Ontdek alle informatie over de RAFC Fandag #AntwerpFirst!

Nieuws 23 november, 2022

Onze fans zijn de motor van de club. Om onze Rood-Witte familie te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun, slaan de club en haar communitywerking Antwerp First de handen in elkaar. Op zaterdag 17 december organiseren wij de RAFC Fandag #AntwerpFirst. Samen met founding partner betFIRST en tal van andere partners, artiesten en onze fans toveren we onze geliefde Bosuil om tot een heuse feestzone voor jong en oud van 13u-19u.

Tickets: abonnees

Elke abonneehouder kan de fandag gratis bijwonen op vertoon van een geldig toegangsticket. Per abonnement heb je recht op één gratis ticket, dat je kan claimen via tickets.rafc.be. Het ticket verschijnt na registratie binnen 24 uur in de mailbox.

Er geldt een voorrangsperiode om elke abonnee de kans te geven aanwezig te zijn op de RAFC Fandag. Vanaf 9/12 stopt de voorziene reservatieperiode voor abonneehouders en gaat de vrije verkoop voor niet-abonnees van start. De registratie blijft voor abonnees dan wel gratis, maar wie zich niet voor 9/12 heeft geregistreerd, riskeert dat de capaciteitslimiet bereikt wordt en bijgevolg de fandag niet te kunnen bijwonen.

Kinderen met een abonnement dienen zich ook te registereren via tickets.rafc.be, zodat RAFC een zicht krijgt op het aantal bezoekers.

Tickets: niet-abonnees

Wil jij als abonnee jouw vrienden/partner/kind(eren)/... laten proeven van de sfeer op de Bosuil? Dat kan!

De losse ticketverkoop voor niet-abonnees gaat op vrijdag 9 december om 13u00 van start!
Opgelet: iedereen die een ticket voor de RAFC Fandag #AntwerpFirst wenst aan te kopen dient te beschikken over een ONE-account, dat eenvoudig aangemaakt kan worden.

Kinderen -12 jaar genieten van gratis inkom aan de kassa.

Programma


Praktisch

Locatie: Parking 1 en 2 van het Bosuilstadion
Tijdstip: Zaterdag 17 december
Aanvangsuur: 13u00
Einde: 19u00

Eten en drinken kan je aankopen via bonnen. Die bonnen zijn ter plaatse te koop met volgende betaalmogelijkheden: bancontact, cashless kaart of RAFC-abonnement met toereikende geldwaarde. Het opwaarderen van de cashless kaart of RAFC-abonnement is tijdens de fandag enkel mogelijk via de RAFC-app.

Community project Antwerp First

Hoofdsponsor betFIRST is als founding partner van onze communitywerking Antwerp First samen met onze club de drijvende kracht achter de RAFC Fandag #AntwerpFirst. De doelstellingen van het project zijn de diversiteit binnen de club vergroten, het vitaal en duurzaam maken van de club, de mobiliteit verbeteren en de opleidingskansen verhogen. Vandaar de benaming van onze 4 pijlers: Education First, Health First, Vitality First & Mobility First. Royal Antwerp FC streeft naar inclusie van alle supporters en liefhebbers van de sport. Via deze weg krijgt de communitywerking van de Ploeg van ’t Stad steeds meer vorm.

Wij hopen jullie alvast massaal te verwelkomen op de RAFC Fandag #AntwerpFirst. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!