RAFC speelt in Lillestrøm met ‘Antwerp First’ op de borst

Nieuws 4 augustus, 2022

Royal Antwerp Football Club neemt het in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League op tegen Lillestrøm SK met ‘Antwerp First’ op de borst. Op deze manier benadrukken club en hoofdsponsor betFIRST het belang van de communitywerking die onder de naam ‘Antwerp First’ steeds verder vorm krijgt.

De samenwerking tussen RAFC en betFIRST is erop gericht om zowel op als naast het veld van grote betekenis te zijn voor iedereen die zich verbonden voelt met de club en de stad Antwerpen. RAFC streeft naar inclusie van alle supporters en liefhebbers van de sport. Een aanzienlijk deel van de sponsorinkomsten zal dan ook worden ingezet om onze OneRedFamily verder te laten groeien. Verschillende maatschappelijke projecten, waarover later meer gecommuniceerd zal worden, zijn opgebouwd rond de pijlers diversiteit, vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit & opleiding. Dit alles onder de nieuwe naam ‘Antwerp First’.

De wedstrijd tegen de Noorse tegenstander wordt uitgezonden op VTM4 (vanaf 18u40) en op HLN.be in de vorm van een liveblog met video updates.