info abonnementen seizoen 2021-2022

Nieuws 30 maart, 2021

Beste Red,

Het is bijzonder jammer dat we alle heerlijke momenten van dit seizoen (onze 3e Beker van België, overwinteren in Europa, de Gouden Schoen voor Lior, twee derbywinsten en een historische overwinning op en tegen leider Club Brugge,…) niet allemaal samen hebben kunnen ervaren. Omwille van de enorme impact van de pandemie op ieders leven hebben wij – voetbalclub én supporters - geen ‘gewoon’ voetbaljaar kunnen beleven. De verlenging van de abonnementen voor volgend seizoen vindt dus in een heel andere context plaats als voorheen.

Met Royal Antwerp FC bouwen we verder aan een groeitraject. Naast de structurele investeringen van de familie Gheysens, is de steun – de ‘die hard support’ én de financiële bijdrage - van onze supporters een bijzonder belangrijk onderdeel van ons groeiverhaal. Als supporter en abonneehouder ben jij een fundamentele bouwsteen voor de verdere uitbouw van onze club.

Ook volgend seizoen hebben we jou samen met alle andere abonnees nodig om verder te blijven groeien op sportief (van A-team tot de jeugdwerking), organisatorisch en infrastructureel vlak. We zijn er van overtuigd dat ook jij dit mooie groeiverhaal wil blijven steunen om op alle vlakken succesvol te zijn.

We hebben als club de afgelopen maanden gezocht naar de best mogelijke oplossing om binnen de context van de coronacrisis een correcte formule uit te werken voor de abonnementen voor volgend seizoen, 2021-2022.

Kom er hier alles over te weten: https://royalantwerpfc.be/abo2...