Op woensdag 12 februari 2020 organiseren RAFC en Port of Antwerp samen de eerste Antwerp Jobbeurs op de Bosuil. Op een unieke locatie kunnen werkzoekenden en studenten van 11.00u tot 18.00u kennismaken met tal van bedrijven.

Meer dan 40 bedrijven zijn van de partij en zijn wel op zoek naar jouw kwaliteiten! Bekijk hieronder naar welke profielen elk bedrijf op zoek is.

Je hoeft je daarnaast niet op voorhand in te schrijven voor de jobbeurs, tot op de Bosuil!

DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Stegmann Belgium is een vooruitstrevend rekruteringskantoor met 8 vestigingen verspreid over heel Vlaanderen. Als professioneel adviesburo vormen wij de brug tussen actieve / passieve werkzoekenden en gerenommeerde bedrijven in gans België. Dit in sectoren als: Techniek & Engineering, Logistiek, Constructie, Automotive, Productie, Chemie, Pharma, Medica & Science,… Onze ervaren Consultants begeleiden u op een zeer professionele manier naar de geschikte job!

OP ZOEK NAAR: Arbeiders (technici, logistiek personeel, operatoren, … ) en bedienden (logistiek, aankoop, customer service, sales, HR, financieel, technisch, …)

De technologische evolutie gaat razendsnel. Ben je met het ene proces vertrouwd, dan staan er al drie nieuwe ontwikkelingen in de startblokken. VINCI Energies staat bedrijven bij die nieuwe technologie uitrollen. We hebben daarvoor alle expertise in eigen huis. Onze focus? Die ligt vooral op digitale transformatie en energietransitie. Dankzij onze stevige lokale verankering en wendbare organisatiestructuur spelen we bovendien kort op de bal. Ons streefdoel? De betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie doen toenemen; zowel op het gebied van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur als voor industrie en gebouwen.

OP ZOEK NAAR: Constructielasser, Elektricien (Hoogspanning, Industrieel, PLC, Tertiair), Industrieel instrument fitter, Loodgieter, Mechanisch monteur, Mechanisch onderhoudstechnieker, Meet- & regeltechnieker, Monteur HVAC, Pijpfitter/lasser, Technieker (HVAC, Industriële koeling)

Ben jij op zoek naar een job in de haven? Kom dan zeker langs bij de Port of Antwerp stand tijdens deze jobbeurs! Samen met onze partners Talentenstroom, Alfaport Voka en Talentenfabriek geven we je graag meer informatie over de diverse loopbaanmogelijkheden en concrete vacatures in een van de grootste havens van Europa!

OP ZOEK NAAR:

Bovenstaande jobs zijn specifiek voor het Havenbedrijf van Port of Antwerp

Konecranes is een wereldwijd toonaangevende groep “Lifting Businesses ™”, die een breed scala aan klanten bedient, waaronder productie- en procesindustrieën, scheepswerven, havens en terminals. De groep heeft 16.100 werknemers in 50 landen. Konecranes Port Services biedt technische ondersteuning voor alle merken en modellen van apparatuur in containeroverslag-, bulk- en scheepsbouwactiviteiten. We verbinden ons ertoe klanten te helpen de veiligheid en betrouwbaarheid van hun apparatuur gedurende de hele levensduur te handhaven.

OP ZOEK NAAR: Technische profielen

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Wij zijn gespecialiseerd in wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken. De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

OP ZOEK NAAR: Ervaren wegenisarbeiders (min. 5jaar ervaring), Ervaren machinisten, Chauffeurs CE / C, Ploegbazen, Centralist (beton), Elektromecanicien, Elektricien, Ingenieurs in opleiding, adjunct werfleiders (jonge gediplomeerden – ingenieurs of bachelors – bouwkunde, werfleider, calculator, BIM Coördinator, Burgerlijke Bouw – Projectleider, Tekenaar SE, Senior accountant, Finance Controller, HR Officer

BUREAU VERITAS werd opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd actieve dienstverlener op het gebied van ondermeer kwaliteit, gezondheid & veiligheid, milieu, risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen en dit Via een uitgebreid netwerk van ruim 1400 kantoren en laboratoria in meer dan 140 landen .

