RAFC - KV Oostende: extra tickets voor halve finale Croky Cup

Nieuws 21 februari, 2024

De verdediging van de Beker van België gaat verder. Er volgt nog één horde op weg naar een nieuwe Bekerfinale: een dubbele confrontatie met KV Oostende. De terugwedstrijd in het eigen Bosuilstadion staat op donderdag 29 februari (20u45) op het programma. Plaatsen onze Reds zich voor een derde bekerfinale in amper vijf seizoenen tijd? Gaan we met z’n allen, voor het tweede jaar op rij, naar De Heizel? Stuw RAFC naar de vijfde Beker van België in de clubgeschiedenis!

Deze bekerwedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets op T3 en T4 zijn ondertussen uitverkocht. Op T1 zijn er nog een aantal tickets beschikbaar in onderstaande vakken. Tickets worden verkocht via tickets.rafc.be.

Ticketprijzen

  • € 42,40 - VAK 113, 115, 121 & 126
  • € 53,00 - VAK 114, 122, 125 & 131

Voor bovenstaande vakken is er géén voordeeltarief voor jongeren onder de twaalf jaar van toepassing. De ticketprijzen zijn zoals steeds inclusief btw.

Losse ticketverkoop
Deze extra losse ticketverkoop gaat op woensdag 21 februari om 13u00 van start en loopt tot en met woensdag 28 februari (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

Vriendengroepen
Wil je voor meerdere personen een ticket aankopen? Dan dient iedereen over een ONE-account te beschikken én dienen deze accounts geconnecteerd te zijn als vrienden. Zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn, is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen. Hoe je elkaar toevoegt als vriend lees je hier. Nakijken met wie je allemaal geconnecteerd bent kan in jouw ONE-account. Per order kunnen er maximaal 6 tickets besteld worden.

Free Your Seat
Het Free Your Seat-principe is voor deze bekerwedstrijd niet van toepassing, Croky Cup-wedstrijden zijn niet inbegrepen in het abonnement.

RAFC - STVV
De losse ticketverkoop voor de competitiewedstrijd tegen STVV is momenteel uitverkocht. Voor deze wedstrijd is het Free Your Seat-principe wél van toepassing en nú actief. Lees hier alles over Free Your Seat. De vrijgekomen tickets via Free Your Seat gaan 48u voor aanvang van de wedstrijd in verkoop via tickets.rafc.be - vrijdag 1 maart om 16u.