Heylen Vastgoed groeit sneller dan ooit

Business 20 februari, 2023

Vastgoedpartner Heylen Vastgoed zet de turbo aan onder de groeiambities van het bedrijf. Afgelopen weekend stond in het teken van een gloednieuwe rekruteringscampagne en de intrede van franchisepartnerships.

Toby Alderweireld en Ritchie De Laet worden voor één weekend ‘Toby Vastgoed’ en ‘Ritchie Vastgoed’

De wedstrijd tegen KAS Eupen stond in het teken van een nieuwe wervingscampagne van de vastgoedkampioen. Heylen Vastgoed gaat op korte termijn op zoek naar dertig werkkrachten. Het verse bloed wordt gezocht in Limburg, Oost-Vlaanderen maar zeker ook in Antwerpen, waar het grootste deel van de kantoren gevestigd is. De vacatures zijn uiteenlopend: van makelaars verkoop en verhuur, nieuwbouwspecialisten, marketing over juridische diensten tot onthaal. Alles passeert de revue.

Om die zoektocht in de verf te zetten lanceerden RAFC en Heylen Vastgoed een visibiliteitscampagne rond de wedstrijd tegen KAS Eupen van afgelopen zaterdag. Het logo van Heylen Vastgoed op de wedstrijdshirts werd aangepast en op de LED-boarding werden unieke animaties afgespeeld. Alle spelers droegen zaterdag daardoor een gepersonaliseerd truitje met hun eigen voornaam verwerkt in het logo van Heylen Vastgoed.

Franchisepartnerships maken intrede bij Heylen Vastgoed

Naast individuele versterkingen voor het huidige kantorennetwerk gaat Heylen Vastgoed ook op zoek naar bestaande en toekomstige vastgoedondernemers met ambitie voor het hele land. “Om sneller over heel Vlaanderen onze dienstverlening te kunnen uitrollen, zetten we de deur open voor ondernemende partners die matchen met het DNA van Heylen Vastgoed om hen mee te nemen in ons verhaal” aldus bestuurder Cedric Vanhenxcthoven.

De vastgoedreus wil geïnteresseerde vastgoedondernemers laten meeprofiteren van hun eigen groei-ervaring en hen begeleiden om in hun regio hetzelfde brede aanbod van verkoop, verhuur, nieuwbouw en luxevastgoed aan te bieden. Door de combinatie van eigen kantoren, de in-house expertise op verscheidene vlakken zoals HR of IT, en de nieuwe franchisepartnerships creëert Heylen Vastgoed een uniek samenwerkingsmodel in het Vlaamse vastgoedlandschap dat voor elke betrokken partij een versterking vormt.


Geïnteresseerde vastgoedondernemers zijn welkom op: info@heylenvastgoed.be

Alle vacatures bij Heylen Vastgoed zijn te vinden via: https://www.heylenvastgoed.be/nl/over-ons/vacatures