Hoofdpartners Bekerfinale in de kijker!

Business 24 april, 2023

Nog 6 dagen tot de finale van de Croky Cup. De spanning stijgt! RAFC wil voor de 4de keer de Beker van België winnen, en kan daarvoor rekenen op de steun van haar trouwe fans en van deze vijf main partners:

Ghelamco
, internationaal gerenommeerd en toonaangevende projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder van de familie Gheysens. De familie die RAFC van de ondergang gered heeft en sinds 2015, dankzij een niet-aflatende inzet, op alle vlakken naar de top van het Belgische voetbal heeft gebracht. Zowel op infrastructureel, structureel als sportief vlak. Met als sportieve resultaten die kunnen tellen en die engagement én continuïteit uitstralen van uitmuntendheid én doorzettingsvermogen : een 5de deelname op een rij aan de Champions’ Play-offs en een 2de bekerfinale in 3 jaar tijd.

Heylen Vastgoed
, al 11 jaar een trouwe partner van RAFC, getuige de campagne die we op poten hebben gezet om die verjaardag in de kijker te zetten. Heylen Vastgoed is hét voorbeeld van een bedrijf dat samen met RAFC, en elk in zijn eigen sector, naar de top is gegroeid. Onze vastgoedmakelaar is absolute marktleider in de hele provincie Antwerpen en in volle expansie in Limburg en Oost-Vlaanderen.

TITAN CARGO NV
, maritieme partner die onlangs zijn partnership met onze club verlengd heeft. Nog zeker de komende drie seizoenen investeert Titan Cargo in RAFC. Denk je aan heavy cargo, luxevoertuigen of industriële machines? Denk dan aan Titan Cargo. Of om het met hun eigen woorden te zeggen: “It seems impossible until we deliver it.”

Ligna NV
, een familiebedrijf. Het is allemaal begonnen met materialen voor onze tribunes. En intussen is Ligna Hout al meer dan 25 jaar onlosmakelijk verbonden aan RAFC. Van vader op zoon wordt de Rood-Witte traditie verdergezet. Het bedrijf is op die manier ook al meer dan 75 jaar dé houtspecialist voor haven en industrie.

HB Antwerp
, internationale speler in de diamantsector met hoofdzetel in dé werelddiamantstad, Antwerpen. Het is een jong bedrijf dat van meet af aan de Rood-Witte kleuren hoog in het vaandel draagt. Niet toevallig is HB Antwerp shirtsponsor van de jeugdploegen van RAFC. M.a.w., ze dragen onze “ruwe” diamanten een warm hart toe. En er is nóg een raakvlak met onze club: we zetten allebei in op innovatie.

Partners én fans, verenigd in Rood en Wit, #EnLaatHetOnsHerhalen