Alle info over RAFC - OH Leuven

Mededeling 26 augustus, 2021

Komende zondag spelen onze Reds om 16u thuis tegen OH Leuven in de reguliere competitie. Zoals in eerdere communicatie vermeld zal de capaciteit van Tribune 4 beperkt zijn tot 2000 supporters.

We beseffen als club dat dit verre van een ideaal scenario is, en hebben daarbij getracht een zo goed mogelijke regeling te treffen binnen het kader dat ons is opgelegd.

· Abonnees op Tribune 1 en Tribune 3 kunnen voor deze wedstrijd hun abonnement gebruiken om het stadion te betreden. Denk daarbij ook zeker aan het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben!

· Op Tribune 4 kunnen 2000 abonnees plaatsnemen. Hiervoor stellen we vanaf vrijdag 12u ’s middags een gratis registratiesysteem op, enkel voor abonnees van Tribune 4. Hier zal dus worden gewerkt met e-tickets, en niet met het abonnement.

Supporters (met een abonnement op Tribune 4) die geen ticket bemachtigen voor de wedstrijd tegen OH Leuven op zondag 29 augustus, zullen recht hebben op volgende tegemoetkoming:

Een compensatie in de vorm van één gratis wedstrijd in de Europa League / Conference League groepsfase van het seizoen 2021/2022. Meer informatie over hoe deze regeling wordt toegepast, volgt zo snel mogelijk.