OP ZOEK NAAR: Momenteel eerder technische profielen, Administratieven

Heylen vastgoed is met 10 kantoren thuis in heel de Provincie Antwerpen. Wij staan als team in voor zowel verkoop, verhuur, nieuwbouw als beheer van vastgoed. Wij leveren een complete service en onderscheiden ons door een uitgebreide juridische afdeling.

OP ZOEK NAAR: Commercieel vastgoedmakelaar verkoop kantoor Malle, Commercieel vastgoedmakelaar verkoop kantoor Deurne, Commercieel vastgoedmakelaar verkoop kantoor Antwerpen,  Commercieel vastgoedmakelaar verkoop kantoor Mechelen, Kantoorverantwoordelijke vastgoed kantoor Antwerpen , Kantoorverantwoordelijke vastgoed kantoor, Deurne,  Commercieel vastgoedmakelaar nieuwbouw

Netto Group actief sinds 1982 in de schoonmaaksector is een dynamisch familiebedrijf die dagdagelijks met het hele team ervoor zorgt dat onze klanten in propere omstandigheden hun dag kunnen beginnen Netto group is een bedrijf dat kansen geeft met veel potentieel en doorgroeimogelijkheden.

OP ZOEK NAAR: Schoonmaaktechniekers

Titan Cargo is een Antwerpse expediteur. Wij behandelen import en export van zowel containers als breakbulk en RoRo, alsook luchtvracht en crossboekingen. Voor onze klanten regelen we transport van en naar de haven, stuffing, douane en documentatie.

OP ZOEK NAAR: Import (hulp) expediteur

XQUISIT is een snel groeiend Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het detacheren van IT consultants. Onze medewerkers zijn expert(s) in hun vakgebied binnen IT, dat kan variëren van ontwikkelaars, netwerkbeheerders, IT architecten tot Program Managers. Bij XQUISIT staat de medewerk(st)er centraal en houden we van een directe én persoonlijke aanpak. Iedereen krijgt een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en heel wat extralegale voordelen. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen en wordt er geïnvesteerd in opleidingen en carrièrebegeleiding. Wij zoeken ambitieuze medewerkers, die waarden als eerlijk, betrouwbaar, flexibel en respect uitdragen.

OP ZOEK NAAR: IT consultants, IT recruiter, Office Manager met groeipotentie

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

OP ZOEK NAAR: Technische vacatures + treinbestuurder + heel wat andere vacatures in uiteenlopende domeinen (commercieel, finance, …)

BASF is ‘s werelds grootste chemiebedrijf door onze intelligente oplossingen voor klanten én voor een duurzame toekomst. 3200 collega’s werken samen op de productiesite in Antwerpen en vormen samen een divers team, gespecialiseerd in productie, logistiek, techniek, labo, energiemanagement maar ook veiligheid, milieu, communicatie enzoverder. Onze diversiteit maakt ons sterker! Bij BASF creëren we carrières. Er is dan ook een breed palet aan mogelijkheden in België en internationaal.
Word deel van het beste team!

OP ZOEK NAAR: Procesoperator, Technisch Trainee, Technieker compressoren E&I, Dispatcher/coördinator industrial cleaning, Schakeltechnieker, Specialist business & IT , collaboration, Finance analyst, Senior buyer indirect procurement, Expert safety systems, Diverse ingenieurs, Bedrijfsarts, Logistiek medewerkers,(transportplanner, productplanner, materiaalplanner) –  www.werkenbijbasf.be

Xior Student Housing NV is een Belgische vastgoedspeler gespecialiseerd in de sector van de studentenhuisvesting in België, Nederland, Spanje en Portugal. Xior Student Housing bouwt reeds sinds 2007 als eigenaar en exploitant, aan kwalitatieve en betrouwbare studentenhuizen voor studenten op zoek naar een plek waar ze in ideale omstandigheden kunnen studeren, wonen en leven. Een kot met net dat beetje meer, waar elke student zich onmiddellijk thuis voelt.

OP ZOEK NAAR: Commercial Advisor, receptionist, Residence Manager, …

Als een sterke havengroep behandelen we meer dan 80% van alle containers die in Antwerpen aankomen en vertrekken. Samen maken we deel uit van de International PSA Group, die actief is in de belangrijkste havens wereldwijd. Met een familie van 3.900 collega’s zijn we ervan overtuigd dat we het enkel als één team kunnen redden. Een team waarin je kan openbloeien en jezelf overtreffen, er voor elkaar zijn en samen er toe bijdragen om het best mogelijke resultaat te bereiken.

