Ontdek alle informatie over de RAFC Fandag #AntwerpFirst!

Nieuws 23 november, 2022

Onze fans zijn de motor van de club. Om onze Rood-Witte familie te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun, slaan de club en haar communitywerking Antwerp First de handen in elkaar. Op zaterdag 17 december organiseren wij de RAFC Fandag #AntwerpFirst. Samen met founding partner betFIRST en tal van andere partners, artiesten en onze fans toveren we onze geliefde Bosuil om tot een heuse feestzone voor jong en oud. Lees hieronder hoe je als abonneehouder jouw gratis ticket bemachtigt.

Ticketinformatie en reservatieperiode

Elke abonneehouder kan de fandag gratis bijwonen op vertoon van een geldig toegangsticket. Per abonnement heb je recht op één gratis ticket. Registreer je via het ONE-account op de mobiele applicatie of via de website. Het ticket verschijnt na registratie binnen 24 uur in de mailbox. Omdat de capaciteit gelimiteerd is, wordt sterk aangeraden om alvast voor 9/12 je ticket te reserveren. Op deze manier vermijd je naast een ticket te grijpen. Bijkomende tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt aan de reguliere inkomprijs van €10 per ticket.

Let op: registratie via het ONE-account is verplicht! Wij voorzien een reservatieperiode voor abonneehouders om elke abonnee de kans te geven aanwezig te zijn op de RAFC Fandag. Vanaf 9/12 stopt de voorziene reservatieperiode voor abonneehouders en gaat de vrije verkoop voor niet-abonnees van start. De registratie blijft voor abonnees dan wel gratis, maar wie zich niet voor 9/12 heeft geregistreerd, riskeert dat de capaciteitslimiet bereikt wordt en bijgevolg de fandag niet te kunnen bijwonen.

Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang tot de fandag. Kinderen met een abonnement dienen ook te registeren via tickets.rafc.be zodat RAFC een zicht krijgt op het aantal bezoekers.

Wacht niet en claim hier jouw gratis ticket voor de RAFC Fandag #AntwerpFirst!

Wat mag je verwachten?

  • Zoek geen oppas – laat de jongste fans swingen op Bumba en Kabouter Plop.
  • Bezoek het partnerdorp en neem deel aan tal van leuke activiteiten.
  • Verwarm je aan glühwein of eet iets lekkers aan de diverse drank -en eetkramen. *
  • Spelersvoorstelling gevolgd door een signeersessie.
  • Zing en dans mee met Sam Gooris, Tourist Le MC en Ronny Retro.

* Eten en drinken kan je aankopen via bonnen. Die bonnen zijn te koop op de site tijdens de fandag. De cashless kaart of abonnement met een toereikende geldwaarde zijn bruikbaar voor het aankopen van bonnen. Opwaarderen en geld opladen op de cashless kaart zijn niet mogelijk tijdens de fandag.

Waar en wanneer?

Locatie: Parking 1 en 2 van het Bosuilstadion
Tijdstip: Zaterdag 17 december
Aanvangsuur: 13u00
Einde: 19u00

Community project Antwerp First

Hoofdsponsor betFIRST is als founding partner van onze communitywerking Antwerp First samen met onze club de drijvende kracht achter de RAFC Fandag #AntwerpFirst. De doelstellingen van het project zijn de diversiteit binnen de club vergroten, het vitaal en duurzaam maken van de club, de mobiliteit verbeteren en de opleidingskansen verhogen. Vandaar de benaming van onze 4 pijlers: Education First, Health First, Vitality First & Mobility First. Royal Antwerp FC streeft naar inclusie van alle supporters en liefhebbers van de sport. Via deze weg krijgt de communitywerking van de Ploeg van ’t Stad steeds meer vorm.

Wij hopen jullie alvast massaal te verwelkomen op de RAFC Fandag #AntwerpFirst. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!