Croky Cupfinale: groot scherm aan de Bosuil

Nieuws 7 mei, 2024

Kan je er in Brussel niet bij zijn en wil je tóch de bekersfeer opsnuiven? Kom dan naar de Bosuil. Op de parking voor Tribune 1 zetten we een groot scherm waarop je de wedstrijd kunt volgen. De toegang is gratis. De deuren gaan open om 13u30.

Op de site zullen voldoende drank- en eetstanden geplaatst worden. Je zult er enkel kunnen betalen met de gratis en unieke cashless card van Bevers. Die kan je op de dag zelf afhalen en opladen aan de togen, of je kunt ze van tevoren oppikken in de fanshop aan het Bosuilstadion. Heb je nog de cashless card van Bevers van vorig jaar? Die blijft geldig.

We werken verplicht met herbruikbare drinkbekers en petflesjes. Bij je eerste consumptie betaal je voor een herbruikbare drinkbeker € 0,50 waarborg. Lever je na je laatste consumptie die beker weer in, dan wordt de waarborg op je Bevers-card teruggestort. Koop je een petflesje, dan betaal je € 0,20 waarborg. Ook die krijg je terug op je Bevers-card bij inlevering van het flesje. Er zijn op de Bosuilsite voldoende inleverpunten voor bekers en flesjes.

De Croky Cupfinale begint om 15u30. Vóór de match zal een DJ je in de juiste stemming brengen.

Parking Gosselin en de parkings vooraan aan het Bosuilstadion zullen niet beschikbaar zijn om er je wagen achter te laten.