Een nieuw club suit, volledig op maat, dankzij Oger

Business 20 oktober, 2021

Royal Antwerp FC gaat de komende 2 seizoenen in zee met het OGER. Onze Reds zullen vanaf heden uitgedost zijn met ‘prestigious, representative club suits’.

Naast luxury casual wear voorziet het bedrijf vanuit het Antwerpse filiaal ook het zakelijke landschap van maatpakken van de allerbeste kwaliteit met enkele knappe details en een Italian style. Zo reizen onze Reds vandaag in stijl af naar Turkije.

Oger werd in 1990 opgericht door de broers Martin, Rob en Oger Lusink. Vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat breidde het bedrijf verder uit naar Den Haag, Rotterdam, Haarlem en zorgt het met zijn filliaal in de Lange Gasthuisstraat, in ons eigenste Antwerpen, voor een lokale verankering met RAFC.

In 2013 werd OGER honorary member van Fondazione Altagamma, een Italiaans instituut dat de belangen behartigt van alles wat 'Italian made' is. Naast de grote Italiaanse bedrijven als Ferrari en Gucci, zijn er maar enkele niet-Italiaanse bedrijven toegelaten tot dit instituut. OGER is het enige bedrijf in de Benelux dat zich Altagamma-lid mag noemen.