Praktische informatie losse ticketverkoop thuiswedstrijden RAFC

Nieuws 22 december, 2023

Een wedstrijd bijwonen op de Bosuil? Dat kan!

RAFC-abonnees hebben voor elke wedstrijd in de Jupiler Pro League een vast zitje op T1/T3/T4 of een staanplaats op T4. Maar ook de fan zonder abonnement krijgt voor iedere competitiewedstrijd de kans om een los ticket aan te kopen. Voor iedere tribune zijn er een (beperkt) aantal tickets beschikbaar. In deze communicatie willen we fans praktisch informeren over hoe ze tickets kunnen aankopen én wanneer iedere losse ticketverkoop exact van start gaat.

ONE-account

Iedereen die een wedstrijd van The Great Old wenst bij te wonen dient te beschikken over een ONE-account. Let erop: persoonlijke gegevens dienen volledig ingevuld te zijn. Na de aanmaak van een ONE-account is het mogelijk om tickets aankopen.

Maak ONE-account aan

Vriendengroepen

Wil je voor meerdere personen een ticket aankopen? Dan dient iedereen over een ONE-account te beschikken én dienen deze accounts geconnecteerd te zijn als vrienden. Zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn, is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen. Hoe je elkaar toevoegt als vriend lees je hier. Nakijken met wie je allemaal geconnecteerd bent kan in jouw ONE-account.

Praktisch

  • Iedere losse ticketverkoop loopt tot maximaal één dag voor de respectievelijke wedstrijd, tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag worden er géén tickets verkocht.
  • Per order kunnen er maximaal 4 tickets aangekocht worden voor geconnecteerde vrienden.
  • Standaard geldt er géén restrictie op de aanmaakdatum van het ONE-account, tenzij anders aangegeven.
  • Tickets worden verkocht via tickets.rafc.be

Prijzen losse tickets 2023/2024

_____

Free Your Seat-principe voor RAFC-abonnees

Kan jij als RAFC-abonnee er voor een bepaalde wedstrijd niet bij zijn? Dan kan je gebruikmaken van het Free Your Seat-principe om jouw RAFC-abonnement vrij te maken. Er zijn twee opties:

    Het vrijmaken van jouw abonnement voor verkoop kan tot twee dagen voor de wedstrijd. Het doorgeven van jouw abonnement kan tot één dag voor de wedstrijd.