Back to the Bosuil!

Nieuws 17 september, 2020

Goed nieuws! De veiligheidsdiensten keurden Tribune 2 goed. “Den Twee” gaat dus voor de wedstrijd van zondag 20 september weer open. Verschillende Bosuilbubbels kunnen zo op de vertrouwde tribune op de voor hen voorziene plek plaats nemen. Door de mooi uitgekiende plaatsing van de Bosuilbubbels zal er weinig visuele hinder zijn van de nieuw geplaatste lichtmasten. Deze staan nu al pal… voor onze Europese thuiswedstrijden. Welcome back, supporters! Welcome back, “Den Twee”!

Of jouw Bosuilbubbel uitgeloot is door ons automatisch selectiesysteem heb je van ons vernomen per mail. We sommen hieronder nogmaals op wat dit voor jouw Bosuilbubbel betekent.

Jouw Bosuilbubbel is geselecteerd voor onze thuiswedstrijd tegen Eupen

De Jupiler Pro League heeft een protocol uitgeschreven voor deze wedstrijd, onder andere wat betreft verplicht aankomstuur voor alle supporters. Wij vragen dan ook om dit protocol strikt op te volgen. Als je wil weten wat er precies verwacht wordt, check dan zeker het BACK TO THE BOSUIL filmpje.

De informatie die voor jou specifiek geldt – toegewezen ingang, zitplaats én timeslot - vind je expliciet vermeld op je persoonlijk e-ticket (in bijlage). Kijk dit dus zeker goed na! Het e-ticket geldt daarnaast ook als officiële toegangsbewijs en kan je ook raadplegen in je ONE-account.

Let op! Print je e-ticket voor alle zekerheid af. Op die manier vermijd je een kost van 5 euro indien we je ticket ter plaatse moeten printen.

Heb je koorts; vertoon je symptomen; ben je in risicogebied geweest of ben je in contact geweest met een met Covid-19 besmette persoon? Pas dan je coronastatus aan in je ONE-Account en supporter thuis.

Jouw Bosuilbubbel is (nog) niet geselecteerd

Jullie zijn jammer genoeg door het automatisch selectiesysteem niet uitgeloot voor onze thuiswedstrijd tegen Eupen nu zondag. Dat is bijzonder jammer. Wij hadden het ook liever anders gezien en voor een vertrouwde en dus ook bomvolle Bosuil gespeeld.

Echter, niet getreurd, het selectiesysteem is zo ingesteld dat jouw Bosuilbubbel er zeker tegen een andere tegenstander bij is.

RAFC wil je in deze niet al te evidente tijden alvast hartelijk bedanken voor je jarenlange support. Hopelijk zien we elkaar snel weer op de Bosuil… en supporter ondertussen thuis de pannen van het dak!

Samen sterk! Samen veilig!

Come on you Reds!