De club neemt afstand van artikel GVA

Mededeling 12 april, 2021

De club en zijn management neemt afstand van de vele onjuiste beweringen welke worden gesteld in het artikel verschenen in GvA.

De afgelopen jaren heeft de club een onwaarschijnlijk groeitraject gerealiseerd met de gekende resultaten als gevolg. Resultaten op zowel sportief vlak als op vlak van infrastructuur en organisatie. Gepaard met dit enorme groeitraject wordt ook deze club geconfronteerd met structurele en operationele werkpunten. Deze werkpunten hebben wij nooit miskend en zijn een continue aandachtspunt in de dagdagelijkse operationele werking van de club. Deze kritische kijk en de constante wil om te verbeteren zijn de bouwstenen van het Antwerp op vandaag. De sportieve doelstellingen werden steeds héél professioneel ingevuld.

We kunnen terecht trots zijn op het traject van de voorbije jaren en ook dit seizoen worden goede sportieve resultaten neergezet: de bekerwinst, Europese overwintering alsook de actuele plaats in de rangschikking. Gegeven deze uitzonderlijke sportieve context betreuren wij dan ook ten zeerste dat dit artikel de interne werking van de club op negatieve en verkeerdelijk wijze naar voor brengt. En dit op een cruciaal moment in de huidige competitie.

De club benadrukt allerminst de tonaliteit en bedenkelijke tot foutieve inhoud van dit artikel te kunnen waarderen en beschouwt deze als compleet misplaatst. Dit bericht geldt als enige reactie vanuit de club. De focus ligt opnieuw volledig op de sportieve uitdaging van de komende weken.