Goedkeuring Tribune 4

21 september, 2021

Zonet kregen we een positief advies voor het openen van Tribune 4. De wedstrijd van morgen tegen KRC Genk kan bijgevolg voor een vol huis gespeeld worden.

Na een uitgebreide doorlichting en een grondige evaluatie van het dossier, dit in het belang van de algemene veiligheid en de veiligheid van elke supporter afzonderlijk, werd alles in het werk gesteld om dit positief advies te kunnen ontvangen. We bedanken de bevoegde instanties alsook alle personen en partijen die aan het proces hebben meegewerkt.

Hieronder volgt de praktische informatie voor de inhaalwedstrijd van woensdag 22 september om 20u45 tegen KRC Genk:

Deze beslissing maakt dat al onze abonnees de wedstrijd van morgen tegen KRC Genk kunnen bijwonen.

Zowel op tribune 1, tribune 3 als tribune 4 kan elke abonnee op zijn vaste plaats terecht.

Toegang tot de tribune verloopt op vertoon van het eigen abonnement én van het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben! De ingangen zullen twee uur voor aanvang van de wedstrijd geopend worden.

Abonnees van Tribune 4 die één of twee wedstrijden hebben gemist tegen OHL en/of Seraing hebben zoals eerder gecommuniceerd recht op volgende tegemoetkoming:

  • Een compensatie in de vorm van één gratis wedstrijd in de Europa League groepsfase van het seizoen 2021/2022, voor elke gemiste wedstrijd (OHL en/of Seraing). Hoe deze regeling exact toegepast zal worden, communiceren we uiterlijk woensdag 22/09. Hetzelfde geldt voor de communicatie rond onze Europese thuiswedstrijden.

Tenslotte kunnen abonnementen uitzonderlijk worden afgehaald morgen vanaf 12u tot twee uur voor aanvang (18u45) van de wedstrijd aan onze Ticket Corner.