Maak ook tijdens de play-offs gebruik van Free Your Seat!

Nieuws 16 april, 2024

Voor de wedstrijd tegen R Union SG (donderdag 25/04 - 20u30) geldt het Free Your Seat-principe als volgt:

  • De losse ticketverkoop gaat op dinsdag 16 april om 13u00 van start via tickets.rafc.be.
  • Het vrijgeven van jouw abonnementsplaats voor verkoop kan vanaf het moment dat de vrije tickets uitverkocht zijn tot en met dinsdagavond 23/04 (23u59) via tickets.rafc.be.
  • Het doorgeven van uw abonnement aan een vriend/familielid kan één dag langer, tot en met woensdagavond 24/04 (23u59) via tickets.rafc.be.
  • De vrijgekomen abonnementsplaatsen worden verkocht vanaf dinsdag 23 april om 20u45 via tickets.rafc.be. Deze verkoop loopt tot uiterlijk woensdagavond 24/04 (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is.
  • Op wedstrijddag worden er géén tickets verkocht en is het niet meer mogelijk om een abonnement door te geven aan een vriend/familielid.

Hoe je jouw abonnementsplaats effectief vrijmaakt lees je stap voor stap in één van de volgende FAQ-artikels:

__

Het bordje "uitverkocht" wordt voor iedere thuiswedstrijd uitgehangen in het Bosuilstadion. Bij een gemiddelde losse ticketverkoop zijn alle losse tickets in minder dan een uur de deur uit. Tóch blijkt dat op wedstrijddag een aantal zitjes in het stadion leeg blijven. De redenen daarvoor lopen uiteen: ziekte, vakantie, examens, familiefeest, ... Niet iedere abonnee kan élke wedstrijd bijwonen.

Kan jij er niet bij zijn? Maak dan een andere Red blij met jouw zitje! En... Je kan er een compensatie voor krijgen!

Stel jouw abonnementsplaats beschikbaar voor verkoop aan de club

Sinds begin dit seizoen kunnen abonnees hun abonnementsplaats vrijmaken en doorgeven aan gekoppelde vrienden binnen het ticketplatform. Daarnaast is het vanaf nú mogelijk om jouw abonnementsplaats door te verkopen via de club! Kortom: kan jij als abonnee niet aanwezig zijn voor een thuiswedstrijd van RAFC? Maak gebruik van Free Your Seat!

Ik kan als RAFC-abonnee niet naar de wedstrijd dus...

  • Stel mijn abonnement beschikbaar aan de club voor verkoop via tickets.rafc.be. Slaagt de club erin jouw abonnementsplaats te verkopen? Dan kan jij hiervoor gecompenseerd worden!
    OF
  • Maak mijn abonnement vrij voor een gekoppelde vriend/familielid via tickets.rafc.be

Het beschikbaar stellen van jouw abonnementsplaats voor verkoop kan van zodra de losse ticketverkoop uitverkocht is tot uiterlijk twee dagen voor de wedstrijd. De club heeft zo op haar beurt minimaal één dag de tijd om jouw abonnementsplaats door te verkopen. De vrijgekomen tickets via Free Your Seat worden vanaf 48u voor aanvang van de wedstrijd te koop aangeboden via tickets.rafc.be. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

Indien de club erin slaagt om de vrijgegeven abonnementsplaats door te verkopen, dan zal de abonnementshouder een voucher kunnen claimen die omgezet kan worden in een korting bij het verlengen van het abonnement voor het seizoen 2024/2025. Deze voucher heeft een waarde die afhangt van uw abonnementsplaats. De waarde van de voucher hangt af van uw abonnementsplaats en zal u steeds kunnen raadplegen in het bevestigingsscherm tijdens het vrijgeven van uw abonnement.

Voorbeeld abonnement volwassene - compensatie per wedstrijd

Hoe je jouw abonnementsplaats effectief vrijmaakt lees je stap voor stap in één van de volgende FAQ-artikels:

Naar het seizoen 2024/2025 toe wordt het systeem verder geëvalueerd én geoptimaliseerd.

__

Opgelet: tijdens de Champions' play-offs ziet de compensatie voor gebruikers van Free Your Seat (resale) er iets anders uit dan tijdens het reguliere seizoen het geval was. De waarde van de compensatie blijft behouden, maar wordt doorgeschoven naar het seizoen 2024/2025. Je kan met jouw compensatie korting claimen voor een wedstrijd naar keuze in seizoen 24/25 buiten het abonnement. Europese wedstrijden en bekerwedstrijden zitten niet in het abonnement.