OP ZOEK NAAR: Techniekers, Ingenieurs, Logistiek bediende, IT, HR, Concrete vacatures: Kraantechnieker, Elektricien, Loodgieter, Straddle carrier mechanieker, It helpdesk medewerker, Data Engineer, BI Analyst, Scheepsplanner, Yard planner, Werkvoorbereider rollend materieel, Werfleider wegenbouw, Operations Manager

Roefs Group is een jonge dynamische KMO die op amper 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een bedrijf met 100 medewerkers. Deze groep streeft naar een brede expertise in reinigingsdiensten en waste management, en staat garant voor een veilige, kwalitatieve uitvoering en een uitmuntende service. Roefs Group is gespecialiseerd in industriële reiniging en onderhoud. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor riolerings- en ontstoppingswerken, industriële reiniging en scheeps- en tankreiniging.

OP ZOEK NAAR:
1. Reiniger C/CE 2. Kraanman
3. Leiding Inspecteur (camera)
4. KVM Adviseur
5. Werfleider met ervaring in de rioolsector

Met meer dan 570.000 medewerkers wereldwijd is G4S één van de grootste werkgevers ter wereld. Door onze veelzijdige activiteiten hebben wij een ruim aanbod aan carrièremogelijkheden: van bewakingsagent tot beveiligingstechnieker, van IT specialist tot manager. Meer informatie op https://werkenbijg4s.be/

OP ZOEK NAAR:
Regio Antwerpen:
All-round bewakingsagenten, Public guards, Reception guard, Industrial guard, Maritime guard
Brussels Airport:
Bewakingsagenten, Nationaal – opleidingscentrum te Asse, Gratis opleiding tot bewakingsagent, Techniekers
Safety:
Brand- en veiligheidswachten, Meldkamer Vilvoorde, Alarmoperator meldkamer

Allocking verdeelt, plaatst en geeft onderhoud op
• Automatische (schuif)deuren
• Motorsloten, deurcomponenten en andere vergrendelingssystemen voor deuren
• Toegangscontrole systemen
Onze totaaloplossingen dragen bij aan inbraakwerendheid, brandwerendheid, comfort, toegankelijkheid, security, uitstraling en hygiëne.
Onze klanten behoren tot banken, luchthavens, grote winkelketens, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en zorginstellingen, etc.

OP ZOEK NAAR: Technische profielen: montage techniekers en service techniekers. Sales profielen : technisch commercieel talent

Go4Jobs is het snelst groeiende netwerk van zelfstandige ondernemers met een eigen uitzendkantoor in Vlaanderen. Robin Ceusters, uitzendondernemer Go4Jobs Merksem, gaat samen met haar team van jobadviseurs op zoek naar de mens achter het talent en de ziel van KMO’s in Noord-Antwerpen om tot de match tussen talent en bedrijfscultuur te komen. Met een verrassend persoonlijke aanpak bieden we kandidaten in Merksem en omstreken een job, dichtbij huis, die precies past bij wie ze echt zijn. Dat maakt Go4Jobs ondernemend in talent.

OP ZOEK NAAR: Technische arbeiders, Bachelor bedienden

Kameo Jobs is een uitzendkantoor in Antwerpen dat elke dag opnieuw gepassioneerd op zoek gaat naar de juiste match tussen kandidaten en klanten. Met een open mind staan wij met beide voeten in de recruteringswereld en maken wij het verschil met onze persoonlijke aanpak en professionaliteit, met onze talenten en passies. Wij luisteren, denken, doen en groeien met u mee.

OP ZOEK NAAR: Alle technische profielen en bouwprofielen.

Om tijd naar waarde te kunnen inschatten is tijdregistratie essentieel. Protime beheerst als geen ander het proces van tijd naar geld. Dit proces start met het zo gebruiksvriendelijk mogelijk registreren van tijd en aanwezigheid. Tijdregistratie is meteen input voor de loonverwerking en kan verder helpen bij een precieze cost accountancy. Dankzij onze online selfservicemodule kunnen medewerkers hun eigen tijd en afwezigheid beheren.

