Pers, scouts en scheidsrechters

Informatie en contactgegevens voor een professioneel bezoek aan de Bosuil.

Scheidsrechters

Scheidsrechters dienen op voorhand hun ticket aan te vragen via ticketing@rafc.be. Er dient steeds een scan van de scheidsrechterskaart van de KBVB meegestuurd te worden met de aanvraag.

U kan een tribune en vak kiezen, wat naar beschikbaarheid zal worden opgevolgd. Indien niet beschikbaar wordt er een alternatief voorgesteld. Op wedstrijddag liggen de tickets klaar aan Tribune 1, in de Ticket Corner.

Opgelet: we moeten de aanvraag 48u voor aanvang van de wedstrijd hebben ontvangen om deze nog te kunnen verwerken.

Pers

Alle perslieden die een wedstrijd van RAFC willen bijwonen, dienen een accreditatie aan te vragen bij Sportspress, via de website van Sportspress of via info@sportspress.be. Na validatie door Sportspress wordt u doorverwezen naar Antwerp.

Perslieden kunnen – indien de accreditatie goedgekeurd werd – parkeren op Parking 7. De pers wordt ontvangen in de tijdelijke perszaal in Tribune 4 (Business Seats/Atrium).

RAFC houdt eraan een open houding tegenover de pers te handhaven. Om een betere omgang tussen pers en club mogelijk te maken, heeft onze club enkele basisregels in een persprotocol gegoten. U kan dit aanvragen bij persverantwoordelijke Thomas Deckers via thomas.deckers@rafc.be.

Alle interviews met spelers, staf en medewerkers dienen aangevraagd te worden via thomas.deckers@rafc.be of 0472 388 376.

Scouts

Scoutingaanvragen kan u richten aan ticketing@rafc.be, met vermelding van naam en de opdrachtgevende club. Scouts krijgen een plaats op Tribune 1.

Op wedstrijddag liggen de tickets klaar aan de Ticket Corner van Tribune 1 (Jan Welterslaan). Scouts krijgen een dagparkeerkaart toegewezen op een parking nabij het stadion, volgens beschikbaarheid.

Opgelet: we moeten de aanvraag 48u voor aanvang van de wedstrijd hebben ontvangen om deze nog te kunnen verwerken.

Stadionplan

Bekijk hier waar in het stadion u als journalist, scout of scheidsrechter zal zitten.

Parkingplan

Geaccrediteerde journalisten zijn welkom om te parkeren op Parking 7 (Jan Welterslaan). Scouts krijgen een parkeerkaart naar beschikbaarheid.