Info Europese mini-abonnementen

22 september, 2021

Vanaf vrijdag 10u gaan de Europese mini-abonnementen voor onze thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League in verkoop. Daarnaast zal er ook een mogelijkheid zijn om losse tickets aan te kopen. De exacte timings kan je hieronder vinden.

Zoals reeds eerder gecommuniceerd, wordt onze staantribune van Tribune 4 omgevormd tot een zittribune, dit volgens de richtlijnen van UEFA. Hierdoor zal de capaciteit van de staantribune halveren. Bijgevolg zullen onze Europese thuiswedstrijden niet op volledige capaciteit afgewerkt worden.

Iedere abonnee zal wel evenveel kans hebben een mini-abonnement / ticket te bemachtigen. Alle praktische zaken kan je hieronder raadplegen.

Wanneer kan ik een mini-abonnement of losse tickets aankopen?

  • Verkoop mini-abonnementen: vrijdag 24 september (10u00) tot en met woensdag 29 september (15u00)
  • Verkoop losse tickets abonnees voor RAFC – Frankfurt: dinsdag 28 september (10u00) tot en met woensdag 29 september (15u00)
  • Verkoop losse tickets niet-abonnees (ONE account aangemaakt voor 1 juli 2021) voor RAFC – Frankfurt: woensdag 29 september (10u00u) tot en met woensdag 29 september (16u00)

LET OP! De losse verkoop voor de thuiswedstrijden tegen Fenerbahce en Olympiacos volgt op een later tijdstip. Deze zullen steeds op voorhand gecommuniceerd worden.

Prijs

  • Mini-abonnement voor 3 thuiswedstrijden op Tribune 1, Tribune 3 of Tribune 4 = 80EUR
  • Losse tickets op wedstrijdbasis = 30 EUR
  • Compensatie abonnees Tribune 4
    • Een compensatie in de vorm van één gratis wedstrijd in de Europa League groepsfase van het seizoen 2021/2022, voor elke gemiste wedstrijd (OHL en/of Seraing), die gegeven wordt na aankoop van het mini-abonnement of losse ticket.
    • Indien u recht heeft op een compensatie (30 EUR of 60 EUR) zal deze op het einde van het aankoopproces automatisch worden verrekend. Zowel bij de aankoop van een mini-abonnement, als voor de losse tickets.

Plaatsen

Als abonnee kan je een mini-abonnement kopen op de tribune van je vaste abonnementsplaats. Je uiteindelijke Europese zitplaats zal wel willekeurig worden toegewezen. Zo zullen we de abonnees waarvoor je aankoopt steeds samen plaatsen.

Voor Tribune 4 wordt een regeling getroffen waarbij abonnees kunnen selecteren of ze op de onderste of bovenste ring plaatsnemen.Zodra de capaciteit van Tribune 4 volledig benut is, worden abonnees van Tribune 4 toegewezen aan Tribune 1 of Tribune 3, samen met de abonnees waarvoor je aankoopt.

Tickets aankopen

Mini-abonnementen of losse tickets aankopen zal zoals steeds verlopen via tickets.rafc.be. Elke abonnee kan maximaal 7 extra mini-abonnementen of losse tickets kopen voor andere abonnees. Het toevoegen van abonnees zal zoals steeds gebeuren op basis van gsm-nummer of fan-ID voor kinderen.

Wil je op woensdag 29 september losse tickets aankopen als niet abonnee, kan dit maximaal voor 1 extra ONE-account gebruiker.

Maandag 27 september zal onze Ticket Corner uitzonderlijk geopend zijn van 12u – 20u voor abonnees die problemen ervaren bij het aankopen van hun mini-abonnement. Het betalen met cash geld aan de Ticket Corner zal niet mogelijk zijn.