OP ZOEK NAAR: Technical project manager, Field service engineer, Senior software developper, Quality assurance engineer

530.000 Antwerpenaars met 174 verschillende nationaliteiten zorgen voor een mix van stijlen, kleuren en smaken in deze wereldstad. Zij hebben dromen en ambities om de stad nog mooier, veiliger, bereikbaarder en duurzamer te maken. Jouw job? De stad voor hen nóg straffer maken!

OP ZOEK NAAR: Wij hebben zeer uiteenlopende vacatures, maar zijn in deze periode vnl. op zoek naar mensen met een bachelor- of middelbaar diploma voor de sectoren groen, bouw, HVAC, elektriciteit, chauffeur rijbewijs C (stadsreiniging en evenementen), metaal, hout en veiligheid (stadstoezicht en parkeerwachters). Ook ingenieurs, financiële experten en vele andere profielen zijn welkom aan onze stand!

Abtec levert het personeel en de kennis om technische projecten uit te voeren en te onderhouden. Door jarenlange ervaring met industrial rope acces is abtec ook de partner voor werkzaamheden op gevaarlijke hoogte of diepte en bij moeilijk bereikbare plaatsen. Abtec is gespecialiseerd in de bouw en onderhoud van projecten binnen de gebieden telecommunicatie-infrastructuur, offshore, algemene maintenance en rope access.

OP ZOEK NAAR: Electricien
Rigger/monteur
Fiberlasser
Grondwerker Rijbewijs CE
Industrieel electricien

Zimmer Staal is een voorraadhoudende handelaar in grote stalen platen, met magazijn te Kallo. We beschikken over een eigen straal-, schilder- en brandmachine.

OP ZOEK NAAR: Operator van brandmachine voor delen stalen platen, administratief bediende ter versterking van de boekhouding en aankoopdienst

Politiezone Antwerpen is het grootste lokale politiekorps van België. Solliciteer je voor een job bij Politiezone Antwerpen, dan kies je voor doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid opleidingsaanbod, teamspirit en afwisseling in een organisatie met meer dan 2650 personeelsleden. Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente collega’s met diverse achtergrond voor zowel operationele als burgerfuncties. We bieden je een betrekking aan bij een dynamische en groeiende overheidsorganisatie.

OP ZOEK NAAR: Inspecteurs en burgerprofielen (zoals boekhouders, ICT, procesanalisten,…)

Recrewtment is een rekrutering- en selectiekantoor dat clichés durft te doorbreken. Wij staren ons niet blind op je cv, maar zijn vooral getriggerd door jouw persoonlijkheid. ??? ?? ??? ?????????? ????????????? ?? ??? ?????? ???????? ??? ??? ??????? & ????? ?? ?????? ??? ???? ‘???? ?? ????? ????’? ?????? ??? ???! ??? ???? ???????? ???? ???? ?????? ????????. ???? ???????? ??????????. ???? ?????????????. ???? ???????. Ben je op zoek naar een job binnen Finance, Office, Maritiem, Customer Excellence of Techniek? Kom dan gerust langs onze stand voor een gezellige babbel en vind een job die bij jou past.

OP ZOEK NAAR:

Maritiem

 • Transportplanners
 • Expediteurs
 • Customer service
 • Sales
 • Loketbediende
 • Dossierbeheer import export
 • Logistiek bediende. 


Ook kandidaten die een logistieke of maritieme transportopleiding hebben gevolgd (CVO, Bachelor, Portilog,…) zijn interessant.

Industry

 • Operatoren
 • Magazijniers
 • Heftruckchauffeurs
 • Chauffeur C en CE.

Techniek

 • Proces operators
 • Techniekers
 • Onderhoud mecaniciens$
 • Lasser
 • Elektriciens

MSC is een wereldleider in internationaal containervervoer. Wij bieden een geïntegreerd netwerk van transportmiddelen over de weg, per spoor en over zee dat zich over de hele wereld uitstrekt. Het globale netwerk van MSC is gericht op een persoonlijke aanpak. Op deze manier kunnen we elke individuele klant een op maat gemaakte service aanbieden.

OP ZOEK NAAR: Inside Commercial Agent, Customer Service Agent, Documentation Agent

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden.

