Uitbreiding naar T1 van innovatief systeem met herbruikbare drinkbekers

Nieuws 16 februari, 2024

Morgen, zaterdag 17 februari, gaan we in Tribune 1 van start met het innovatief systeem rond de herbruikbare drinkbekers. Dat betekent concreet dat de fan zijn drinkbeker voortaan inlevert via de zogeheten ‘smart tubes’ en niet meer via het barpersoneel. Dankzij die smart tubes hoeft de fan niet meer in een (lange) wachtrij aan de toog te staan om zijn lege beker in te leveren én heeft hij de zekerheid dat de waarborg op de juiste rekening wordt teruggestort, ook als iemand anders de beker(s) in de smart tubes duwt. Het principe is immers: wie betaald heeft, krijgt het geld terug.

Belangrijk: als je de beker niet via de smart tubes inlevert, krijg je je waarborg niet meer terug. De waarborg vervalt eveneens als je je beker niet op dezelfde dag hebt ingeleverd.

Waar in Tribune 1 de smart tubes zich bevinden, lees je op de bijgevoegde plattegrond. Je kunt het ook altijd vragen aan het barpersoneel. Zij zullen je de dichtstbijzijnde smart tube aanwijzen.

Hoe het innovatief systeem met de herbruikbare drinkbekers precies werkt, ontdek je in dit filmpje.

Iets niet duidelijk of problemen? Stuur een mail naar herbruikbare-beker@rafc.be.

Met de opstart in Tribune 1 stapt RAFC een nieuwe fase van dit project in. Binnenkort is ook Tribune 4 aan de beurt. Het innovatief systeem met herbruikbare drinkbekers werkt al een tijdje in Tribune 3.