De Drie Wijzen op donderdag 17 oktober: de 3e Wijze is bekend!

Business 25 september, 2024

Nadat eerder al Belgian Cat Antonia Delaere en RAFC-speler Denis Odoi waren aangekondigd als sprekers tijdens ‘De Drie Wijzen’ kunnen we nu ook de derde en laatste Wijze bekend maken.

Kevin Janssens, gerespecteerd en gevierd acteur én verwoed RAFC-supporter, zal de aanwezigen een inkijk geven in zijn leven als acteur en een tipje van de sluier oplichten van enkele toekomstige, verrassende projecten. Want Kevin is méér dan een acteur…

De Drie Wijzen is een uniek evenement op de Bosuil met zicht op de Heilige Grond! Een aangename combinatie van netwerken, een 4-gangendiner en drie boeiende praatgasten.

#AntwerpFirst is de supporting partner van het event. Zowel de sprekers als hun verhalen hebben relevante en inhoudelijke raakvlakken met de pijlers van onze communitywerking.

‘De Drie Wijzen’ vindt plaats op donderdag 17 oktober, vanaf 18u, op de Bosuil.

U betaalt voor dit uniek evenement op de Heilige Grond een all-in package per persoon van €235 excl. btw. Inschrijven kan voor meerdere personen. Vanaf een gezelschap van 6 personen, bent u zeker van een eigen tafel tijdens het diner.

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Inschrijven kan via https://rafc.tickets4.biz/nl/events/de-drie-wijzen-518002