Ethias nieuwe official partner van RAFC

Business 29 september, 2023

RAFC kondigt vandaag het nieuwe partnership aan met een van de grootste verzekeraars in het land, Ethias. Ethias toont sinds lang zijn maatschappelijke betrokkenheid en verankering in de Belgische samenleving door onder andere de associatie met sport en sportieve partners.

Sport heeft immers een grote maatschappelijke functie: elke club is een ontmoetingsplek voor mensen met diverse sociale en culturele achtergronden. De sportclubs zorgen ervoor dat mensen samen sporten, samen actief zijn, samen supporteren. Sport is een positieve factor voor ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Daarnaast bouwen mensen in het stadion en op de club hun sociale netwerk uit waarop ze ook in hun dagdagelijkse activiteiten kunnen terugvallen. Zo zorgt sport, zo zorgt voetbal voor verbinding, engagement en voor sociale cohesie. Een rol die ook Ethias elke dag weer opneemt, zowel in zijn dienstverlening aan publieke, B2B en particuliere klanten als in zijn maatschappelijk engagement en investeringen.

“Ethias vindt in RAFC een partner die zich ten volle bewust is van zijn maatschappelijke en sociale rol. Samen zullen we binnen de communitywerking van RAFC, AntwerpFirst, werken aan nieuwe verbindende projecten die kansen geven aan jonge mensen, projecten die onze maatschappij weerbaarder maken. #voorelkaar #wezijnervoorje” - Wilfried Neven, vice-CEO & Chief Customer Experience Officer van Ethias.