Brian Priske nieuwe T1 RAFC

Transfer 29 mei, 2021

De 44-jarige Deen Brian Priske tekent een contract voor twee seizoenen op de Bosuil en gaat zo zijn eerste buitenlands avontuur aan als hoofdcoach. Als prof kwam de Deense international onder meer uit voor KRC Genk, Club Brugge en Portsmouth.

Na zijn spelerscarrière werd Priske assistent-coach (2011-2019) bij het Deense FC Midtjylland. Daar nam hij in 2019 het roer over als hoofdcoach. In zijn eerste seizoen werd hij meteen landskampioen.

Brian Priske overtuigde de club niet alleen met de resultaten die hij de laatste twee seizoenen als trainer behaalde, maar vooral ook met de passie en de gedrevenheid die hij uitstraalt en zeker met de ambitie die deze coach koestert om modern topvoetbal te brengen. Extra pluspunt is dat dhr Priske onze competitie goed kent en tijdens de gesprekken een bijzonder sterk inzicht in en kennis van onze spelersgroep toonde.

In de loop van volgende week volgt de voorstelling van onze nieuwe coach. Momenteel worden alle formaliteiten in Denemarken afgehandeld vooraleer Priske afzakt naar Antwerpen. Een uitnodiging voor de (digitale) persvoorstelling van dhr Priske volgt later.

In overleg met onze nieuwe hoofdcoach zal er de komende weken een verdere invulling gegeven worden aan de staf van ons eerste team.

Veel succes bij The Great Old, Brian!
Velkommen, Brian!