HB Antwerp en RAFC Academy slaan de handen in elkaar

3 oktober, 2021

Eind juni werden de deuren van het gloednieuwe jeugdcomplex binnen T4 feestelijk geopend. Met liefst 15 kleedkamers, een indoor kunstgras looptrack met een lengte van 70 meter, een eigen fitness- en krachtruimte en heel wat werkruimtes voor uiteenlopende doeleinden komt onze jeugd niets te kort. Bovendien treden onze jeugdspelers vanaf het huidige seizoen 2021-2022 aan in de Elite 1 competities in de jeugdcategorieën U11 tot en met U18. Vanaf heden worden er competitiewedstrijden afgewerkt op het hoogste niveau tegen 1A collega’s RSC Anderlecht, Club Brugge, Cercle Brugge, KRC Genk, KAA Gent, KV Mechelen, Oud-Heverlee Leuven, Standard de Liège, STVV, Sporting Charleroi en Zulte Waregem.

Vandaag is er opnieuw heugelijk nieuws te melden uit de RAFC Academy: HB Antwerp zal vanaf dit seizoen op de shirts van onze ruwe diamanten shinen als shirtsponsor. De diamantexperts hebben, naast een hart voor onze diamantstad, bovenal een Rood-Wit hart. HB Antwerp gaat innovatief aan de slag met ruwe, onbewerkte diamanten. Met passie, skills en jarenlange kennis tracht men aan het einde van de rit een schitterend eindproduct te bekomen. Moeten we de vergelijking met onze RAFC Academy nog maken?

Het Antwerpse familiebedrijf F&T Parketvloeren, dat sinds 2019 als shirtsponsor op de tenues van onze jonge Reds prijkte, blijft aan boord als belangrijke partner voor onze RAFC jeugd.

Tijdens de mediadagen van onze jeugd namen we HB Antwerp ook voor het eerst in beeld! Hieronder enkele foto's. Ook de ploegfoto's van onze jeugd zullen binnenkort te bewonderen zijn.