OP ZOEK NAAR: Shiftleader, Maintenance Lead, Technical Administrator, CoW Officer, Werkvoorbereider Automatisatie

Kitchenstaff in uitzendkantoor voor koks en chefs. Zowel evenementiële als mise en place opdrachten. Je kiest zelf wanneer en hoeveel je zelf wilt werken.
Flying Service, is een uitzendkantoor voor kelners. Kom op de leukste locaties terecht met toffe collega’s. Beheer zelf je agenda en plan u zelf in. Voor zowel flexi, extra’s als studenten welkom.
Djobz, is de jongste telg binnen de groep en doet het rekruteren voor vaste betrekkingen in de horeca.

OP ZOEK NAAR: Kelners, Koks, horeca-management en andere jobs verwant aan de horeca

Stork is onderdeel van Fluor en een wereldwijde, technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten en asset management consulting. Wij zorgen er dagelijks voor dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- industrie. Hiervoor hebben we mensen nodig die ons helpen om die projecten te realiseren.Werken bij Stork betekent een veilige werkomgeving waarbij vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal staan.

OP ZOEK NAAR: Fotolasser, Industrieel elektricien, Mecanicien, Werkvoorbereider, Project Manager, Aankoper, QA/QC Manager, QA/QC Inspecteur

Securitas helpt om van de wereld een veiligere plek te maken, als één team. Integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid dragen we hoog in het vaandel; doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze sector is in constante evolutie. Samen met collega’s over de hele wereld blijven we veranderingen op technologisch vlak voor. De oplossingen van morgen zijn de uitdagingen van vandaag. Wij combineren mensen, technologie en kennis om op maat van de klant efficiënte veiligheidsoplossingen te leveren.

OP ZOEK NAAR: Bewakingsagenten in verschillende sectoren (petrochemische sector, haven, retail, luchthaven Deurne…), receptionisten/hospitality profielen en management trainees.

Bij Total kom je niet voor een job, maar voor een carrière. Total is wereldwijd een grote energiespeler die brandstoffen, aardgas en koolstofarme elektriciteit produceert en verkoopt. Onze 100.000 werknemers streven naar betere energie die veiliger, betaalbaarder, schoner en toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Al sinds 1920 is Total in België actief met ongeveer 4500 medewerkers, waarvan 3100 in Raffinage & Chemie, de industriële bedrijfstak van de Groep. De bedrijfstak beschikt in Antwerpen over drie productiesites, die samen een geïntegreerd platform vormen. Voor deze sites (Total Raffinaderij Antwerpen, Total Olefins Antwerp en Total Polymers Antwerp) zijn we voortdurend op zoek naar gedreven Masters en Bachelors (chemie, elektromechanica, elektronica, mechanica en elektrotechniek ) om onze teams van procesoperators en onderhoudsmedewerkers te versterken. Ook talenten met een TSO diploma, die reeds ervaring hebben in de petrochemie, kunnen bij ons terecht.

OP ZOEK NAAR: Procesoperators, Mechanische technicus, Instrumentatie technicus, 

Mammoet is in de wereld van kranen en heavy lifting een belangrijke speler. Onze brand is wereldwijd gekend. Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies. In België zijn we nu een 40-tal jaar gevestigd in de Gentse Haven. Doorheen de jaren zijn we onze business verder gaan uitbreiden in de Antwerpse Haven in die zin dat we eind 2018 een 2de kantoor hebben geopend in de buurt van Stabroek. Deze koers willen we verder zetten: we hebben immers al een aantal projecten binnengehaald voor 2021 én 2022 en voor 2020 hebben we Borealis gescoord!

OP ZOEK NAAR: 6 Kraanmachinisten (3 vestiging Gent, 3 vestiging Antwerpen), 4 Riggers (Antwerpen), 1 Torenkraanmachinist (Antwerpen), Account Manager
Preventieadviseur niveau2

Trescal is een internationaal gekend bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van geometrische, mechanische, fysische, druk, temperatuur en elektrische kalibraties en metingen. Deze opdrachten worden zowel in ons eigen labo, als onsite bij onze klanten over heel het land uitgevoerd. Trescal NV in Berchem, is in 1974 opgericht onder de naam Intermes NV. Dit is tevens het hoofdkantoor van de Benelux, met reeds 300 medewerkers, over 5 vestigingen Benelux. Onze huidige CEO, Philippe De Ryck, werkt al sinds 1976 in het bedrijf. Sinds 2011 maken we deel uit van de groep Trescal. Deze groep is wereldwijd marktleider en vertegenwoordigd met 140 laboratoria in 24 landen, verspreid over Europa, Afrika, Azie en Noord- en Zuid-Amerika.

