The Great Old sluit nieuw partnership met Batisol

Business 27 september, 2024

Boem Boem Batisol. Specialist in zonne-energie Batisol maakt dit seizoen het mooie weer op Den Antwerp.

Batisol, installateur van zonnepanelen, batterijsystemen, laadstations en warmtepompen voor zowel particulieren als bedrijven, tekende zonet als partner van RAFC voor het seizoen 2024-2025. Dat het een duurzame samenwerking zal worden, weten we zeker.

Onze nieuwe partner uit Lille heeft ruim 16 jaar ervaring in de sector van hernieuwbare energie en is daarmee een pionier binnen de sector. De slogan ‘Boem Boem Batisol’ is een knipoog naar clublegende Patrick Goots. Net zoals Patje Boem Boem ooit de netten voor Rood-Wit deed trillen, wil Batisol ook scoren, maar dan op je energiefactuur.

Met ook nog een vestiging in Bertem, Vlaams-Brabant, is Batisol stevig verankerd in Vlaanderen en is het in staat om de grootste projecten voor bedrijven uit te voeren.

Hans Josten, mede-eigenaar van Batisol: “We kijken enorm uit naar een energiek seizoen vol nieuwe kansen en successen, aangedreven door de kracht van Batisol. Samen maken we zeker een verschil, op het veld en ernaast! Wij zijn er voor iedereen die wil besparen op zijn energiefactuur. Van huizen tot grote kantoren of andere bedrijfsgebouwen, wij helpen iedereen.”