De 'Haute-cuisine' van de Bosuil
Ondanks een tegenvallend resultaat op het veld was het afgelopen zaterdagavond, voorafgaand aan onze eerste thuiswedstrijd in de Champions' Play-offs, voor 120 genodigden culinair genieten van een exclusief diner in onze Diamond Club. Dat werd verzorgd door tweesterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette – De Vijvers.
Ook voor de overige vier thuiswedstrijden werkt RAFC samen met een Antwerpse (sterren)chef die exclusief voor de Diamond Club een menu met aangepaste wijnen samenstelt en serveert. Het programma ziet er als volgt uit:
• 25/04, RAFC – Union: Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers
• 5/05, RAFC – Club Brugge: Thijs Vervloet, Timothy Tynes & Dennis Broeckx
• 12/05, RAFC – Cercle Brugge: Dennis Broeckx van Butcher’s Dining in Hove
• 26/05, RAFC – Anderlecht: Timothy Tynes van Atelier Maple
Wenst u deze unieke beleving tijdens één of meerdere play-off-wedstrijden mee te maken? Reserveer dan uw tafel via business@rafc.be.