Brainbridge verlengt haar partnership met RAFC tot 2025

Business 1 juni, 2023

Afgelopen seizoen maakten we kennis met onze nieuwe partner Brainbridge. Al meer dan 25 jaar is Brainbridge Workforce Solutions gespecialiseerd in het plaatsen van IT & Technische consultants bij haar opdrachtgevers. Dit seizoen prijkten ze op onze LED-boarding en op onze sociale media. Tevens waren ze aanwezig op onze jobbeurs, activiteiten van onze Business Club en uiteraard tijdens wedstrijden van onze Reds in de Lounge 1880.

“Vandaag mogen we met fierheid aankondigen dat Brainbridge zich ook voor de komende 2 jaar zal binden aan onze geliefde club en samen met ons mee zal doorgroeien.” Aldus Tom Aerts, Strategic Partnerships Lead RAFC.

Gezien de continue schaarste op de arbeidsmarkt is de vraag naar snelle beschikbaarheid en externe consultants zéér hoog. Door het ter beschikking stellen van IT & Tech professionals speelt Brainbridge hierin een cruciale rol voor haar partners. Voor meer info kan je steeds contact opnemen via recruitment@brainbridge.be t.a.v. Ellen en Sander of je laat je gegevens achter via https://www.brainbridge.be/en/contact.

Antwerp maakt een ongezien traject mee in het Belgisch voetbal! We willen onze klanten en relaties laten genieten van een unieke sfeer binnen een sportieve setting met toegang tot een sterk groeiend zakelijk netwerk. Met de herkenbare publiciteit in en rond de Bosuil zetten we ons groeiverhaal kracht bij en bouwen we met RAFC verder aan een sterk partnership.” Aldus Christophe Van Rysselberghe, Business Director Brainbridge.