4GOLD nieuwe sportvoedingspartner van RAFC

Business 8 november, 2022

Onze Reds kunnen minstens voor de komende 2 seizoenen genieten van het aanbod sportsupplementen van onze nieuwe officiƫle sportvoedingspartner 4GOLD.

4GOLD is een foodtech bedrijf, mede opgericht door profwielrenner Mathieu van der Poel, dat gezondheid en prestaties optimaliseert op basis van DNA-inzichten en wetenschappelijk gevalideerde sport- en gezondheidssupplementen.

Met hun expertise op het allerhoogste niveau zullen ook zij hun steentje bijdragen aan toekomstige sportieve successen van Royal Antwerp FC.

Tijdens de wedstrijden zal 4GOLD ook zichtbaar zijn in het Bosuilstadion. Niet enkel op de voedingssupplementen, de nieuwe co-branded drinkbussen van RAFC & 4GOLD, maar ook via de klassieke visibiliteitskanalen zoals onze LED-boarding.

Verder zullen wij samen met onze nieuwe partner doorheen de loop van het partnership enkele leuke campagnes opzetten om ook jullie, de RAFC-fan, op een gezonde manier te ondersteunen.

'RAFC is een prachtige club met een rijke geschiedenis. Wij hopen te kunnen bijdragen aan hun volgende landstitel' aldus Brent Luyckx, CEO van 4GOLD.

Kom hier mee te weten over onze nieuwe partner: https://4gold.eu/nl/