RAFC en Dynamo Kyiv spelen "Match voor de Vrede"

Nieuws 5 juli, 2022

Op vrijdag 15 juli om 20u spelen Royal Antwerp FC en het Oekraïense Dynamo Kyiv de “Match voor de Vrede” in het Bosuilstadion. Voetbal verbindt.

Voor onze Reds wordt de galawedstrijd de ultieme test vooraleer de kwalificaties van de UEFA Europa Conference League van start gaan. Ook tegenstander Dynamo Kyiv zal met het oog op de Champions League-kwalificatiewedstrijden een goede indruk willen nalaten.

Ticketinformatie

De galawedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets. Er wordt geen rekening gehouden met de abonnementsplaatsen. Zowel abonnees als niet-abonnees kunnen kiezen uit de beschikbare plaatsen. In eerste instantie worden Tribune 1 en Tribune 4 opengesteld. Mocht de vraag naar tickets groot zijn, dan wordt Tribune 3 eveneens opengesteld voor verkoop.

Tickets aankopen kan vanaf woensdagmiddag 6 juli om 12u00 via onze ticketpagina.

Ticketprijzen "Match voor de Vrede"

Om een ticket aan te kopen moet je beschikken over een ONE-account met een gekoppelde identiteitskaart. Per ticketorder kunnen er maximaal 4 tickets aangekocht worden – ieder ticket moet steeds toegewezen worden aan een ONE-account. Dit op basis van gsm-nummer of FAN-ID.

Tickets worden ten laatste 24u voor aanvang van de wedstrijd verzonden via mail en zullen ook zichtbaar zijn in je ONE-account.

Ervaar je problemen met je ONE-account of zit je met een vraag?
Tijdens de maand juli is de Ticket Corner extra geopend in het teken van de abonnementsafhaling. Onze medewerkers helpen je met plezier verder aan de Ticket Corner of via ticketing@rafc.be

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant zal je een aangepaste communicatie ontvangen.