen van een Member Card.

Deze twee abonnementsformules gelden voor alle reguliere wedstrijden van de Proximus League 2016-2017. Ook de (mogelijke) play-downs vallen onder dit abonnement.

De (mogelijke) finalewedstrijden of de wedstrijden in Play-Off 2 vallen onder aparte formules, die ten gepaste tijde bekendgemaakt zullen worden. Als houder van een Season Card of Business Card zal je wel steeds voorrang hebben bij het bestellen van de formules voor de finalewedstrijden of Play-Off 2, én bij het bestellen van de abonnementen van volgend seizoen!

Ja, als je snel handelt wel. Er komen bepaalde infopunten in het stadion waar je na het verlies van een kaart, deze kan blokkeren en het saldo op een nieuwe kaart kan laten zetten. Dit systeem is vergelijkbaar met Card Stop. Als je het verlies snel meldt kan je het saldo meteen op een andere kaart laten zetten, en de oude kaart vanop afstand laten blokkeren. Let wel: zolang de kaart niet geblokkeerd is, kan het saldo worden gebruikt.

Alle aankopen in het stadion kunnen alleen gedaan moeten worden met een Season Card, Business Card of Member Card. Je kan deze kaarten opladen met consumptiewaarde aan de oplaadpunten, die verspreid in het stadion geïnstalleerd zijn. Maar je kan dit ook thuis opladen, via deze link! Zo vermijd je dat je moet aanschuiven aan de oplaadpunten.

Opgelet: online opladen kan alleen als je Member Card gekoppeld is aan je account. Dit kan je laten doen in de Fan Shop.

Je kan deze formules in onze ‘goeie ouwe’ Fan Shop bestellen, maar ook online! We raden iedereen aan om dit online te doen (via deze link), zodat wachtrijen in de Fan Shop tot een minimum beperkt kunnen blijven. De Cards die na de zomer besteld worden, dienen wel opgehaald te worden in de Fan Shop en worden niet opgestuurd.

Nee. Als je een abonnement (= Season Card) neemt, zitten alle voordelen van de Member Card ook in je Season Card. In dit geval heb je dus geen Member Card nodig.

De toegang tot het stadion wordt geregeld met een draaipoortsysteem. Zodoende kan RAFC beter instaan voor de toegangscontrole, en betere checks verrichten. Het garandeert bovendien dat er geen mensen zonder ticket in het stadion kunnen komen. Als je geen Season Card hebt, dien je je ticket te scannen aan de draaipoort. Ook via smartphone kan je ticket gescand worden.

Als je een Season of Business Card in de zomerperiode aankoopt, wordt deze (aangetekend) opgestuurd. Let er daarom zeker op dat de adresgegevens in je account correct zijn!

Season of Business Cards die na de zomerperiode worden aangekocht, kunnen worden opgehaald in de Fan Shop.

Nee, de Member Cards worden niet opgestuurd maar moeten worden opgehaald in de Fan Shop.

Als je een Member Card gratis online laat registreren, moet je deze met € 10 consumptiewaarde opladen en kan je deze ophalen in de Fan Shop. Zo kan je meteen aan de slag bij de volgende thuiswedstrijd!

Als je een Member Card in het stadion koopt (€ 1), moet je ook eerst verplicht € 10 opladen. Opgelet: blanco kaarten verliezen de waarde op hun Member Card na afloop van het seizoen! Je kan je blanco Member Card laten registreren in de Fan Shop om de waarde te behouden.

Vanaf het moment dat je iets (ticket, drank, eten, merchandising, VIP-pakket,…) wil kopen, moet je een persoonlijke kaart hebben. Dit kan een Member Card, Business Card of Season Card zijn. Je houdt die ook best persoonlijk bij, want je spaart met elke aankoop loyalty-punten op de naam die op de kaart staat.

Je hebt dus een Member Card nodig als:
– je geen abonnement hebt maar wel iets wil consumeren in het stadion.
– je af en toe uitgenodigd wordt in een business-formule en iets wil consumeren.
– je een abonnement krijgt van het bedrijf, dat niet op jouw persoonlijke naam staat. Anders kan je geen loyalty punten sparen.

Als je geen Season Card of Business Card neemt, is de witte Member Card heel belangrijk. Het is niet alleen je officiële lidmaatschap van Royal Antwerp FC, het is bovendien de kaart waarmee je alle aankopen in het Bosuilstadion kan verrichten. Tickets, drank, eten, merchandising, bestellingen in de VIP-zones, en al de rest: het moet (als je geen Season/Business Card hebt) allemaal met de Member Card. Alles gebeurt dus ‘cashless’! Ook om artikelen in onze webshop te kopen, heb je deze Member Card nodig als niet-abonnee!

Je dient je persoonlijke gegevens achter te laten om officieel lid te worden van RAFC, net zoals dat het geval is bij de Season en Business Cards. Je hebt er alle belang bij dat deze gegevens juist zijn, want met deze kaart spaar je ook de loyalty-punten. En bovendien worden de adresgegevens gebruikt voor verzendingen vanuit de club.

Er zijn twee mogelijkheden om je Member Card te bekomen:

 1. In de Fan Shop, als je al online geregistreerd hebt (of niet). Als je je Member Card ophaalt in de Fan Shop, wordt die meteen gekoppeld aan je account en opgeladen met € 10 drankwaarde die je wordt aangerekend. Deze Member Card kan je zelf online opladen, en zorgt ervoor dat je loyalty-punten spaart.
 2. Je kan je Member Card ook aanschaffen in het stadion zelf. Deze Member Card is NIET gekoppeld aan een account, en je kan deze dus NIET online opladen of er loyalty-punten mee sparen. Deze Member Card kost bovendien € 1. Aan het einde van het seizoen wordt een ‘blanco’ Member Card ontdaan van drankwaarde. Als je deze Member Card wil koppelen aan je account, kan dat in de Fan Shop!

Natuurlijk. De Fan Shop blijft open om onze fans voort te helpen. Maar om wachttijden te vermijden (cfr. het seizoen 2015-2016), raden we iedereen aan om de online mogelijkheden te benutten.

Met de gespaarde loyalty-punten op je Member/Season/Business Card zal je kortingen kunnen bekomen bij RAFC, maar ook bij onze geselecteerde partners. Meer info volgt!