Reds maken extra minuten tegen Fortuna Sittard

Nieuws 16 juli, 2022

Vandaag stond er een extra oefenpartij op het programma tegen Fortuna Sittard, de club waar coach Mark van Bommel zijn jeugdopleiding genoot en doorbrak in het eerste elftal. De ideale gelegenheid om zo alle Reds dit weekend voldoende speelminuten te gunnen in aanloop naar het seizoensbegin. De spelers die gisteren in de galawedstrijd tegen Dynamo Kyiv voldoende speeltijd kregen kwamen vandaag niet in actie. De wedstrijd bestond uit 45 minuten voor de pauze en 35 minuten na de break.

De bezoekers kwamen in de 29ste minuut op voorsprong via Paul Gladon. Onze Reds konden niet tegenscoren: eindstand 0-1.