Beluister de exclusieve podcastaflevering over Vic Mees!

RAFCTV 9 november, 2022

Naast de tentoonstelling die zaterdag van start gaat en het Vic Mees-boek dat sinds kort beschikbaar is, lanceert RAFC nu ook een exclusieve podcastaflevering over Mister Antwerp!

Samen met Vic Mees Junior, Michel Schepers (auteur Vic Mees-boek) en Dirk Willocx (historicus & archivaris RAFC) hebben we het uitgebreid over Vic Mees als speler en als mens. Daarnaast word je met enkele leuke anekdotes volledig bijgepraat over de tijdsgeest van toen. Je kan de aflevering beluisteren via Spotify of bekijken via ons Youtube-kanaal!

Heb jij al je ticket voor de tijdelijke tentoonstelling over het leven en de carrière van Vic Mees? Om zeker te zijn van je bezoek moet je van tevoren een ticket kopen. Daarbij moet je aangeven op welke dag je de tentoonstelling wilt komen bezoeken. Ga naar https://tickets.rafc.be/ en boek er nú al je ticket.

Een ticket voor de expo kost 5 euro. Jongeren tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang. De tentoonstelling kan je bezoeken tijdens de volgende vijf dagen. Tot dan!