VIP Parking

Vermijd parkeerstress en koop uw parkeerplaats voor het gehele seizoen. Zo kan u als laatste aankomen, en toch op tijd zijn!

VIP Parking voor het hele seizoen

Vermijd parkeerstress en koop uw parkeerplaats voor het hele seizoen!

PARKING 1A

ATRIUM
€500,-
  • Verharde Parking voor het Atrium

PARKING 1B

T1
€500,-
  • Verharde Parking voor T1 aan sportballon

PARKING 2

VIC MEES
€350,-
  • Verharde Parking aan ingang Vic Meesstraat

PARKING 3

CHALET
€500,-
  • Verharde Parking aan de Chalet

Veelgestelde vragen

De VIP Parking Card geldt voor alle thuiswedstrijden van het seizoen: Proximus League, finalewedstrijden, play-off 2 én bekerwedstrijden. De VIP Parking Card geldt niet voor vriendschappelijke wedstrijden.

Je kan de VIP Parking Card kopen in de Fan Shop, of online.

De toegang tot het stadion wordt geregeld met een draaipoortsysteem. Zodoende kan RAFC beter instaan voor de toegangscontrole, en betere checks verrichten. Het garandeert bovendien dat er geen mensen zonder ticket in het stadion kunnen komen. Als je geen Season Card hebt, dien je je ticket te scannen aan de draaipoort. Ook via smartphone kan je ticket gescand worden.

Aan de Parkings wordt gecontroleerd of de oprijdende wagen voer een VIP Parking Card beschikt.

De VIP Parking Cards worden alleen opgestuurd als u ook een Season of Business Card hebt gekocht op hetzelfde adres. Als u alleen een VIP Parking Card hebt gekocht, kan u deze ophalen in de Fan Shop.

De parkings gaan open vanaf drie uur voor aanvang van de wedstrijd.

Natuurlijk. De Fan Shop blijft open om onze fans voort te helpen. Maar om wachttijden te vermijden (cfr. het seizoen 2015-2016), raden we iedereen aan om de online mogelijkheden te benutten.