VIP Parking

Als laatste aankomen, en toch op tijd zijn!

VIP Parking voor het hele seizoen

Vermijd parkeerstress en koop uw parkeerplaats voor het hele seizoen! Parkeerkaarten zijn ook per wedstrijd te verkrijgen.

De parkeermogelijkheden op de Bosuil worden gevoelig uitgebreid én verbeterd. Maak een afspraak en kom naar onze dienst ‘Ticketing’. Daar leggen we u alle formules uit en kan u zelf meteen uw plaatsen kiezen!

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De VIP Parking Card geldt voor alle thuiswedstrijden van het seizoen in de Jupiler Pro League, Play-Off 1, Play-off 2 én bekerwedstrijden. De VIP Parking Card geldt niet voor vriendschappelijke wedstrijden.

Je kan de VIP Parking Card aanvragen via onze dienst Ticketing. Mail hiervoor naar ticketing@rafc.be.

De toegang tot het stadion wordt geregeld met een draaipoortsysteem. Zodoende kan RAFC beter instaan voor de toegangscontrole, en betere checks verrichten. Het garandeert bovendien dat er geen mensen zonder ticket in het stadion kunnen komen. Als je geen Season Card hebt, dien je je ticket te scannen aan de draaipoort. Ook via smartphone kan je ticket gescand worden.

Aan de Parkings wordt gecontroleerd of de oprijdende wagen voer een VIP Parking Card beschikt.

Vanaf het moment waarop u een VIP Parking Card neemt, wordt per wedstrijd een Parking e-Ticket opgestuurd naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Een handleiding over hoe u deze kan gebruiken of afdrukken vindt u (later) hier op de website.

De parkings gaan open vanaf drie uur voor aanvang van de wedstrijd.