Business Club 1880 in het spoor van Young Reds

Business 25 februari, 2024

De Business Club 1880 kwam afgelopen zondag opnieuw samen voor een dag vol Rood & Wit: het krachtige merk RAFC werd geaccentueerd in al zijn facetten. De moderne infrastructuur op de Bosuil en het verhaal achter de visie van onze jeugdwerking, met focus op begeleiding van jonge talenten tot een eindproduct, vormen de toekomst van én voor onze mooie club.

Het goedgevulde programma begon met een blik achter de schermen in de RAFC Academy door Head of Youth Steven Smet en Head of Scouting Jeugd Jordy Mottart. Bovendien kregen de leden een exclusieve inkijk in het gameplan van coaches Faris Haroun & Steve Van Mirlo.

Met het tactisch plan als voorgerecht trokken de Business Club-leden richting Het Lisp voor een culinaire lunch en de wedstrijd Young Reds – Dessel Sport. Onze jonge mannekens stonden pal tegen een ervaren tegenstrever en hielden de drie punten thuis!

Interesse om zelf deel uit te maken van deze bijzondere business community? Word dan vanaf volgend seizoen lid van onze RAFC Business Club 1880 en neem contact op met business@rafc.be.