Pers, scouts en scheidsrechters

Informatie en contactgegevens voor een professioneel bezoek aan de Bosuil.

Scheidsrechters

Scheidsrechters dienen op voorhand hun ticket aan te vragen via shirley.lanssen@rafc.be. Er dient steeds een scan van de scheidsrechterskaart van de KBVB meegestuurd te worden met de aanvraag.

U kan een tribune en vak kiezen, wat naar beschikbaarheid zal worden opgevolgd. Indien niet beschikbaar wordt er een alternatief voorgesteld. Op wedstrijddag liggen de tickets klaar aan de tribune naar keuze, bij het loket ‘Uitnodigingen’.

Opgelet: we moeten de aanvraag 48u voor aanvang van de wedstrijd hebben ontvangen om deze nog te kunnen verwerken.

Opgelet: de tickets voor scheidsrechters voor Antwerp-Roeselare zijn uitverkocht.

Pers

Alle perslieden die een wedstrijd van RAFC willen bijwonen, dienen een accreditatie aan te vragen bij Sportspress, via de website van Sportspress of via info@sportspress.be. Na validatie door Sportspress wordt u doorverwezen naar Antwerp.

Perslieden kunnen – indien de accreditatie goedgekeurd werd – parkeren op Parking 4. De pers wordt ontvangen in de perszaal (onder Tribune 1D) en kan de wedstrijd volgen vanop de persplaatsen (achteraan Tribune 1C en 1B).

RAFC houdt eraan een open houding tegenover de pers te handhaven. Om een betere omgang tussen pers en club mogelijk te maken, heeft onze club enkele basisregels in een persprotocol gegoten. U kan dit aanvragen bij persverantwoordelijke Thomas Slembrouck via thomas.slembrouck@rafc.be.

Alle interviews met spelers, staf en medewerkers dienen aangevraagd te worden via thomas.slembrouck@rafc.be of 0472 388 376.

Scouts

Scoutingaanvragen kan u richten aan shirley.lanssen@rafc.be, met vermelding van naam en de opdrachtgevende club. Scouts krijgen een plaats op Tribune 1B.

Op wedstrijddag liggen de tickets klaar aan de inkomt van Tribune 1 (Jan Welterslaan), bij het loket ‘Uitnodigingen’. Scouts krijgen een dagparkeerkaart toegewezen op een parking nabij het stadion, volgens beschikbaarheid.

Opgelet: we moeten de aanvraag 48u voor aanvang van de wedstrijd hebben ontvangen om deze nog te kunnen verwerken.

Opgelet: de tickets voor scouts voor Antwerp-Roeselare zijn uitverkocht.

Stadionplan

Bekijk hier waar in het stadion u als journalist, scout of scheidsrechter zal zitten.

Parkingplan

Geaccrediteerde journalisten zijn welkom om te parkeren op Parking 4 (Jan Welterslaan). Scouts krijgen een parkeerkaart naar beschikbaarheid.