OP ZOEK NAAR: Kalibratielaboranten, meettechniekers, meet- en regeltechniekers.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 95.000 werknemers.  Onze kerndiensten kunnen in vier categorieën worden onderscheiden: Inspectie, analyse, controle en certificering. Als marktleider bieden wij diensten die de kwaliteit, veiligheid en productiviteit bevorderen, risico’s reduceren en helpen de klant de weg te vinden in een wereld waarin regelgeving steeds complexer wordt. Behalve de verlening van diensten die een duurzame ontwikkeling stimuleren, staan onze waarden ook voor de betrokkenheid bij corporate sustainability.

OP ZOEK NAAR:Wil je het meeste uit je vaardigheden halen? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste individuen om mee te doen. Vind je volgende functie bij SGS en ga aan de slag op weg naar het bereiken van je volledige potentieel. Wij zijn steeds op zoek naar mensen die hun loopbaan willen starten, verdiepen of verrijken in de wereld van techniek, laboratoria, inspecties, milieu en veiligheid, wetenschappelijk onderzoek, … maar ook met een administratieve achtergrond of customer service gedrevenheid kan je bij ons terecht. Voor een overzicht van onze huidig openstaande vacatures verwijs ik je graag door naar https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities-new

Met een twintigtal vestigingen en ongeveer dertig erkende verdelers in Antwerpen en Vlaams-Brabant, is FIDENCO Automotive Group een van de grootste private autoverdelers in België voor de merken Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Land Rover, Maxus, MG, Polestar, Suzuki en Volvo. FIDENCO maakt deel uit van de Belgische Alcopa groep.
Onder het motto ‘samen sterk’ garanderen we een extra solide dienstverlening en een alles-in-één-oplossing voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Om de verdere uitbouw van onze activiteiten in Antwerpen, Mechelen en Vlaams-Brabant te waarborgen en de groei te begeleiden, zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die klantentevredenheid nastreven. Schakel je carrière EEN VERSNELLING HOGER en word ONZE NIEUWE COLLEGA!
Heb jij interesse? Solliciteren is heel eenvoudig. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar jobs@fidenco.be. We maken graag voor jou tijd vrij om samen af te toetsen welke job, welk team en welk merk jou het beste ligt. Samen geven we richting aan jouw carrière en staan we garant voor een long-term commitment.

OP ZOEK NAAR: Sales Advisors voor Showroom en Fleet, Autotechniekers / Diagnosetechniekers, Service Advisors, Service Managers, Magazijniers, Carrossiers

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

OP ZOEK NAAR:

Bedienden: Administratief Bediende, HR administrator, Financial en Business Controller, Calculator/ Opmeter – Isolatie, Projectingenieur – Stellingbouw, Projectleiders – Diverse afdelingen, Assistent Projectleider – Isolatie

Arbeiders: Isolatie – (hulp)monteurs, werfleiders en ploegbazen, Stellingbouw – (hulp)monteurs, werfleiders en ploegbazen, Straal- en Schilderwerken – schilders/ stralers, werfleiders en ploegbazen

Bij Sarens hebben wij de nobele missie om dé referentie voor onze klanten te zijn in kraanverhuur, heavy lifting en engineered transport. Wij hanteren vijf sterke waarden om deze missie waar te maken : Briliant Solutions, Love for tradition, Dedication to safety, Global Spirit, Zeal for Excellence.
Werknemers krijgen bij ons de kans om te groeien. Of je nu opstart als rigger of als jonge ingenieur, iedereen krijgt de kans om te groeien en een echte professional in Heavy Lifting te worden.

OP ZOEK NAAR:

-Kandidaten voor operationele jobs in Belgie : via een opleidingstraject (starten als kraanrigger) verder doorgroeien naar machinist.
-Kraanmachinisten voor op BASF scheldelaan.

-Engineers : graduates, meer ervaring of gelijkwaardig door ervaring
-Technicians met interesse in Heavy Equipment
-Bedienden (finance, customs,…) met interesse in onze sector
-Special Equipment Operators

Volgende bedrijven zijn ook aanwezig met een stand op de Antwerp Jobbeurs